Vi bestilte billetter til hele familien dagen før, men troede fejlagtigt, at de gjaldt til dagen efter. I stedet for forståelse eller nogen form for service blev vi mødt meget uhøfligt og fik ingen hj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dejlig biograf med de bedste stole at sidde i, man kan endda tage sig et tæppe hvis man synes det er for koldt. Der er alt hvad man kan have lyst til at lækkerier!
Vi er stamkunder til den fulde “pakke” (mad, drikke samt bio m “guf”) hos Moviehouse i Hellerup. Bruger tid på at rapportere en dårlig lydoplevelse pr mail. Efter 3 uger rykker jeg for svar og bliver... Ver mais
Min oplevelse: Moviehouse Helsingør Oplever generelt biografen som hyggelig og nuanceret efter ombygningen. Men desværre er det blevet rasende dyrt og den er voldsomt nedslidt i sæder, puder m.m.... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Moviehouse i Hellerup lever ikke op til…
Moviehouse i Hellerup lever ikke op til forventningerne. Sad på forreste række og virkelig dårlig billedkvalitet. I café området må personalet lære om service og godt flow . Stod i kø ad flere omgange, men de fik ikke flow til at fungere og ekspederede hinandens kunder, så man stod uden hjælp pludselig! På hjemmeside står køkken lukker kl 21. Vi kom kl 20 netop for at nå en sandwich, men køkkenet var lukket! Spild af vores tid. Sæderne var fyldte med gamle popcorn fra tidligere gæster og der blev ikke ryddet af i café området , så man sad blandt andre tidligeres gæsters beskidte kopper mm. Det ‘støjer’ virkeligt ifht et ellers tænkt godt nyt biograf serup, men det hænger ikke sammen !
Fin service...til at starte med.
Fin service...til at starte med.
Ikke engang 15 min inde i filmen, stoppede de danske undertekster. Vi blev selv nødt til at gå ud og hente en der kunne” fikse det.”
De kunne ikke gøre noget ved det. Hele situationen blev yderst mærkelig. Så mistede vi billedet og kunne kun hører lyden. Lyden hoppede ud og ind.
Der var tilsyneladende ikke adgang til selve projekteren men kun via en tablet. Det viser sig efter et godt stykke tid at projekteren var brudt sammen og derfor måtte de aflyse hele filmen.
Ik’ særlig professionelt ikke at have styr på projekteren... den unge fyr prøvede alt det han kunne, men intet hjalp...
godt vi fik fribilletter for den oplevelse.
Skandale service!
Skulle se Star Wars med hele familien d. 3.01.2020 og kørte fra Holbæk til Ringsted. Fik købt 4 store menuer med sodavand og popkorn og var klar til en god oplevelse. Efter 15 min. låste underteksterne og personalet fik lavet 100% kludder i alt. Alle gæster fik at vide vi kunne få krediteret vores billetter, men fik ikke tilbudt fribilletter. Nu kunne vi så kører de 40 km. hjem med en bil fuld af popkorn, slik og sodavand til en helaftensfilm. Er 100% sikker på vi ALDRIG sætter vores ben i denne bif igen!!!
Fed biograf i Ringsted sidder super…
Fed biograf i Ringsted sidder super godt ren velvære.
Mest håbløse sæder i verden
Mest håbløse biosæder i verden. Jeg er 192 og dermed ikke en vanskabt kæmpe. Det enorme polstrede hovedgærde gik lige ind i min ryg. Hvordan kan man serøst lave så crappy en indretning - særligt når de unge bliver stadigt højere? Jeg fik dog pengene retur. Men en hyggelig aften gik i vasken, da jeg måtte forlade familien.
“Jamen man kan justere sædet”, prøvede pigen ved kassen.
Enig. Til det værre.
Dårlig service
Dårlig service. Kunne ikke bytte min gufbillet til andet end popcorn. Prøver at feje mig af med af forklaring om avancen på produkterne... latterligt.
Nok om det. Jeg ender med at få en stor sodavand i stedet for en lille. Jeg stiller mig ved sodavandsautomaten og begynder at skænke. I stedet for at der komme sodavand i koppen, kommer der sodavand udover det hele, mig inklusiv. Tak for god skiltning om hvordan maskinen fungere.
Vi kommer ikke igen. BIG BIO er trods alt bedre.
Diskrimination af singler !
Hvis man er single og vil bestille billet hos Moviehouse kommer man i anden række. Man kan ikke få de bedste pladser, hvis man ikke er mindst 2 personer, der bestiller samtidigt! Det er da helt vildt diskriminering og manipulation. Man kan heller ikke se hvilken plads booking programmet har tildelt en når man endelig er kommet igennem de mange ulækre annoncer for overpriced junk food, så på den måde bliver man bondefanget to gange. Moviehouse dikterer! Jeg troede ikke diskrimination af enlige var tilladt i Danmark ????
umuligt at købe billetter på hjemmesiden
Det var desværre umuligt at købe billetter på hjemmesiden, kunne ikke godkende mit navn og login. Heldigvis kunne jeg ringe og bestille og billeterne var der også da vi ankom. Men helt ærligt få den hjemmeside til at fungere .
Super dejlig oplevelse
God bar/cafe med rimelige priser. Det er sådan man skal se film.
Ikke bare en bio-tur
Var for nyligt i MovieHouse for første gang for at se løvernes konge - og hold da op en oplevelse!
For det første udsigten over havet er så smuk og man får ikke fornemmelsen af at man "bare" venter på at salen åbner. Det er nærmest en lounge hvor der også serveres mad, til helt fornuftige priser. Man får lyst til at blive efter filmen er slut!
Toiletterne er to-die-for! Tromborg, topper den med lækker og velduftende creme og sæbe!
Når man træder ind i biografsalen, bliver man mødt af et eksklusivt og luksuriøst syn. Flotte røde sæder, borde og lamper - hvorfor findes det ikke flere steder?! Og bedst af alt - de elektronisk styrede stole.
Slikket er en smule dyrt, men det betaler man glædeligt!
Jeg går aldrig andre steder hen - bedste biografoplevelse længe!
Bæredygtighed skal løftes
En fantastisk biograf, der dog mangler at tænke bæredygtighed ind i sit koncept på følgende områder:
* Jeg observerede to gange at folk glemte at slukke vandhanerne på toilettet. Forslag: skift dem ud med sensorer.
* Brug af plastik handsker til slikket - skift dem ud med små metalskovle. Derudover var de tommer plastik beholdere fra slik smidt til alm. skrald.
* Folk smed flasker i alm. affald på vej ud af biografen - tænk over placering af beholder til flasker og overvej om der også skal stå “bottles”
Den bedste biograf oplevelse jeg…
Den bedste biograf oplevelse jeg nogensinde har haft. Stolene er eksklusive og behagelige. Der er detaljer overalt i biografen så du uanset hvor du befinder dig får en særlig oplevelse. Inden filmen er igang er du fyldt med indtryk. Tromborg på toiletterne og mulighed for at personliggøre din sodavand samt valet parking er blot få af de ting der giver den ekstra detalje. Vi var også vidne til ekseptionelt god service da en ung kvinde gik virkelig langt for en anden kunde og hans søn. Hun slæbte en ekstra stol op i salen og lagde tæpper og puder så de kunne sidde der, kun for at den lille dreng fik en særlig oplevelse. Bestemt ikke sidste gang vi besøger det.
Ingen forstyrrende lamper
Er netop hjemkommet fra Moviehouse.dk. Det var en rigtig fin oplevelse. Dejligt roligt sted, uden støjende musik i loungeområdet, god akustik, lækre møbler, masser af venligt og serviceminded personale, smukke æstetiske sale, INGEN lamper der forstyrrede udsynet. Tror de er udskiftet til lavere lamper. Der var pænt og rent alle steder.
Får kun 4 stjerner, da maden ikke levede op til hvad vi kunne forvente til de priser. Vi fik charquteribræt og tomatsuppe.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse.
Øv hvor er det træls med de lamper
Øv hvor er det træls med de lamper. Så irriterende med en lampeskærm midt i synsfelten under hele filmen.....
Ellers en smuk biograf.
BLIV VÆK!!! Vælg i stedet Lyngby eller BIG
I julen var jeg og tre venner i Movie house for første gang og selvom jeg normalt aldrig gider bruge krudt på at brokke mig, så bliver jeg nødt til det her.
De fine bordlamper i har ved sæderne er placeret i synsfeltet.
To af os kunne ikke se hele skærmen uanset om vi rullede sæderne helt op eller helt ned. Gå venligst ind og test selv – hhv. sal 1, række 4, sæde 1 og 2.
Det virker molbo agtigt at placere lamperne der.
Og tak fordi i ikke gad respondere på min klage, som jeg sendte flere gange - første gang for en måned siden.
Superflot koncept, men bordlampen er placeret i billedet!
Superflotte omgivelser og konceptet med at have skabt en stueoplevelse fungerer fint. Hvert sæde har et bord med en lampe (flot), men DESVÆRRE var lamperne på to af de fire sæder vi havde synlige på lærredet under filmen! Jeg er høj og kunne gennem hele filmen se lampeskærmen i billedet, så mindre personer <193cm vil kunne se det meste af lampen i billedet.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.