Den har været lidt langsom i leveringen - Men det første køb jeg gjorde, kom blot 2 dage senere, rigtig fedt!, men den næste her var noget længere undervejs. dog skal juletravlheden undskylde jer ;)... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg nåede ikke at få min gave hjem i tide, da den leveringstid der stod på jeres hjemmeside ikke blev overholdt. Jeg overholdt min del af aftalen, ved at bestille inden et vis tidspunkt, for at leveri... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en H2O Rømø jakke fra hjemmesiden, og modtog den dagen efter. Desværre var den for stor, men heldigvis var det muligt at ombytte den til en mindre størrelse uden at betale nogen form for... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en fornøjelse at handle hos jer! Personalet er altid imødekommende, kompetente og hjertelige. Man bliver mødt med et smil, så snart man træder ind ad døren, og man får et venligt farvel på samm... Ver mais
A empresa respondeu
Munkstore.dk er en webshop med tilknytning til den fysiske butik Munk Store, som ligger i Holstebro.
Nørregade 36-38, 7500, Holstebro, Dinamarca
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I går formiddags bestilte vi et par sko. De blev leveret allerede her til aften.
Bestilte et par Oakley Side jacket solbriller, og har nu her efter 5 dage endnu ikke modtaget pakken, selv om de på hjemmesiden skriver at jeg vil modtage pakken indenfor 1-2 dage.

Resposta de Munk Store
Really fantastic customer service! Will be shopping with them again

Resposta de Munk Store
Hurtig levering og god betjening i forbindelse med retur, da ombytning ikke var muligt pga. manglende vare

Alt spiller…
Deres service både før, under og efter, er en klasse for sig 👌
Noget der virkelig er sjældent set 😎

Resposta de Munk Store
God handel, hurtig levering og super service.

Resposta de Munk Store
1-2 dags leveringstid. Indtil videre er der gået 4. Og Bring har ikke engang fået pakken endnu. Den må de så have tidligst på mandag. Og så er der gået mindst en uge. Det er saftsusme useriøst.

Resposta de Munk Store
Super god vejledning og hjælp.
Var nede i butikken for at købe et par sko, og fik den mest kyndige og kompetente hjælp jeg længe har fået!
Jeg bestilte et par sneakers og de ankom allerede dagen efter. Jeg er meget tilfreds med produktet og den hurtige levering.

Resposta de Munk Store
God hjemmeside. Super hurtig levering. Og meget lækre produkter. Nem returnering uden det mindste bøvl. Jeg er fan.

Resposta de Munk Store
Hurtig levering, godt bredt udvalg af vare og hurtig til at svare på mails

Resposta de Munk Store
Skulle have en jakke til løb. Fik aldeles glimrende service.

Resposta de Munk Store
Super hurtig levering og sejle kundeservice
Go størrelse guide

Resposta de Munk Store
Hurtig levering og varen som forventet.

Resposta de Munk Store
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og alt var som det skulle være ☺️

Resposta de Munk Store
Søgte nogle bestemte Salomon og fandt hos Munk Store til super pris🤩 Lynhurtigt levering. Altid et godt udvalg.

Resposta de Munk Store
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.