Jeg har fået udført en større opgave af MTN VVS, som indebar udskiftning af varmtvandsbeholder (nu koblet direkte til varmepumpen), installation af buffertank og udskiftning af afkalkningsanlæg.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele dette forløb har trukket i langdrag, og været ekstremt stressende. Efter adskillige fejl mistede jeg fuldstændig tilliden til firmaet og forsøgte at komme ud af aftalen. Det nægtede ejere... Ver mais
Hjælp min varmtbeholder er utæt sent om aftenen...... Jeg ringede til Brian fra MTN som kom hurtig og fik lukket for vandet og dagen efter kom han og fik monteret en ny varmtvandsbeholder... Fant... Ver mais
Efter vi var flyttet i hus, kunne vi desværre konstatere at vores gamle jordvarmeanlæg var stået af, lige i starten af opvarmningssæsonen. Dette gjorde at vi akut havde brug for hjælp, til at få sat... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi udføre alt inden for vvs faget. montering, varmepumper, fjernvarme, badeværelser og total renoveringer.
Informações de contato
Svalehøjvej 5, 3650 Ølstykke, 3650, Ølstykke, Dinamarca
- info@mtnvvs.dk
- mtnvvs.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Rigtig god service alt var perfekt
Rigtig god service alt var perfekt. Kan klart anbefales.

Resposta da MTN vvs Aps.
Blev mødt af en professionel og…
Blev mødt af en professionel og serviceminded person, hurtig planlægning om udførelse af arbejde.
Andet år i træk jeg bruger MTN vvs
bruger helt sikkert også næste år.

Resposta da MTN vvs Aps.
Meget fin service og mega flot arbejde…
Meget fin service og mega flot arbejde fuld tilfreds med kompetent medarbejder 6 ⭐️

Dyrt og dårligt
Pris og kvalitet hænger desværre ikke sammen. Virkede umiddelbart meget ordentlige, men vi endte med at betale dette firma 12.000 kr (+ murer, der skulle komme igen pga. fejl af dem) for afinstallering af et indbygget armatur og installering et nyt i vores bruseniche, der kun giver iskoldt vand, og derfor ikke er brugbart. Det vil de ikke tage ansvar for.

Resposta da MTN vvs Aps.
Adskillige fejl opstod under VVS…
Adskillige fejl opstod under VVS arbejdet, som MTN vvs Aps udførte for os. Under opsætning af to nye radiatorer var den ene radiator langt fra i vater (totalt skæv) og måtte afmonteres og monteres igen. Den anden radiator var fremløb og returvandet byttet om, hvorved den stod og larmede, men det tog tid at få overbevist firmaet om (med billededokumentation) at rørene til fjernvarmen var byttet om. De mente larmen skyldtes at der ikke var tryk nok på fjernvarmen og fejlen lå hos Hillerød Forsyning. Desværre ikke.
Rørene til den ene radiator blev først ved en fejl fæstnet på væggen, selvom vi havde bedt om at de blev fæstnet i loftet, som i resten af huset hvor de er skjult af rørkasser. Også dette skulle laves om med store huller i væggene til følge. Endelig var der problemer med at få rørene til den ene radiator skilt ad, idet de var fæstnet (boltet fast) tæt sammen i betongulvet, hvilket fik tømreren til at lade dem gå op i samme hul i undergulv og parketgulv. MTN mente ikke det var deres skyld, men tømreren havde ikke en chance for at lade rørene komme op af hver sit hul, eftersom vvs'eren havde boltet dem fast. En masse kommunikation frem og tilbage, hvorefter MTN kom ud og lavede det om. Det bevirkede at vvs'eren skar forkert, så der kom huller ned i parketgulvet rundt om hullet til rørene/slangerne, som ikke kunne dækkes af en dobbeltroset af plastik, der passede. Grimme løsninger med to tilskårede enkeltrosetter kunne vi ikke acceptere. Først i sidste uge kom en mand derfra og monterede en der næsten passede. Da vi ikke orkede mere bøvl, betalte vi resten af fakturaen, men vi kommer ikke til at bruge dem igen. Eneste positive ved firmaet er at de gav tilbud inden for to timer som lovet (og som vi accepterede uden forhandling) samt at deres ene medarbejder Henrik var så sød og forstående overfor os og beklagede at firmaet havde lavet så mange ringe løsninger, som igen og igen skulle laves om. Han var oprigtig ked af det. Jeg tror ikke, firmaet har tjent mange penge på os som kunder med den tid, de har brugt på kommunikation og at rette fejl igen og igen. Måske andre kunder er mere heldige med dette firma end os.
Prof arbejde og hurtig udrykning
Martin var hurtig til at svare og kunne sende en mand med et samme, da jeg havde brug for det. Dog til overtidsbetaling, da det var efter normal arbejdstid.
Arbejdet blev udført perfekt og det blev påpeget, at jeg burde skifte nogle pakninger, der var irret og rustne. Jeg bestilte ham så til at komme igen og han kom allerede 3 dage efter og lavede det sidste.
Det var prof arbejde hele vejen og jeg var meget tilfreds.

Resposta da MTN vvs Aps.
Vi havde et problem og der kom en…
Vi havde et problem og der kom en problemløser indenfor ganske kort tid 👍. Tusind tak

Resposta da MTN vvs Aps.
Det var simpelthen for dyrt at få…
Det var simpelthen for dyrt at få ordnet knappen på toilettet, den knap, som man skal trykke på for at skylle ud.
Jeg var godt klar over, det var en lærlig, som kom ud. Det er ok, men lidt over 3000kr for det arbejde er i overkanten
Faglig kompetent
en faglig kompetent, imødekommende, utrolig rar vvs'er, der var interesseret i, at jeg som kunde dels forstod hvad han foretog sig, og dels instruerede mig i diverse.

Resposta da MTN vvs Aps.
Hurtig udrykning en dag over middag
Hurtig udrykning en dag over middag, hvor jeg pludselig havde uønsket vandudstrømning ved gasfyret.

Resposta da MTN vvs Aps.
MTN var hurtige til komme og udføre…
MTN var hurtige til komme og udføre opgaven.

Resposta da MTN vvs Aps.
MTN var hurtigere til at rykke ud at…
MTN var hurtigere til at rykke ud at hjælpe samme dag, da jeg fortvivlet ledte efter en lokal vvs'er, da vores gasfyr var gået.
De kunne ikke løse problemet, men har været behjælpelige med el-radiatorer vi kan låne imens vi venter på at få det udbedret. Tak!

Resposta da MTN vvs Aps.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.