Banner for Movant

Movant Avaliações 47

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

معهد موفانت هو من ارقى المدرسين في السويد وانصح كل من يوريد ان يتقن شي مهنة في العمار ويحصل على تعليم ممتاز ويحصل على خبرة رائعة وفي الاخر يحصل على شهادة معترف بها وفي كل المدن السويدية وفي كل الدول ف... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra yrkesskola. jag studera till VVS-montör och är mycket nöjd. skolmiljön är utmärkt och lärarna är duktiga och engagerade i sin undervisning. Jag är väldigt tacksam av Movant som har star... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Går på Movant i Lund, installationsel. Enda anledningen till att det inte blir full pott är att framförhållningen med schema kan vara bättre. Lärarna vi haft hittills är svinbra, trevliga och måna o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att det var en oseriös skolan och läraren, inget samarbeta mellan lärarna, alldeles för litet hemuppgifter, svårt att få ta i läraren, läraren var borta mycket, dålig studie planering, inge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Escola de Educação para Adultos
  2. Centro de Educação
  3. Instituição Educacional
  4. Escola de educação especial

Sobre Movant

Movant – från jobbdröm till drömjobb

Movant tror på att varje människa kan ta ett nytt steg – oavsett bakgrund eller väg dit. Vi vet att kunskap är en kraft som förändrar liv, öppnar dörrar och bygger samhället. Därför för vi hantverket vidare till framtidens medarbetare.

Vi erbjuder praktiska, verklighetsförankrade utbildningar inom:

• Bygg och anläggning
  • El och energi
  • VVS och fastighet
  • Fordon och transport
  • IT och nätverk
  • Industriteknik

Oavsett om du står långt från arbetsmarknaden eller vill ta ett steg vidare möter vi dig där du är. Våra engagerade och hantverkskunniga lärare guidar dig genom utbildningen, ger dig mod att våga och kunskap att lyckas. Hos oss får du en trygg väg framåt – steg för steg

Vi erbjuderKomvux, arbetsmarknadsutbildningar, YH-utbildningar och företagsutbildningar, alla utvecklade tillsammans med branschen. Därför följer våra utbildningar gällande yrkesstandarder och rustar dig med de kompetenser arbetslivet efterfrågar.

Som ISO 9001- och ISO 14001-certifierad aktör står vi för kvalitet, ansvar och långsiktighet. Tillsammans med företag och organisationer stärker vi Sveriges framtida yrkeskompetens.

Hos Movant får du möjligheten att förändra riktning, förverkliga drömmar och ta dig in i branscher som bygger Sverige.

Movant – från jobbdröm till drömjobb.

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

47 avaliações

Bästa Skolan

Såå nöjd med gemenskapen, närheten och öppenheten som finns på Movant.

7 de abril de 2026

Resposta da Movant

Stort tack för din recension! ✨
Vad fint att höra att du är så nöjd med gemenskapen, närheten och öppenheten under din tid hos Movant. Det betyder mycket att höra.

Lycka till framåt! 💛

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det är en bra skolan med bra lärare som…

Det är en bra skolan med bra lärare som vi har haft på ventilation. Jag har fått snabbt praktikplats och börjat jobba.

7 de abril de 2026

Resposta da Movant

Stort tack för din fina feedback! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med din yrkesutbildning inom ventilation hos Movant och att du både fått praktikplats snabbt och kommit ut i jobb.

Stort lycka till framåt i arbetslivet! 💛

Inget certifikat

Gick en utbildning för mobila plattformar där jag klarade praktiskt och teoretisk prov, vilket jag har skärmdump på. Har inte fått certifikat för utbildningen. Kontaktar Movant via mejl utan svar. Ringer och får svaret att de inte hittar något i systemet men ska vidarekoppla mig till annan person varpå jag kopplas direkt till en telefonsvarare och kontakten bryts. Bluff?

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Movant

Tack för att du delar din upplevelse, vi tar det här på stort allvar. Det låter inte bra att du inte fått ditt certifikat eller den återkoppling du ska kunna förvänta dig efter avslutad utbildning.

Vi vill gärna reda ut vad som har hänt och hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta oss via kundtjanst@movant.se och märk ditt ärende med “Trustpilot”, så ser vi till att följa upp detta skyndsamt.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

VARNING!!!!

Frakten tar tre veckor, färgen på kläder o stirlekar stämmer inte, plaggen är direkt från en av Wish:s fabrikeri Kina, kundbemötande är en katastrof ... - STOR varning - detta är ett bluff-företafg! KÖP INTE NGT HÄRIFRÅN!!!

17 de dezembro de 2025

Resposta da Movant

Tack för din recension. Vi tror att det här har blivit fel, då Movant inte säljer några produkter eller hanterar beställningar av kläder.

Det du beskriver låter därför inte som en upplevelse kopplad till oss. Vi rekommenderar att du ser över vilket företag köpet gäller, så att din feedback hamnar rätt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oseriösaste skolan jag varit med om i…

Oseriösaste skolan jag varit med om i hela mitt liv. Gör världen en tjänst och lägg ner skolan

20 de outubro de 2025

Resposta da Movant

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du känner så, det är verkligen inte den bild vi vill att våra deltagare ska ha av oss.

Vi vill gärna förstå vad som inte har fungerat och om det finns något vi kan göra för att förbättra eller reda ut situationen. Du är varmt välkommen att kontakta oss via kundtjanst@movant.se så att vi kan ta detta vidare.

Movant

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.