Betydligt billigare protein än andra butiker (köpte Biotech USA Bourbon Vanilla protein). Riktigt god smak! Blandar i morgonkaffet för att få en proteinrik vaniljlatte. I denna beställning valde j... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag vet att jag får bra varor från Musclehouse. Denna gång var det dock lite strul med leveransen (som berodde på en annan aktör), men det drar inte ner betyget på varorna. Dessutom fick jag fantastis... Ver mais
När man som jag vill hålla koll på vad man äter men inte göra avkall på livets goda erbjuder Musclehouse ett stort utbud av produkter som faller inom den kategorin! Bra produkter och enkel hemsida sam... Ver mais
Vi köpte ett gäng bars och några Nocco. Det vi inte förstod, trots att det stod i deras beskrivning var att NOCCO kom från utlandet. Där det "bara" är tillåtet med 105 mg koffein istället för 180 M... Ver mais
Informações de contato
Hårup Bygade 19B, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- +45 60 21 29 37
- Info@musclehouse.se
- musclehouse.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 81% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Jättesnabb leverans och super kvalitet
Jättesnabb leverans och super kvalitet, köpte deras 6pack av olika såser och av dem jag testat är dem jättegoda
Snabb och smidig leverans!
Be careful with this company
Be careful with this company. Their website looks very professional, and they even claim an average reply time of 2 business days, but you can only contact them through their online form, which leaves no record of your attempts. They display an email address you can supposedly reach them at, but if you email it, you receive an automatic reply stating: “Address not found. Your message wasn’t delivered to 1nf0(@)musclehouse(dot)se
because the address couldn’t be found, or is unable to receive mail.” Meanwhile, you still receive order confirmations from this same address, which makes it seem like they have blocked incoming emails to make it harder to file complaints.
I used their online form three times (about once per week) with no reply at all. I had to contact them via social media before I was ready to take legal action, and only then did I finally get an answer and a refund. Save yourself time and stress, and choose another company instead!

Resposta da Musclehouse
Lång leveranstid, inte särskilt bra priser
Tog bara 10 dagar att få min produkt istället för 1-3 som utlovat!

Alldeles för långsamt
Alldeles för långsamt, ska inte ta 1 vecka att skicka sakerna.

Inget tecken av liv
Inget tecken av liv. Efte två veckor har jag fortfarande inte fått min leverans och företaget är inte anträffbar. Jag har försökt kontakta de via deras mejl men deras mejladress existerar inte ens. Jag får nedanstående fel meddelande. Jag har även kontaktat de via deras hemsida och inget svar där heller. Akta er för oseriösa företag.
Felmeddelandet som jag får
"Adressen hittades inte
Meddelandet levererades inte eftersom adressen info_musclehouse.se inte hittades eller inte kan ta emot e-post."

Resposta da Musclehouse
De annullerade min order utan förklaring!!
Beställde en stor order.
Helt plötsligt kommer ett mejl efter ett par dagar att beställningen blivit annulerad. Ingen info, ingen förklaring!
Jag tar kontakt med dem och de meddelar att de annulerat ordern av misstag. Nu fick jag snabbt beställa från en annan leverantör istället för att hinna få ordern i tid.
Misstag kan ske men dåligt hanterat!
Kommer inte lita på detta företag igen och kommer aldrig beställa från dem.
Seg leveranstid, håller inte löften
Muslcehouse skriver högst upp på sin sida "Leveranstid 1-2 arbetsdagar" och tar hyfsat betalt även för små leveranser, men håller inte dessa leveranstider.
Kundtjänsten skylle bara ifrån sig och pekar på speditören, men det är ju inte speditören som lovat leverans inom 1-2 arbetsdagar utan Musclehouse som även tar betalt.
Helt oförstående och ovilliga att rätta till detta.
Kommer inte att beställa igen.
Billigare protein med snabb leverans
I denna beställning valde jag också att testa Snickers Proteinbar. Den smakade inte ens i närheten av en snickers. Den var till och med så illasmakande att jag fick slänga den! Det var bortkastade pengar!
Bra sortiment
Bra sortiment, enkelt att beställa och snabb leverans!
Rekommenderas!
Bra och framförallt goda produkter (Wispy Zero Sauce).
Levererades mycket snabbt.
Återkommer som kund
Toppen!
Alltid bra service och toppenprodukter som inte finns i butiker. Såserna är 7,5 avd 5!
Otroligt bra att det finns goda såser…
Otroligt bra att det finns goda såser som inte "kostar" så mycket i kalorier så att man kan "unna sig".
Bra varor till ett bra pris
Bra varor till ett bra pris. Många val och möjlighet till "storpack". Även bra leveranstid.
Kan inte bli mer än 5 stjärnor.
Bra och goda produkter!
Otroligt goda produkter till ett överkomligt pris! Supernice att man som alternativ kan välja Instabox så man kan få hem det till Sverige från Danmark 😁💪
Beställt 6 stycken olika smaker och är…
Beställt 6 stycken olika smaker och är jättenöjd! Goda allihop! Kommer definitivt att köpa fler!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.