Kontakt med Niklas via mail och telefon. Alltid snabba svar vilket uppskattas. Vi bokade visning i visningslokalen i Göteborg. Möblerna såg otroligt fina ut allihop, vi valde till slut Brooklyn med s... Ver mais
Snabb leverans och en bra produkt som imponerar på vänner och bekanta. Lite tung som gjorde den svår att få in, men lätt att flytta. Dock låter den (klirrar från glasen) så fort man stöter emot. Ko... Ver mais
Kan varmt rekommendera den här butiken. Allt var perfekt. Möbeln levde upp till beskrivningen med råge. Snabba svar på frågor samt dialog. Bra uppdatering på ordnarna. Snabb leverans och b... Ver mais
Vi är mycket nöjda med vårt köp av barskåp. Fick först komma på visning och fick kika på olika varianter. Möbeln är mycket snygg och gediget byggd.
MyBarfurniture säljer barskåp och tillbehör för både hemmabruk och företag. Barskåpen är designade i Sverige och 100 % handgjorda.
Stockarydsvägen 43, 269 74, Västra Karup, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Very happy with the quality of the bar I purchased
Snabb leverans och en bra produkt som imponerar på vänner och bekanta.
Lite tung som gjorde den svår att få in, men lätt att flytta. Dock låter den (klirrar från glasen) så fort man stöter emot. Kommer att lägga in en matta som dämpar. Lite svårt att få in flaskor hela vägen eftersom den borde nog varit 1-2 centimeter bredare.
Jag köpte barskåpet Brooklyn blev jäkligt nöjd med detta skåp, allt fungerade jättebra mailade dom fick snabba svar av Nicklas på dom frågor jag hade.
///Micke

Resposta da Mybarfurniture
Vi köpte ett barskåp och är så nöjda. Super kvalitet och lyxigt! Jättebra service hela vägen från beställning till leverans.

Resposta da Mybarfurniture
Fantastiskt fina drinkredskap. Jag är väldigt nöjd.

Resposta da Mybarfurniture
Snabbt och enkelt. Leverans till tomten.Blev så snygg på sin plats.
Yvonne

Resposta da Mybarfurniture
Snabb leverans och drinkvagnen var så fin!!

Resposta da Mybarfurniture
Hurtig levering. Solid kvalitet og matcher beskrivelsen. Et godt køb der kan anbefales.

Resposta da Mybarfurniture
Kontakt med Niklas via mail och telefon.
Alltid snabba svar vilket uppskattas. Vi bokade visning i visningslokalen i Göteborg. Möblerna såg otroligt fina ut allihop, vi valde till slut Brooklyn med sockel. Möbeln passade perfekt. Marmorskivan var trasig vid leverans men det hanterades snyggt av företaget.

Resposta da Mybarfurniture
Köpte ett Queens, fantastiskt fin möbel. Extremt gedigen (väger 70-80kg!) och får resten av möblerna hemma att se billiga ut. Väldigt mycket fina reaktioner när vänner och bekanta sett det.
Väldigt bra kundservice, de vill verkligen vill se till att du är nöjd med ditt köp. Fick svar på mail även under helgen.
Enda som lämnar något att önska är leveransen. Fick välja leveransdag, men när den blev försenad så levererades den skoningslöst dagen efter utan varken info eller chans att få planera om. Behövde vända hem igen från jobbet när jag 8:00 fick ett sms med "Levereras idag, säkerställ att den tas emot". Ingen kommunikation alls mellan "försenad, vi hör av oss" och "var hemma, helst för tio minuter sen", med andra ord.
Hade även önskat att den levererats ända in i lägenheten, 80kg på en pall är rätt tungt att hantera utan palldragare även om föraren var snäll och tog den in till trapphuset åtminstone.
Men allt det ligger på leverantören.
Kort sagt:
My bar furniture: 7/5