Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

You cannot delete, nor change information. Hiding it DOES NOT HIDE IT!!! You just klick on it and it still shows you, even after hiding it! You apply for deletion, 5 minutes later a bot sends you an... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tar inte bort förra kriminella hyresgästen trots att skatteverket har gjort det för länge sedan. Får besök av bland annat kronofogden som inte hittar någon annan adress på personen. Alla andra (hitta,... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Prövade vid 2 tillfälle att söka informationer om domar på en person. Betalade med Swish. Båda gånger fungerade det inte - ingen doms-info visades. Prövade att felanmäla till kundservice, men det verk... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mr koll medverkar indirekt till bedrägerier pga sina utförliga och avslöjande uppgifter om personer Ofattbart att det är tillåtet. Jag vet att offentlighetsprincipen råder men vi lever nu i en ny tid... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de buscas online

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi har bättre koll på privatpersoner. Här finns information om ekonomi, domar, yrken, adresser och mycker mer.

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

290 avaliações

Namninsamling

Sjukt att det är lagligt. Finns namninsamling att skriva på för att stoppa MrKoll. Får inte skicka länkar här så sök på namninsamling mrkoll.

18 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag hade uppskattat denna tjänst om den var ärlig, men mycket är Fake News om oss ”vanliga svenssons”

Jag hade uppskattat denna tjänst om den gett / lämnat ut korrekta uppgifter.
Vissa får ”domstolsförhandlingar-tvistemål” där det inte finns mycket rätt.
Det finns människor som är maniska, sjukdom, och kontrollerar alla som korsar dess väg, det är inte okey då detta missgynnar den redan sjuka människor, ökar dess behov. Dessa skrämmer sedan upp andra personer, och mår bra av det + att dessa vet allt.
Lägg ner sajten…

2 de novembro de 2022

Awful dodgy company

Awful dodgy company, it doesn't allow you to hide birthday, age, phone number or address like other websites. I want privacy for my information and have to deal with a stalker because of this s*** dishonest website.

21 de outubro de 2022

OSERIÖST FÖRETAG

Loggat in med Bankid och dolt min adress. Återkommer hela tiden efter några månader. Måste logga in flera gånger per år för att ta bort min adress? Andra seriösa sök sidor räcker det att logga in med Bankid en gång så försvinner informationen permanent. OSERIÖST FÖRETAG!!!

1 de março de 2022

Var med och påverka!!!

Regeringen har flera gånger fått i uppdrag att utreda dessa sajters rätt att kunna publicera och sälja brottsmålsdomar. I båda utredningar som regeringen gjort kom de fram till att dessa sajter som mrkoll, lexbase, verifiera m.m. bör begränsas då de gör stor skada på individer. Det enda sättet att kunna begränsa de är genom en grundlagsändring kom utredningen fram till. Alla riksdagspartier håller med att dessa sajter bör begränsas och upphöra att lättillgänglig göra brottsmålsdomar. Allianspartierna som först var med och fick vara med och bestämma utredningens innehåll och visade stöd för utredningen, bytte plötsligt fot och röstade ner förslaget i riksdagen 2018. Hade förslaget fått majoritet i riksdagen hade dessa sidor redan stoppats 1 jan 2019. Regeringen fick av riksdagen återigen i uppdrag att utreda frågan ytterligare. Den nya förslaget om att sätta stopp för dessa sidor kom upp i riksdagen nu i maj 2022 där den återigen röstades ner. Alla i riksdagen är överens att dessa databaser bör begränsas, bara inte som regeringen har lagt fram. Det beslutades också att frågan ska skjutas upp till nästa riksmöte, som jag tror är i slutet av året. Får förslaget med sig en majoritet i riksdagen i riksmötet så kommer dessa databaser att begränsas redan 1 jan 2023.

Mejla riksdagsledamöter om att ni vill att de stödjer lagen om att lägga ner dessa databaser! Skriv om er situation och hur ni påverkas. Om förslaget återigen röstas ner kommer vi att vara tvungna att vänta fyra år till, tills vi får en möjlighet som denna. Det krävs nämligen två beslut av riksdagen av samma förslag, en innan ett riksdagsval och en efter för att en grundlag ska kunna ändras.

21 de setembro de 2022

Scammer

Scammer. Som alla andra här betalade jag och fick inget utdrag av dem.
De drar pengarna men du får inget.
Omöjligt komma i kontakt med dem. Ingen kontaktinfo el kundtjänst.
Använd i te denna site och anmäl t Konsumentombudsmannen-det är enkelt även om det bara rör aig om småsummor.
Denna scamsiten måste stoppas.

17 de setembro de 2022

Namninsamling mot Mrkoll

Alla ni som skriver här att ni faktiskt betalt pengar till Mrkoll för att få läsa domar men att ni sedan blivit blåsta. Det är rätt åt er och synd bara att ni inte blev av med mer pengar för det är NI som driver denna sida framåt.

De flesta svenskar verkar var emot denna äckelsida så varför samlar vi oss inte och KRÄVER av politikerna att de inför en lagändring? Någon kanske känner sig manad att starta namninsamling ??

16 de setembro de 2022

Mrkoll scam

Betalade för att ladda ner ett dokument. Det hände ingenting så jag försökte igen. Inget hände. Kollade mitt kontoutdrag och ser det dragits två betalningar, Gick in på Mrkolls kundtjänst. Blev skickad till Adeccos hemsida. Klickade på en annan länk till kundtjänst blev skickad till ett annat företags hemsida. Värsta blåsningen.

24 de agosto de 2022

De lurar sina kunder

Jag betalade 19 kr för att få läsa en dom. Det står ”läs domen längre ned på sidan” men jag hittade inte den.

Däremot det stod att ”jag kan läsa domen direkt” med då måste jag betala ytterligare 189 kr!

Det är rent bedrägeri! Jag betalade 19 kr för ingenting.

Jag rekommenderar er att anmäla företaget till ARN Ju flera som gör det så finns det hoppet att företaget blir svartlistat!

23 de agosto de 2022

HELT OTROLIGT!!!😡

Helt otroligt att man kan läsa om vem som helst och om vad som helst genom dom här sidorna. Man kan ej ha ett personligt liv längre!! All info finns på nätet och det lättar väldig mycket för de kriminella att nå sina mål. GRATTIS SVERIGE 🇸🇪

14 de agosto de 2022

Ge dem inga pengar

Kostar 19kr. Billigt, eller hur?

Men nääej, det är bara första steget. Vill du ha någon vettig info överhuvudtaget måste du betala ytterligare 129kr

Halvt bedrägeri. Ironiskt...

2 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var är människor rättigheter var är Sveriges myndigheter???

Var är människor rättigheter? Hur får en sådan sk*t bolag/ företag Mrkoll information om inte skatteverket har get de det? De båda samarbetar för att få info om oss samt person nummer! Polisens uppgifter mot en sådan bluff och katastrof Mrkoll som lämnar ut info där man inte vill? Jag vill inte att mitt namn, adress eller person nummer! Polisen säger ofta vi inte kan göra mycket, varför har vi poliser som inte kan göra mycket mot sådana??

11 de julho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.