Es gibt keine besseren Babysocken als die von MP! So schön kuschelig und sie rutschen nicht so leicht runter, wie andere Babysocken. The one and only! Ich kaufe keine anderen Socken
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte strømper med silikone sålen på tilbud. Tilbudet var næsten for til at være sandt. Ikke desto mindre modtog jeg strømperne få dage efter bestilling, og de er i nøjagtig den fine, høje kvalit... Ver mais
I like that this brand offers good quality long lasting wool tights in plenty of colours and designs and also for teens. However, the website does not clearly state the composition of the products and... Ver mais
Jeg bruger kun MP Denmark strømpebukser til mine piger, da de er dem, der holder sig bedst oppe, og holder sig bedst, så man også kan bruge dem til barn nr 2. Sidst har jeg købt ved online lagersalg,... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MP Denmark er en modevirksomhed med 5 strømpe brands til børn og voksne: MPkids, MPwoman, SneakyFox, MELTON og MPmen, som alle forhandles på mpdenmark.dk. Størstedelen af vores strømper er OEKO-TEX STANDARD 100 certificerede og bliver produceret på egen fabrik i Europa.
Informações de contato
Bytoften 68, 7400, Herning, Dinamarca
- +45 9726 7700
- mpwebshop@mpdenmark.com
- mpdenmark.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte en masse "lykkepakker" og de…
Bestilte en masse "lykkepakker" og de kom rigtig hurtigt. Pakkerne var fyldt med produkter i skønneste farver og mønstre. Vi er storforbruger af deres strømpebukser, og det er ikke sidste gang at vi prøver lykkepakkerne :)

Good quality socks
Good quality socks. The automated mail communication could be improved. I got a message that one style I ordered was out of stock, but the message did not mention the amount was already deducted from the initial payment. So I had to verify myself, whereas this could have been prevented if it was mentioned in the mail.

Dejlige strømper
Dejlige strømper. Og de kom dagen efter jeg havde bestilt. Vil helt sikkert købe strømper igen.

Resposta da MP Denmark
Hurtig leverance af lækkert produkt.

God og hurtig service!
Jeg har nu handlet på mpdenmark.dk flere gange, og hver gang har jeg fået hurtig levering og god service! Jeg har bestilt nylonstrømpebukser, som holder igen og igen - virkelig god kvalitet.
Kundeservice er venlige og super kompetente.
10/10 herfra

Resposta da MP Denmark
Very happy with the products
Very happy with the products. High quality and soft leather slippers for kids and lovely soft wool gloves.

Resposta da MP Denmark
Op tijd en goed geleverd
Op tijd en goed geleverd. Mooie sokken voor baby blijven goed om de voet zitten.

Resposta da MP Denmark
Flotte strømper + mega sød betjening…
Flotte strømper + mega sød betjening ved afhentning og ombytning af størrelse

Resposta da MP Denmark
Jeg bestilte strømper til begge børn
Jeg bestilte strømper til begge børn - købte ekstra for at spare fragten. Modtog pakken men kun med halvdelen af bestillingen med besked om at dele af den var blevet annulleret uden yderligere forklaring. Fik således kun strømper til det ene barn OG betalte for fragten! Havde været fint om besked inden afsendelse så jeg kunne have ændret i bestillingen selv. Udleder at der må have været en fejl i deres lagerbeholdning…

Resposta da MP Denmark
Udvalget og kvaliteten i top
Udvalget og kvaliteten i top.
Hver gang💪🏽

Resposta da MP Denmark
Nem hjemmeside, hurtig levering og rigtig god kvalitet.

Resposta da MP Denmark
Hurtig levering og Strømpebukserne…
Hurtig levering og Strømpebukserne passede perfekt 👍👍

Resposta da MP Denmark
Kan kun giver 5 stjerner til dette…
Kan kun giver 5 stjerner til dette firma, super fin kundeservice.
Jeg sendte en mail og vupti lå der svar, et firma hvor der er styr på tingene.

Resposta da MP Denmark
Hurtig levering og skønne produkter hver gang jeg bestiller hos jer. 😀

Sendte forkert størrelse
Sendte forkert størrelse. Har ikke svaret på henvendelse. Lang leveringstid - Men det var forventet, da det var udsalg.
... opdateret. Fik efter denne anmeldelse hurtig svar og fin service. Er blevet krediteret for varer i forkert str.

Altid super lækre produkter
Altid super lækre produkter - hurtig levering. Elsker MP/Sneaky FOX/Melton.

Resposta da MP Denmark
Fantastisk service og dejlige strømper

Resposta da MP Denmark
Fantastisk kvalitet og hurtig levering
Hurtigt ekspedition, stort udvalg og strømper og strømpebukser.
Både bomuld, bambus og uld er i høj kvalitet der holder farve og facon vask efter vask.

Resposta da MP Denmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.