You cannot delete, nor change information. Hiding it DOES NOT HIDE IT!!! You just klick on it and it still shows you, even after hiding it! You apply for deletion, 5 minutes later a bot sends you an... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Tar inte bort förra kriminella hyresgästen trots att skatteverket har gjort det för länge sedan. Får besök av bland annat kronofogden som inte hittar någon annan adress på personen. Alla andra (hitta,... Ver mais
Prövade vid 2 tillfälle att söka informationer om domar på en person. Betalade med Swish. Båda gånger fungerade det inte - ingen doms-info visades. Prövade att felanmäla till kundservice, men det verk... Ver mais
Mr koll medverkar indirekt till bedrägerier pga sina utförliga och avslöjande uppgifter om personer Ofattbart att det är tillåtet. Jag vet att offentlighetsprincipen råder men vi lever nu i en ny tid... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi har bättre koll på privatpersoner. Här finns information om ekonomi, domar, yrken, adresser och mycker mer.
Informações de contato
Fel Fel Fel
Fel lägenhet. Bor med hustru sedan 50 år. Skriven på samma adress. Ja väldigt lite stämmer. Tur att andra söktjänster har korrekta uppgifter. Bu för Mr Koll
Undrer all kritik med deras falska…
Undrer all kritik med deras falska marknadsföring! Att de ens får fortsätta verka att väldigt märkligt!
De använder sig av ful teknik för att…
De använder sig av ful teknik för att sälja mer. Man tror att man får ta del av Doms rapport för 39kr, men i själva verket får man bara se ifall det finns någon Dom tillgänglig och sedan måste man köpa rapporten för 129kr, ifall man vill ta del av domen.
Gå till Lexbase och köp där så slipper man denna fula tekniken på 39kr. Sista gången jag besöker sidan.
De uppdaterar inte nya personuppgifter
De uppdaterar inte nya personuppgifter. Juridiska förändringar tas inte itu med, i detta fall ej uppdaterat kön/personnummer trots att det är officiell information direkt från skatteverket. Det finns just nu två profiler av mig här, varav bara 1 stämmer in. Den andra personen finns inte längre. I sökresultatet på Google är det därför fortfarande möjligt att få tag på den felaktiga profilen.
Ta bort denna sida
Ta bort denna sida. Gäller inte GDP??
Varför publicerar ni folks uppgifter??
Har försökt nå företaget men helt…
Har försökt nå företaget men helt omöjligt. Dom publicera oriktiga uppgifter.
Skitsida som skriver allt om en
Skitsida som skriver allt om en , tycker ändå dom borde tänka på att samhället är väldigt annorlunda idag så borde inte vara så lätt att ta reda på någons adress mm. Hur som helst
merkoll.se må ni brinna i…
merkoll.se må ni brinna i helvetet!!!!!!!!!!
Dålig sida
Dålig sida, har skrivit att min adress ska vara dold med mina barn men inget händer , vi syns fortfarande
"Noll Koll" snarare
De kallar siten för "Mr Koll" men borde kalla sig "Noll Koll". I inkomstuppgifterna anges max inkomst för ett postnummerområde där jag bott senaste 7 åren till en summa som är långt under det min fru och jag tjänar var för sig EFTER skatt. Siten har noll förtroende från min sida.
Ville kolla upp en rättslig dom på en…
Ville kolla upp en rättslig dom på en person. Kostade 29 kr för att låsa upp. Då fick man endast se att där finns en dom. Kostade ytterligare 129 kr för att läsa den... Ingen info om detta innan man betalat 29 kr. Värdelöst lurendrejeri!
Mitt privat liv är min integritet respektera det tack!
Jag vill inte att mina personuppgifterna ska publiceras offentlig det är bedrövligt att denna sajten inte respektera folkets integritet trots att gång på gång har jag bet om att ta bort allt från deras hemsida. Är det nödvändigt att tala om för andra om jag bor i en etta eller tvåa eller trean och om jag bor själv eller med en massa folk vad har anda med mitt liv att göra. Det gäller mitt privat liv ge f...an i det.
Toppentjänst
Toppentjänst! Bra att lätt kunna se om en person är dömd för brott eller finns i tvistemål. Gör livet tryggare.
Så dålig sida
Så dålig sida. De skriver att de uppdaterar regelbundet. Hur regelbundet då? Felaktiga uppgifter står kvar trots att det ändrats hos Skatteverket. En person står angiven som boende hos mig. Hon bodde 1 våning under. Hon har dessutom flyttat för ca 6 månader sedan till en helt ny adress. Man kan alltså inte, som de skriver, lita på deras information.
Mrkoll är ett skämt
Mrkoll är ett skämt . De uppgifter som man hittar här borde ENDAST polisen ha. Dettta borde vara olagligt 🤬🤬🤬
Bara vänd er till Europadomstolen och…
Bara vänd er till Europadomstolen och stämma de samt kräva stor skadeståndet för deras kränkning av er rättigheter som individer. Denna hemsida har absolut ingen laglig rättighet att punlicera era personuppgifter utan er samtycke. De har inte rätt att publicera era namn och adress på sin första hemsida när någon söker uppgifter om er.
Inte lämna ut telefon nummer…
Inte lämna ut telefon nummer överhuvudtaget
Parasiter på vårt samhälle
Parasiter på vårt samhälle som vägrar ta bort uppgifter de inte längre har rätt publicera.
Snart hoppas jag de blir stämda så hårt att de går i konkurs.
Mycket bra sida att vända sig till. Får fram bra och relevanta uppgifter.
Mycket bra sida att vända sig till.
Vilket Skräp
Vilket Skräp. Ljuger om folk , påstår att jag har gått Läkarprogrammet och är läkare . Har ALDRIG gått Läkarprogrammet och är inte läkare . Har vänt mig till Lawline och bett dom se till och ta bort dom falska uppgifter . Men ingenting händer . I övrigt en riktigt obehaglig sajt Mrkoll , går inte och få kontakt med heller .
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.