Jeg fik virkelig god vejledning og en lille video som svar på alle mine spørgsmål. Kan kun sige, at det var en god oplevelse og endte med at købe parasol, parasolfod, sandsække og cover i god kvalite... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service. Søde og imødekommende folk. Vi snakkede med Christian, som virkelig hjalp os og svarede på mange af vores spørgsmål. Vi blev anbefalet Baser af en kammerat og var nok lidt skeptis... Ver mais
A empresa respondeu
This family business is highly competent and professional - one of the Company Directors provided me with so much information about the quality of their Parasols, including sending me videos. I order... Ver mais
Vi ville for en gang skyld have en ordentlig og stabil parasol, og det virker det til, vi har fået. Førstehåndsindtrykket efter et par dages brug er rigtig godt. Hvad der virkelig skiller sig ud, er s... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Baser Danmark – Bæredygtig, Stilfuld & Smart Skærmning til Udelivet Hos Baser Danmark mener vi, at udeliv skal være nemt, stilfuldt og bæredygtigt. Derfor designer vi vindstabile parasoller, parasolfødder og tilbehør, der passer perfekt til danske haver, terrasser og altaner – uanset om solen skinner, eller vinden rusker. Som familieejet virksomhed går vi op i kvalitet, funktionalitet og ansvarlighed. Vores parasolfødder og sandsække er fremstillet af 100 % genanvendt plast, herunder gamle plastikflasker, fiskenet og industrielt plastaffald. I stedet for at bidrage til verdens plastikforurening, omdanner vi affald til holdbare og højtydende produkter til udelivet. Vi ved, at det danske vejr kan være lunefuldt – fra blæsende efterårsdage til skarpe sommerstråler. Derfor har vores Baser parasolfødder et patenteret låsesystem, der sikrer ekstra stabilitet, mens vores kvalitetsparasoller er lavet af løsningfarvet akrylstof og let, men stærk aluminiumsramme, der giver maksimal holdbarhed og UV-beskyttelse. Men Baser handler ikke kun om produkter – vi giver dig også tryghed og kvalitet. Alle vores produkter leveres med en 5-årig reservedelsgaranti, så du kan være sikker på din investering. Derudover står vores venlige og erfarne team altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skyggeløsning til dit uderum. Bliv en del af Baser Danmark-familien, og oplev skandinavisk design – bæredygtigt, stilfuldt og skabt til det danske vejr. 🌱☀️
Informações de contato
Bjarkevej 12, 8464, Galten, Dinamarca
- +4521903220
- info@mybaser.com
- mybaser.dk
Super produkter
Igen har jeg modtaget et produkt, som jeg er ovenud tilfreds med, og leveret til siden 😃

Fuld tilfredshed!
God hjemmeside, hurtig levering, genialt produkt. Jeg er fuldt tilfreds!

Genialt
Genialt. Det fungerer maks og levering var hurtig!

Resposta da Baser
Hurtig levering og parasolfod en er…
Hurtig levering og parasolfod en er effektiv.
Det er lidt svært at sætte en samlet parasol ned når man er en person, så vi har valgt at lade parasollen være på foden til daglig brug. Så tager vi bare foden af parasollen i dårligt vejr. Men det er nemt at flytte rundt på parasollen når man fjerner sandsækkene og så placeres de blot når parasoller anbragt i sin nye position.

Resposta da Baser
Parasol foden fungerer helt perfekt og…
Parasol foden fungerer helt perfekt og blev levet dagen efter den blev bestilt. Super god service.

Rigtig dejlig parasol fod
Rigtig dejlig parasol fod. Let at flytte rundt, pga sandsækkene og parasollen står solidt og godt. Jeg vil anbefale alle parasolfoden.

Resposta da Baser
Ikke hvad vi regnede med.
Der var som sådan ikke noget galt med ordren, men vi synes alligevel at vi blev godt og grundigt snydt da vi havde bestilt 4 sandsække på 15 kg. til 135 kr. pr. stk. Da pakken så kom var det kun betræk og plastikposer til at fylde sand i. Vi tjekkede så efter på hjemmesiden om det kunne være rigtigt og kunne se at der dog var anført at det var uden sand, men vi mener at det kunne gøres mere tydeligt at det er uden sand, for hvis vi havde set det, havde vi ikke købt sækkene. Derfor den lave anmeldelse da det godt kunne være skrevet i overskriften af varen.

Super god nem at flytte
Super god nem at flytte, og god kvalitet 👍😀

Genial opfindelse
Genial opfindelse - parasolfod, der er let at flytte rundt med, og praktisk at opbevare i vinterhalvåret.

Fantastisk produkt
Nem overskuelig hjemmeside. Fantastisk produkt!!!

Positiv oplevelse
Positiv oplevelse ved at handle hos Baser. Hurtig levering og varerne er super fine..

Resposta da Baser
Fuldstændig gnidningsløs og punktlig og…
Fuldstændig gnidningsløs og punktlig og præcis handel og levering

Resposta da Baser
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.