Lige fra bestillingen til afhentningen hos Kandis i Ry har det bare været en stor fornøjelse og toppen af det hele, sikke en lækker middag vi fik, friske og lækre råvarer og utrolig dejlige smag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har gennem årene været kunde hos jer til både store og små arrangementer. Altid været meget tilfreds. Alle aldre i vores familie nyder jeres veltilberedte mad, selv gamle olde, som i sine unge dage... Ver mais
En særdeles positiv oplevelse fra start til slut. Fantastisk koncept. Fin beskrivelse af retterne på hjemmesiden - leveret helt friskt og færdigpakket til tiden af et smilende personale. Frygten for... Ver mais
Mundret leverer altid præcis som aftalt, maden er af meget høj kvalitet og smager fantastisk. Samtidig er det utrolig nem og bekvem, hvilket betyder meget, når man har mange ting at holde styr på so... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.
Informações de contato
Silkeborgvej 280, 8230, Åbyhøj, Dinamarca
- info@mundret.dk
- mundret.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk lækkert mad
Fantastisk lækkert mad. Flot serveret og kræset for detaljen i hver en lille serveringsbøtte. Lækre smags-sammensætninger.
Fantastisk mad igen 🍀👍og gæsterne var…
Fantastisk mad igen 🍀👍og gæsterne var imponeret 🍀
Nem bestilling og pick up
Nem bestilling og pick up, alle smagsløg var på arbejde virkelig lækker mad kan kun anbefales
Altid superfin service
Altid superfin service - og ikke mindst fantastisk mad 👍♥️
Tusind tak - fortsæt ….
Det er helt klart vores bedste valg som…
Det er helt klart vores bedste valg som tale away.
Vores gæster er vildt begejstrede.
Vi fik det 17.4. og skal have det igen den 19.4.
Har købt det mange gange.
Lækre retter.
Lækre retter.
Personalet gav sig tid til at forklare hvad det var man skulle hæfte sig ved.
Virkelig lækkert mad og store…
Virkelig lækkert mad og store portioner. Vi kommer helt sikkert igen.
God oplevelse
God oplevelse, dejligt mad som alle kunne lide. Ville ønske der var mulighed for udbringning der hvor vi bor, så man ikke skulle forlade sine gæster for at hente mad.
Kunne bestemt finde på at bestille der fra igen.
Alletiders betjening i butikken og…
Alletiders betjening i butikken og meget venlig levering af fuldstændig fantastisk madoplevelse!
Tak for mad! Vi bestiller gerne igen og anbefaler Jer gerne!
Super oplevelse
Bestilte 7 retter til en aften med gæster. jeg har fået fra Mundret en gang før. Det var en god oplevelse. Denne her gang var den vanvittig god. Det hele smagte fantastisk og vi blev meget mætte. vores gæster var meget begejstrede.
En super god oplevelse både ift madens…
En super god oplevelse både ift madens kvalitet og smag men også, hvor nemt det var at bestille og ændre i sin ordre. Kæmpe anbefaling herfra.
Super tillavet mad
Super tillavet mad, klar ved afhentning, god og venlig betjening.
Vi kommer igen.
Dyrt i forhold til oplevelsen,ikke noget jeg vil prøve igen
Havde hørt det skulle være så lækkert,men jeg må indrømme jeg blev skuffet,svarede ikke til det jeg havde forventet
Fantastisk mad 😀
Fantastisk mad 😀, der gjorde min fødselsdag til en fest. Der var ingen stres, da anretningen og serveringen var overskuelig, så man kunne være hos gæsterne. Mvh. EAG
Altid go mad
Altid go mad. Gæsterne havde ikke fået det før, så de flyers der var med blev revet væk.
Lækkert mad
Lækkert mad, virkelig god service, som hjalp med at finde en løsning på levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.