Veja o que dizem as avaliações
Altijd goed! Vandaag alweer mijn zevende stalen armband besteld bij Bukovsky. Waarom nu al een review schrijven? Omdat ik 100% zeker weet dat hij weer uitstekend in de smaak valt! En anders is er nog... Ver mais
Ik had op het gevoel een maat gekozen. Bleek toch te groot te zijn...zonder probleem werd (nadat ik mijn armband netjes verpakt teruggestuurd had) mijn geld terug-gestort. Ondertussen had ik uiter... Ver mais
Overzichtelijke webshop met prachtige, stoere staal sieraden. Makkelijk besteld, goede prijs-kwaliteit en een zeer snelle levering. Zeer tevreden over mijn aankoop. Aanrader!
Detalhes da empresa
Onlangs (Februari 2024) aangesloten bij TRUSTPILOT. Betaalbare stalen sieraden en horloges voor hem en haar. Snel (getraceerd) geleverd in je brievenbus zonder verzendkosten. Voor 23:00 uur besteld, dezlefde dag verzonden vanuit onze Nederlandse warehouse. 90 dagen retour. Ook achteraf betalen met Klarna. Recently joined TRUSTPILOT (February 2024) Affordable Stainless Steel Jewelry and watches for him and her. Quickly and tracked delivered within Europe. Free shipping within The Netherlands. Ordered before 11:00 PM, shipped the same day from our Dutch warehouse. 90 days return. Also pay afterwards with Klarna.
Informações de contato
Overschietraat 186 E, 1062XK, Amsterdam, Holanda
- 020 6179175
- info@my-bukovsky.com
- my-bukovsky.com
Mooie armbanden en snel geleverd.
Mooie armbanden en snel geleverd.
Perfecte service
In één woord fantastisch!
De drie rvs-stalen armbanden die ik onlangs bij my-bukovsky heb gekocht, zijn schitterend, zeer scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Zij werden bovendien bliksemsnel geleverd (ruim binnen een etmaal). Eén exemplaar heb ik geretourneerd omdat ik niet de juiste maat had besteld. De service is echter fantastisch, want in no time stond het geld weer op mijn rekening. Ik kan de rvs-stalen armbanden van my-bukovsky derhalve van harte aanbevelen. Ik heb nog wel een tip voor potentiële kopers: de armbanden zijn deugdelijk gesloten nadat een klikgeluid hoorbaar is geweest.
Altijd goed!
Altijd goed!
Vandaag alweer mijn zevende stalen armband besteld bij Bukovsky. Waarom nu al een review schrijven? Omdat ik 100% zeker weet dat hij weer uitstekend in de smaak valt! En anders is er nog die TOP-klantenservice 😁👍🏻
Armband My Bukovsky
My Bukovsky, heeft een hele goede ervaring aan ons gegeven
De eerste bestelling ging helemaal super en snel
Mooie armband voor het vrouwtje gekocht
Helaas ging de arband vaak los, dit is echter een hele dikke sluiting
Na contact opgenomen, met het bedrijf werd er meteen een nieuwe opgestuurd deze de dag erop al weer binnen
Geen gezeur, gewoon snel en netjes opgelost...
Super, we zijn er blij mee
Dank je wel, Anouk!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Ik heb 6 jaar geleden een armband gekocht, vorige week dezelfde maar dan een maatje groter. Er was bijna geen verschil. Ze blijven mooi! En ik draag m dag en nacht, met zwemmen, met douchen.
Goede service. Een ring gekocht in de verkeerde maat. Ring retour gestuurd, geld heel vlot terug en een nieuwe besteld.
Verkeerde maat gekozen
Ik had op het gevoel een maat gekozen.
Ondertussen had ik uiteraard een andere, correcte maat besteld..
Super tevreden mee! Super service dat ze leveren! Voor iedereen die ZOU twijfelen om een bestelling te plaatsen: gewoon doen!
Ik heb mijn vorige armband 10 jaar…
Ik heb mijn vorige armband 10 jaar geleden hier gekocht en helaas verloren. De kwaliteit is geweldig, wordt niet dof en verkleurd ook niet. Sluit goed en staat prachtig! Ik heb nu dezelfde armband gekocht en ben wederom tevreden. 5 sterren is eigenlijk te weinig, het zouden er 10 moeten zijn! Zeker een aanrader

Kwaliteit
Meerdere keren sieraden besteld, goede kwaliteit sieraden en positieve ervaring;)

Resposta da My Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Ik had een stalen heren armband…
Ik had een stalen heren armband uitgekozen en de volgende dag in huis, armband bleek te groot en te lomp. ik had een andere soort armband uitgezocht en de vorige retour gestuurd. volgende dag armband binnen gekregen, mooie armband maar een cm te klein.
Weer nieuwe besteld met een cm meer, en de vorige weer retour gestuurd. volgende dag armband in huis gepast, en ben dik tevreden met deze mooie stalen armband. naar een paar dagen mijn geld terug ontvangen van de twee vorige armbanden die ik retour had verzonden.
Ik ben dik tevreden met de totale service.
Groet, een tevreden klant

Geweldige service
Armband was stuk gegaan.
Mail gestuurd met foto van armband.
Geen probleem! Er is direct een oplossing aangedragen. Nieuwe armband. En die was ook nog emma binnen 2 dagen bij ons. Wat een service!
Bedankt.

Al meerderen armbanden besteld
Al meerderen armbanden besteld
Nu de laatse keer de xl
Zeer tevreden over de armbanden
Echt een aanrader om hier je armbanden tekomen

Heel goed contact met My Bukovsky
Heel goed contact met My Bukovsky. Onze bestelling was zoek geraakt in de post.
Prima opgelost en nu eigenaar van een prachtige armband.
Helemaal blij.

Resposta da My Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Mooie armbanden en goede klantenservice
Ik had een defect aan de sluiting van m'n armband net nadat de garantie was verlopen maar meneer Bukovsky was zo coulant om me toch, als vaste klant, een nieuwe armband op te sturen. Dus zeer tevreden over de klantenservice van Bukovsky!

brede armbanden
bedankt voor de snelle levering
armband is supergaaf en de maat is prima
heel blij mee

Een absolute aanrader.
Ik kan alleen maar een meer dan positief review geven. Mijn ervaring i.v.m. omruilen,(te wijd), de afhandeling ervan, geweldig.

Resposta da My Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Goede betrouwbare webshop met mooie…
Goede betrouwbare webshop met mooie sieraden.
Een armband en ring besteld, beide snel en correct geleverd.
Ring was te groot en retour gestuurd, ook dit ging vlot en soepel.

Top bedrijf.
Top bedrijf Snel in beantwoorden en versturen. Super producten. Heb vaker al besteld bij dit bedrijf, zeer aan te bevelen.

Overzichtelijke webshop met prachtige

Aanrader!
Supersnel geleverd, mooi product en een hele goede en vriendelijke klantenservice.
Ik koop hier graag nog eens!

Mooi cadeau
Voor mijn vriend zijn verjaardag een stalen armband gekocht. De bestelling werd snel geleverd en zat in een mooie geschenkverpakking, hij was er heel blij mee.

Resposta da My Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.