Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er alt... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service og kort, præcis og korrekt levering. Altid en fornøjelse af handle med jer. Anbefaler til alle i jeres målgruppe som jeg møder på min vej. Keep up the good work
Hurtig og nem levering. God hjemmeside og flotte billeder. Gode materialer og fine ting, kunne dog godt bruge mere af tøjet i str XS.
Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år. Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt... Ver mais
A empresa respondeu
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Dinamarca
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De lækreste produkter. Jeg elsker dem, og jeg elsker især også Moshi Moshi Minds værdier omkring ordentlighed, ansvarlighed og fællesskab.
God info og hurtig levering.
Super fede produkter og utrolig god service! Jeg fik ved en fejl en forkert vare men har haft en rigtig god og tryg kommunikation med dem og fik tilsendt den rigtige vare inden de fik den forkerte retur.
Flot tøj som kvalitetsmæssigt svarer til billederne, perfekt størrelse og hurtig fragt!
Lækreste tøj og hurtig levering! Tusind tak ☺️
Super lækre styles til alle sæsoner ⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig levering og nem retur.
Hurtig levering. Flot tøj, som er behagelig at have på.
Det er bare altid dejligt let at bestille og man får tingene ret hurtig.
Jeg er vild med jeres altid lækre kvalitet, man kan altid finde noget lækkert hos jer❤️
Fantastisk hjælp, allerede inden jeg bestilte kimonoen, som en luksus overraskelse og gave til min kone. Nem bestilling af ordre, hurtig levering og en dejlig og smuk Kimono, som min kone blev virkelig glad for.
Nemt at bestille og jeg fik min varer 2 dage efter. 👍🏻👍🏻
Super hurtig levering med god information undervejs.
Meget lækkert produkt.
Nemt at bestille og god service i butikken
Varen på lager og hurtig levering. Kunne ønske at den var lidt billigere og at det var muligt at markere den som julegave, dvs med mulighed for at returnere eller bytte fx 14 dage efter jul.
Vh Thomas
Nem og overskuelig hjemmeside -lækre produkter - super hurtig levering - alt spiller. Kan varmt anbefales
Sød og hjælpsom betjening i butikken og nem nethandel.
Hos Moshi moshi mind kan jeg købe tøj med god samvittighed - her er der nemlig taget ansvar i forhold til de sociale og miljømæssige forhold. Det betyder noget, når jeg skal vælge mit tøj.
Tak til Moshi moshi mind.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.