Music2you Avaliações 614

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have bestilt og pakken var afsendt, havde GLS et teknisk nedbrud som gjorde pakke ikke kom frem. Music2you undersøgte hurtigt hvad der var sket, og gav besked på både sms og mail - bedre ser... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Samlet set tilfreds. Bestilte rytmeæg og mini maracas i træ til familiens yngste, til adventsgaver. Der er vist billede af forskellige maracas i træ i mange flotte farver og ved bestilling står at ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Music4You fortjener de varmeste anbefalinger. De har rigtig gode priser og en fantastisk service, hvor man virkelig føler sig hørt. Personalet tager sig tid til at vejlede grundigt, og de er både dygt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de música
  2. Instalação e Equipamentos para Conservatórios
  3. Loja de Materiais para DJs
  4. Loja de Violões e Guitarras
  5. Loja de Instrumentos Musicais
  6. Loja de pianos

Escrito pela empresa

Hos Music2you brænder vi for at gøre musikdrømme til virkelighed – uanset om du vil spille, skabe, eller producere musik. Vores brede udvalg rummer alt fra sjove og unikke instrumenter til professionelle løsninger, så der er noget for alle – store som små, begyndere som professionelle, og i alle prisklasser. Vi tilbyder alt inden for musikudstyr, herunder guitarer, trommer, DJ-udstyr, kabler og noder, samt et væld af tilbehør som tasker og opbevaringsløsninger, der beskytter dit udstyr og forlænger dets levetid. Vi gør det nemt at finde præcis det, du søger, og med hurtig levering på 1-3 hverdage kan du hurtigt komme i gang med dine musikalske projekter. Besøg vores showroom i Viborg I vores flotte showroom i Viborg kan du opleve et inspirerende sortiment og få kyndig vejledning af vores engagerede eksperter. Kan du ikke kigge forbi? Så finder du selvfølgelig hele vores udvalg online – altid til markedets skarpeste priser. Din tilfredshed er vores prioritet Vi går op i god kundeservice og stræber efter at give alle vores kunder en god oplevelse. Det er netop derfor, vi er stolte af vores mange positive anmeldelser på Trustpilot, hvor kunder roser os for både service, udvalg og hurtig levering. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det udstyr, du har brug for, så dine musikdrømme kan blive til virkelighed! 🎵

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og fin service.

30 de março de 2026

Hej Carl,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig levering og fin service – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og at du får masser af glæde af det.

– Vi ønsker dig en dejlig dag :-)

Mvh Music2you.dk

FREMRAGENDE SERVICE

Music2you undersøgte hurtigt hvad der var sket, og gav besked på både sms og mail - bedre service skal man lede længe efter

10 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hej
Tak for din anmeldelse, først skal jeg starte med at beklage at vores fragt leverandør havde nedbrud tidliger på ugen, det er desværre ikke nået man kan forudse, vi er glad for du trods alt var tilfreds med vores respons på din henvendelse.

Håber din vare er kommet frem :-)

hurtig levering

hurtig levering, god betjening og gode priser

30 de março de 2026

Hej Sandie

Tak for din anmeldelse, vi er glad for at høre du var tilfreds med vores service.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

hurtig levering

hurtig levering, ok indpakning

9 de março de 2026

Hej Rene

Tak for din anmeldelse, vi er glad for du var tilfreds med leveringtiden og indpakningen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega fed service med et rigtigt godt menneske

Mega fed service, mail systemet var gået i udu men fik skrevet med Dan the man som gav et plaster på såret og ovenikøbet havde overskud til at tilføje ekstra ting til min lagte ordre uden at skulle oprette en helt ny ordre som jeg så evt. skulle have betalt ekstra fragt på. Det er den første shop jeg vil komme tilbage til når jeg kommer til at mangle udstyr, ikke fordi der måske kunne være en rabat eller noget i den stil at hente men fordi jeg ved at der står et menneske bagved som går op i at give en rigtig go service. Tak Dan

16 de fevereiro de 2026

Hej Michael

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse – det betyder mere, end du måske tror!

Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, selvom mailsystemet drillede lidt undervejs. Det vigtigste for os er, at det er nemt og trygt at handle – også når tingene ikke helt går som planlagt.

Og ekstra fedt at høre, at du lægger mærke til servicen bag – det er præcis det, vi gerne vil stå for

Du er altid mere end velkommen tilbage!

Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af bestilte varer

27 de fevereiro de 2026

Hej Kristen
Tak for din feedback, vi er glad for at høre du var tilfreds med vores leveringstid

Top karakter

Rigtig god service og betjening, altid en god oplevelse at handle her.

4 de março de 2026

Hej Mikael

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

tænk man kan ringe sent om aftenen og…

tænk man kan ringe sent om aftenen og få hjælp med tilslutning af sit nye produkt, og enda lære noget nyt samtidigt.

som altid lever de op til deres 5 stjerner. whats not to like

sigurd

25 de fevereiro de 2026

Hej Sigurd
Tak for din anmeldelse, vi er glad for at høre du sætter pris på vores service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg og hurtig levering

Mener deres udvalg er godt og nemt af "navigere" rundt i. Jeg bestilte grej de havde anført til at være på lager og det kom meget hurtigt frem til mig.

16 de fevereiro de 2026

Hej Stephan
Tak for din anmeldelse, vi er glad for at høre du var tilfreds med vores udvalg og service

Music2you

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais