Snelle levering tegen scherpe prijs. Een onderdeel was niet leverbaar, na een tijdje wachten, kon er nog niet geleverd worden. Dit werd toen opgelost door dit via een andere collega te laten leveren,... Ver mais
Na eerst te hebben onderzocht of de site betrouwbaar was, heb ik besloten hier te bestellen. De prijs, de voorraad, de levertijd en uiteindelijk de hele levering waren allemaal uitstekend. Tot mijn... Ver mais
Er is lekkage onstaan dus alles zat onder de olie melding van gemaakt en het is allemaal super opgelost dank je wel daarvoor
Na een telefonische klacht over de levering van een verkeerd geprijsd product, ben ik keurig te woord gestaan en is de klacht dezelfde dag nog netjes afgehandeld. Na een vervelende ervaring bij een an... Ver mais
Mxprostoreparts – Dé specialist in motorcross onderdelen en accessoires Bij Mxprostoreparts draait alles om passie voor motorcross. Wij zijn dé webshop voor rijders die gaan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste service. Of je nu een beginnende crosser bent of al jaren ervaring hebt, bij ons vind je altijd de juiste onderdelen en gear om alles uit jouw sport te halen. Ons assortiment bestaat uit duizenden producten van topmerken zoals Alpinestars, Putoline, Twin Air, Thor en vele andere bekende namen. Van crosshelmen, laarzen en kleding tot technische onderdelen zoals lagers, krukassen en banden – wij zorgen dat je snel weer op de baan staat. Wat ons uniek maakt? ✅ Altijd scherpe prijzen – vaak lager dan de concurrentie ✅ Uit voorraad leverbaar met snelle verzending ✅ Deskundig advies van echte motorcrossliefhebbers ✅ Eenvoudig online bestellen, veilig betalen en betrouwbaar geleverd Mxprostoreparts is meer dan een webshop: wij zijn een team van crossfanaten die weten wat jij nodig hebt om met vertrouwen te rijden. Onze missie is om iedere klant de beste producten en service te bieden, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw sport. Ontdek vandaag nog waarom steeds meer rijders kiezen voor Mxprostoreparts – jouw partner in motorcross onderdelen en accessoires!
Jac P Thijseweg 3-5, 2408ER, Alphen aan den Rijn, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Prima geprijsd en de volgende dag al in huis!
Om 13:00 besteld en de volgende dag om 10:00 in de brievenbus. Ook nog tegen een topprijs.
Het product kwam aan op het moment dat de track en trace zei dat het aan zou komen.
Voor veel producten goedkoper dan andere webshops. Ruime keuze (ook OEM onderdelen). Snelle levering.

Resposta de Mxprostoreparts
Super snelle levering en alles netjes verpakt 👌

Resposta de Mxprostoreparts
Alles geleverd zoals besteld en keurig netjes geleverd

Resposta de Mxprostoreparts
Heb op 18 april olie bestelt, dit zou de volgende dag geleverd zijn. We zijn nu op 22 april en heb het nog niet.

Goede service!
Snel telefonisch contact en antwoord op mijn vragen.
Bestel hier zeker weer.

Resposta de Mxprostoreparts
Alle bestelde producten ,kwaliteit voor een nette prijs,alleen geleverd door verschillende transporteurs,de een als aangegeven,de andere zat een dag extra tussen maar nog er op tijd voor de volgende training.

Resposta de Mxprostoreparts
snelle levering product voldoet aan de verwachting

Resposta de Mxprostoreparts
Hele vlotte afhandeling vandaag bestellen morgen staan ze ermee aan je deur

Resposta de Mxprostoreparts
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.