Murerfirmaet Detaljen Avaliações 15

4. Alvenaria
  5. Fornecedor de tapumes
  6. Fornecedor de azulejos

Escrito pela empresa

Kvalitet. Æstetik. Detalje. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Murerfirmaet Detaljen er grundlagt i januar 2020 af murermester Dennis Møller. Firmaet er beliggende på Amager og udfører murer- og totalentrepriser på hele Sjælland 👌🏽 Hos os går kvalitetshåndværk, god dialog med vores kunder & æren i at yde en førsteklasses kundeservice hånd i hånd. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Vi laver stort set alt indenfor murerfaget blandt andet: • Badeværelser • Facaderenovering • Fliser • Klinker • Mosaik • Storformat fliser • Netpuds • Totalentreprise • Fliser over køkkenborde • Filtsning • Fagentreprise • Tilbygninger • Vandskuring • Microcement • Ombygninger • Farvefilts • Skalmuring • Fliser i svømmebassin • Restaurering • Gasbeton • Nedrivning • Silikonefuger • Støbning af gulve • Sokkelpuds • Brusenicher • Vådrumssikring • Skorstensrenoveringer • Efterisolering • Batts puds

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blænding af en terrassedør og opsætning af glasværn.

Sublimt murerarbejde, overholdelse af tider, fair priser og super søde mennesker.
Alt i alt en oplevelser over forventninger.
Har stor erfaring med håndværkere og må bare konkludere, at hvis alle havde samme fokus som Dennis og hans samarbejdspartnere, ville branchen have et langt bedre renommée.
Tak for en god oplevelse fra start til slut. - Mine bedste anbefalinger !

26 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte…

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Murerfirmaet Detaljen, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut var oplevelsen professionel og behagelig. De er utrolig dygtige til deres håndværk og lever op til deres navn ved virkelig at have øje for detaljerne.

Arbejdet blev udført til tiden, og kvaliteten var helt i top. Kommunikationen var også fantastisk – jeg følte mig velinformeret gennem hele processen, og de var altid til at få fat på, hvis jeg havde spørgsmål eller ændringer.

Hvis du leder efter en murer, der leverer både service og håndværk af højeste klasse, er Murerfirmaet Detaljen det rette valg. Jeg ville uden tøven bruge dem igen til fremtidige projekter.

5 ud af 5 stjerner!

16 de janeiro de 2025

Meget tilfreds med resultat

Det har været en rigtig god og professionel oplevelse med valget af Murerfirmaet Detaljen. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Murerfirmaet Detaljen kan bestemt anbefales, det ikke sidste gang vi vil bruge det.

31 de agosto de 2023

Meget tilfreds

Meget tilfreds !
Har fået udført flere ting. Filtsning af mur, super godt arbejde hurtigt og holder i alt slags vejr. Flot badeværelse helt fra bunden, flot flise arbejde, gode detaljer og godt håndværk. Kan anbefales ! Tak jeg kommer tilbage

2 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårligt resultat. Måtte lave alt om

Har aldrig oplevet noget ligende. Jeg tvivler stærk på om han overhovedet er murer. Han skulle lægge fliser i mit badeværelse og da jeg kom op og han havde lagt halvdelen opdaget jeg at de var pil skæve. Alle mine andre håndværkere var helt enige. Jeg havde DESVÆRRE betalt 50% upfront og han ville ikke refundere mig efter alle fliserne var revet op igen. Det endte med at koste mig 25000 kr og ham 3 dages arbejde. Kan virkelig ikke anbefale ham. hold jer langt væk!

27 de junho de 2022
logotipo da Murerfirmaet Detaljen

Resposta da Murerfirmaet Detaljen

Vi er meget uforstående og krænkede over din uærlige anmeldelse og forsøg på tilsværtning af vores murerfirma.
Det er ikke i orden og det passer simpelthen ikke det du skriver.

For det første så er alle vores folk faglærte og har snart 20 års erfaring med deres håndværk.
For det andet så lyver du - vi HAR refunderet dig nogle af dine penge. Ikke af pligt men netop for at undgå at du sank så lavt, som at lave en dårlig anmeldelse af vores firma - som den du alligevel har lavet.
Du var ikke tilfreds med noget af vores arbejde og valgte at fyre os fra en påbegyndt opgave, hvilket du principielt ikke har ret til ifølge lovgivningen. Vi accepterede dog dit valg og indså hurtigt at det var det rigtige for os at gøre - du hyrede herefter underbetalte polakker og rumænere til opgaven og de har sikkert lavet et fint (og billigere) stykke arbejde.

Men det er en lodret løgn at sige vores arbejde var pilskævt og alt skulle laves om. Der var tale om 1 mm i forskel på nogle fuger.
Vi har både billeder af arbejdet og svendebreve på alle vores murere til din info - så vi ser gerne du fjerner din uærlige anmeldelse igen.

Badeværelse

Vi har fået sat flotte fliser op i 2009 af Ejeren af Murerdetaljen. Og det holder bare. Ingen fugtskader eller løse fliser nogen steder.

9 de setembro de 2020

Meget professionel og…

Meget professionel og kvalitetsbevidst!!! Kan varmt anbefale Dennis, som er meget detaljeorienteret og dygtig til sit håndværk. Han var god til at vejlede og finde den bedste løsning til os. Han holder sine aftale, er meget punktlig og udfører arbejdet til perfektion.

9 de setembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais