MTN vvs Aps. Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået udført en større opgave af MTN VVS, som indebar udskiftning af varmtvandsbeholder (nu koblet direkte til varmepumpen), installation af buffertank og udskiftning af afkalkningsanlæg.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjælp min varmtbeholder er utæt sent om aftenen...... Jeg ringede til Brian fra MTN som kom hurtig og fik lukket for vandet og dagen efter kom han og fik monteret en ny varmtvandsbeholder... Fant... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi brugte vores lokale MTN VVS henover efteråret 2024/foråret 2025 til renovering af nyt køkken alrum, og de var fra start hurtige til at vende tilbage med tilbud, var imødekommende ift. ændringer og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter vi var flyttet i hus, kunne vi desværre konstatere at vores gamle jordvarmeanlæg var stået af, lige i starten af opvarmningssæsonen. Dette gjorde at vi akut havde brug for hjælp, til at få sat... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Encanador

Escrito pela empresa

Vi udføre alt inden for vvs faget. montering, varmepumper, fjernvarme, badeværelser og total renoveringer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

70 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Høj serviceniveau og kvalitet

Martin er super god til at kommunikere og svarer altid hurtigt tilbage. Arbejdet med nyt badeværelse fremskrider enligt planen og det ser meget godt ud. Høj serviceniveau og kvalitet, jeg kan varmt anbefalede MTN VVS.

28 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Servicen sådan set ok

Servicen sådan set ok, jeg havde et akut problem som blev løst.
Til gengæld kan de ikke rigtig regne timer!
Fakturerer flere timer end forbrugt og trods flere henvendelser herom vendes der ikke tilbage som lovet.
Jeg betaler derfor faktura med fradrag af timer som jeg ikke mener er brugt.
Efter 2½ måned modtager jeg rykker for restbeløbet og først på dette tidspunkt kommer der gang i dialogen. Desværre påstås det at timerne er brugt på bl.a. at skaffe reservedele (som jeg fik afslag på selv at afhente for at spare tid!)
Nu gider jeg ikke mere..... det vil fortsat blive bare påstand mod påstand men jeg vil bestemt IKKE anbefale at bruge MTN vvs

3 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg fik den årlige service på…

Jeg fik den årlige service på varmepumpen. Det var fint nok, har nu brugt det for 2. år i træk, og problemerne med varmeskabet er væk. Håndværkerne er dygtige, de er høflige, god service og gode til at vejlede. Eneste der får mig til at genoverveje er den dårlige kommunikation med ejeren. Hver gang man stiller et spørgsmål, prøver at lave en aftale, får jeg et svar der består af et ord ala “nej”, “mandag”, “ja”. Hvad med af skrive en hel sætning og være lidt serviceminded. Hvis du skriver mandag så evt tilføje klokkeslet i stedet for at man skal spørge “ok hvad tid” eller lignende. Det er spild af kundens tid at skrive frem og tilbage. Kom med fyldige svar eller hyr en sekretær.

31 de março de 2025

Alt var ok.

Det var nemt at komme i kontakt med jer. Jeres medarbejder kom hurtigt, faktisk lidt før den lovede tid. Han var kompetent, opgaven blev løst hurtigt og han var en hyggelig mand.

8 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og tilfreds med produktet

Fra rådgivning til færdiggørelse har vi haft flinke og kompetente håndværker til etablering af et nyt ventilations system.

Vi er allerede glad for anlægget og kan varmt anbefale MTN VVS ApS til andre.

På nær nogle udforinger med aftaler omkring juleferien og sygedage, mødte håndværkerne på de aftalte tidspunkter, var venlig og nemt at have en samtale med og altid frisk at forklare hvad der skulle gøres.

Vi udelukker ikke at kontakte MTN VVS ApS til fremtidlige projekter.

27 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tydelig orientering om opgaveløsningen.

Fik hjælp til utæt afløb i badeværelset. I havde ikke ventetid, så mit problem blev løst hurtigt og ordentligt. Jeres forløbsbeskrivelse, og tydeligt orientering undervejs i forløbet, gjorde at jeg var helt tryg med hensyn til de valg jeg skulle foretage. Stor anbefaling herfra

4 de fevereiro de 2025

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais