2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

10 avaliações

TRIESTIG BEDRIJF

Een bestelling gezet bij hen, toen de onderdelen toe kwamen was het al de verkeerde kleur 2 verschillende kleuren en een licht en een donker kleur niet compatibel bij elkaar. de service van westra - service .nl een mail gestuurd geen enkel antwoord. Daarna motorpromo gecontacteerd, met een goedkoop antwoord WIJ KRIJGEN HELAAS DE ONDERDELEN OOK ZO VAN DE LEVERANCIER GELEVERD.
Met andere woorden ,wij bestellen en laten het doorsturen naar de klant of het correct is of niet daar kunnen wij niets aan doen .Geen enkele verdere medewerking of hoe kunnen wij dit probleem oplossen ,stuur een foto van het probleem. Nu goed een lesje gekregen, dat er nog bedrijven zijn die zo te werk gaan.
Moest ik mijn klanten zo behandelen zou ik er me niet goed bij voelen. Nu aan mij verkoopt dit bedrijf niets meer.

8 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aankoop Quad

Vriendelijke en behulpzame medewerkers die de tijd voor je nemen en je overweg helpen om tot een juiste keuze te kunnen komen.

Top service.

Groeten,

Yusuf

7 de março de 2026

Aliexpress

De onderdelen komen allemaal regel recht van aliexpress! Bestel alle onderdelen gewoon op aliexpress en niks op motorpromo.nl

En via de telefoon wordt arrogant gereageerd.

1 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd weer top service en super gastvrij

Super vriendelijke mensen. Geven veel en goede uitleg voor de opstart en onderhoud over uw gewenste product. wij kochten hier vroeger een quad waar onze dochter veel plezier aan heeft gehad en vandaag hebben we voor haar een crossmoto gehaald. Ook deze keer kregen we veel info mee , waren ze super vriendelijk en enthousiast. Ze hebben voor elke moto de voor en nadelen gegeven die onze dochter kan ondervinden. Hier is gewoon elke keer een top service aangeboden en welk probleem we ook hebben we weten dat we er samen met hun uitkomen. Massi en opa heeeeeeel erg bedankt voor de leuke zondag , de vele en goede uitleg, het lieve cadeau dat ze erbij kreeg en de vlotte verkoop. We gaan ook hier weer vele dagen met een maximum plezier aan beleven. Voor al de mensen die hier lezen en twijfelen, twijfel niet langer en ga gewoon langs, ervaar de gastvrijheid en snoep van het professionele advies dat ze geven. Weet vooral dat als je hier iets koopt, je zeker geen miskoop zal doen en je echt veel plezier haalt uit hun producten. Hun prijs kwaliteit is absoluut in verhouding en je zal nergens een beter deal kunnen maken. Ahja mss nog even toevoegen, als je iets zoekt wat ze niet in de shop hebben staan, vraag er even naar want de kans is groot dat ze het voor je kunnen bestellen 😉

27 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klacht over misleidende prijsinformatie, onjuiste toepassing laagste prijsgarantie en gebrekkige klantenservice

Slechte ervaring met Motorpromo – misleidende prijzen, gebrekkige service en zeer onklantvriendelijk.

We hebben onlangs contact gehad met Motorpromo over een kinderquad (1500W Eco midi Dustrider), waarbij op hun website een “vanaf-prijs” van €1649,- stond vermeld. In werkelijkheid blijkt dit bedrag niet van toepassing op het getoonde of beschreven model. Misleidend dus.

Toen we een lagere prijs bij een andere aanbieder vonden, wilden ze hun zogenaamde “laagste prijsgarantie” niet honoreren – met een vaag excuus dat die andere aanbieder “niet betrouwbaar” zou zijn. Deze uitzonderingen worden nergens vermeld op hun site of in hun voorwaarden.

Na meerdere telefoongesprekken (waarin ons van alles werd beloofd, en daarna weer teruggedraaid) en een offerte die we netjes opstuurden (maar zogenaamd niet aankwam), werd de prijs alsnog verhoogd.

De communicatie was onprofessioneel, onduidelijk en ronduit klantonvriendelijk. Helaas konden we hierdoor geen bestelling plaatsen.

Geen aanrader. Zeker niet voor mensen die waarde hechten aan transparantie en correcte service.

16 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elektronische quad gekocht bij hoen…

Elektronische quad gekocht bij hun maar bij levering zat er krassen op terug gestuurd daar na zat ergens anders krassen dan zeggen ze dat ik zelf die krasjes op heb gezet zo respectloos kortom niks daar laten bezorgen omdat ze met spanbanden vast zetten dan krijg de schuld van schade

21 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ja kopen is het probleem niet .kijk en…

Ja kopen is het probleem niet .kijk en beter duur dan niet te koop.maar het is wel te duur voor deze slechte kwaliteit poppen spul is het .wij kochten een 1000w 48 volt dus leuk voor op de straat .beetje gras of zand maar crossterrein zou ik vermeiden mits het glad terrein is .en service tot aan de deur wij namen een quad mee uit de winkel handig opzich.maar bij thuiskomst beter gekeken en kwamen er al achter dat er beschadigingen aan zaten en de stuurstang krom was .
Na direct contact te hebben doorgenomen telefonisch. Wordt geadviseerd te mailen met bon en klacht .gedaan nooit meer wat gehoord .dus ruk bedrijf koop hier niet en anders wees gewaarschuwd

12 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop hier niks, je krijgt spijt

Wij hebben eind september de elektrische kinderquad url1000 48v gekocht. Na goed en wel 5 keer gereden te hebben is de ketting gebroken, de remmen werken niet meer en het hele ding piept.

Zojuist kregen we te horen dat we een rekening van €114,95 vooraf moeten betalen, anders wordt de quad niet gemaakt. We hadden dit blijkbaar kunnen verwachten omdat het een Chinees ding is. Dat we hem 5 weken terug nieuw hebben gekocht dat maakt niet uit, want er zit blijkbaar geen garantie op....

31 de outubro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.