Posiadam hulajnogę oraz rolki Cruzer One. Mogę powiedzieć ze obydwie rzeczy spełniły moje oczekiwania. Wykonanie rolek solidne. Zaskakujące jest to ze po zużyciu hamulca w rolkach i kontakcie z serwis... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Zaczęło się od tego że poprosiłem o link do tylnej ośki poczyń przysłali mi meila że przyślą za darmo potem chciałem poprosić o łożyska (link) i przysłali mi za darmo okazało się że łożyska nie pasują... Ver mais
Pierwszy raz spotkaliśmy się z tak fachowym i sympatycznym serwisem. Bardzo szybko dotarła do nas nowa część hulajnogi. Problem został wysłuchany ze zrozumieniem i obietnicą pomocy (pomimo braku poszu... Ver mais
Świetna hulajnoga. Mimo problemu z produktem wysłanym na początku, po kontakcie firma sprawnie zorganizowała zamianę wysyłkę nowego i zabranie wadliwego produktu. Finalnie otrzymaliśmy inny kolor niż... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Sport i ruch już od najwcześniejszych lat to podstawa. My o tym wiemy! Wiemy również, że najlepszym wstępem do aktywnego trybu życia jest zabawa. Dlatego tworzymy rolki, hulajnogi oraz deskorolki, dzięki którym każdy pokocha ruch. Movino pomaga rozwijać koordynację ruchową, zręczność i zwinność. Oferowane przez nas produkty, to świetna inwestycja w zdrowy tryb życia. Wierzymy, że wysoka jakość w parze z niebanalnym wyglądem mogą być dostępne dla każdego. I mogą powstawać w Polsce. Movino to w 100% polska marka. Wybierając Movino masz pewność, że kupujesz produkty bezpieczne i sprawdzone przez niezależne, międzynarodowe jednostki certyfikujące. Nieustannie ulepszamy, rozwijamy i wprowadzamy nowoczesne rozwiązania. Wszystko dla Twojego komfortu i bezpieczeństwa.
Informações de contato
Niciarniana 2/6, 92-208, Łódź, Polônia
- +48 42 208 29 41
- kontakt@movino.com
- movino.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
To moje pierwsze rolki i jestem zachwycona. Bardzo wygodne, ładnie się prezentują na nodze, a jazda to sama przyjemność. Polecam!
Córka zadowolona z hulajnogi :)…
Córka zadowolona z hulajnogi :) następny zakup rolki 💪na pewno u Was !! Polecam
Pierwsza jazda
Bałam się pierwszej jazdy w nowych rolkach ale bez problemu przejechałam 16km, są bardzo wygodne. Polecam serdecznie
Córka zadowolona z hulajnogi
Córka zadowolona z hulajnogi. Na moje oko,sprzęt solidnie wykonany i adekwatny co ceny.
dostałam uszkodzoną hulajnogę
dostałam uszkodzoną hulajnogę, za odesłanie musiałam dodatkowo zapłacić. Nie polecam
Sprzedajecie produkt którym nie…
Sprzedajecie produkt którym nie dysponujecie. Za to z ochotą dysponujecie nie swoimi pieniędzmi. Pozdrawiam
Naprawde są świetne
Naprawde są świetne. Mają piękny kolor i super jeżdża. Na początku nie byłam pewna czy chciałabym czarne rolki ale w tych z movino odrazu się zakochałam
Rolki bardzo ladne solidnie wykonane i…
Rolki bardzo ladne solidnie wykonane i bardzo wygodne polecam kazdemu
Rolki bardzo wygodne
Rolki bardzo wygodne. Jazda stała się czystą przyjemnością. Polecam.
Wszystko ok
Rolki movino cruzer b2
Bardzo wygodne, ślicznie reprezentują, syn jest zadowolony! Szybka wysyłka
Mega hulajka
Syn jest bardzo zadowolony z hulajki, solidnie wykonana, ladne wzornictwo.
To straszne
To straszne! Zapłaciłem w czwartek rano, a paczkę dostałem dopiero w środę wieczorem. Tak nie powinien działać sklep internetowy.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.