Afgelopen vrijdag zijn mijn vriendin en ik in de winkel in Zevenaar geweest. Het is geen hele grote winkel, maar juist daardoor voelt hij knus, gezellig en overzichtelijk aan. Het personeel is ont... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had met de actie 2e broek voor 50% 2 broeken besteld maar per ongeluk 1 in de verkeerde maat. Omdat ik de eerste al ontdaan had van zijn kaartjes kon ik deze niet terug sturen en contact opgenomen... Ver mais
Er is iets met de website. Kan geen bestelling plaatsen, telkens schiet hij weer terug naar de winkelmand als ik in het bestelproces zit en moet kiezen welke verzending ik wil. Op de chat is al dage... Ver mais
Ik koop al heel lang en het meeste bij MS Mode mijn kleding. Altijd een goede service, en een eerlijke mening als je vragen hebt. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en de kleding zit gewoon... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ongeïnteresseerd personeel
In de winkel werd ik niet begroet. Niet bij binnenkomst en niet bij het weggaan. (Woensel)
De dames waren druk met zichzelf bezig achter de kassa.
Dit komt veel vaker voor en dus nu voor mij de laatste keer dat ik hier geweest ben.
Altijd leuke kleding en snel thuis…
Altijd leuke kleding en snel thuis bezorgd
MS Mode heeft veel keuze tegen een…
MS Mode heeft veel keuze tegen een betaalbare prijs, houdt zich aan de levertijden en de kleding zit heerlijk
En fijn met
Klarna kunnen betalen.
ms cadeaukaart…
Jammer dat je geen ms cadeaukaart online kunt verzilveren
Altijd wel leuke dingen te koop.
Altijd wel leuke dingen te koop.
Ik kom wekelijks bij ms mode en ga bijna altijd met iets de deur uit.
Of ik shop online want online staan ook een hoop leuke dingen die niet in de winkels verkrijgbaar zijn.
In een woord een TOP winkel
In een woord een TOP winkel, ik kan er geregeld zeer leuk slagen voor een passende outfit voor een normale prijs.
mooi trendy kleding
laatst weer eens een bestelling geplaatst bij MS en ben er bijna helemaal tevreden over Wat ik minder fijn vond is dat sommige stukken niet maat trouw zijn Ik had van de 10 dat er 3 gewoon wel op de goede maat besteld waren maar toch een maat te groot uitvielen, dus geretourneerd Voordeel is dan wel dat de memberkorting op de herbestelling toegepast wordt, dat maakt het wachten erop draaglijker ;)
Ik kom al jaren bij ms mode
Ik kom al jaren bij ms mode.
Slaag altijd.
Moderne kleding
De laatste tijd heeft MS mode leuke kleding voor iedere maat en eindelijk lange lengtes. De pakken van MS mode ben ik fan van. Goede pasvorm
Mooie, hippe mode voor een maatje meer
Ik ben al jaren een enorme fan van MS Mode. Het is een hippe winkel voor vrouwen met een maatje meer. De pasvorm is (bijna) altijd goed en het assortiment wordt met steeds meer kleuren uitgebreid. De online leveringen zijn tegenwoordig supersnel of je haalt het in de winkel op. Je kunt je spullen daar ook terugbrengen.
De maat is bijna altijd goed
De maat is bijna altijd goed. en ook de kleren zijn leuk. Ook n og betaalbaar.
Goede ervaring
Snelle levering. Fijne maatvoering. Veel keuze.
Fijne toegankelijke winkel en webshop …
Fijne toegankelijke winkel en webshop met betaalbare mode en snelle levering. En geen gedoe als je iets terug wilt sturen .
Leuke kleding..maar
Leuke kleding... alleen hebben ze geen broeken voor dames met lange benen. Ze hadden eerst wel treggings lengtemaat 34, maar die zijn uit het asortiment. Echt super jammer.
Online makkelijk kleding zoeken die ook…
Online makkelijk kleding zoeken die ook nog eens betaalbaar is. Je klikt je maat aan en de items komen voorbij. Heel positief is dat geshowde kledingstukken in 1 x makkelijk besteld kunnen worden. Dan hoef je niet dat leuke shirt bij dat pak te zoeken, of heb je broek en jasje gelijk bij elkaar. Je kunt de items thuis laten bezorgen (gratis) of ophalen in de winkel. Ook retouren kun je in de winkel terugbrengen (zodat je gelijk weer nieuwe leuke dingen ziet). Heel fijn is dat er ook soms broeken tussenhangen voor de lange vrouw (1.84)!
Mooie kleding
Mooie kleding, duidelijke informatie en ze doen wat ze beloven
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.