Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Restaurante especializado em Kebab
  2. Restaurante Fast-food
  3. Serviço de take away

Escrito pela empresa

My Döner - Das Berliner Original tilbyder ægte autentiske Berliner Döner i hjertet af Odense C. Vores gæster kan nyde vores mad inde i butikken, dog er der begrænset med plads, ellers kan de få maden med som takeaway.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bare hold jer væk😇

Vi bestilte og fik aldrig vores mad. Dog fik vi pengene tilbage i kontanter og ikke på kort. Det kunne åbenbart ikke lade sig gøre??? Hvorfor mon?🤡
Der findes bedre spisesteder, hold jer væk

6 de novembro de 2025

Hold jer væk

Bestilte en döner, fik ikke min döner. Fik mine penge tilbage i kontant(betalte med kort), kan ikke anbefale det

8 de novembro de 2025

goated kebab

Jeg så et rotte i mit kebab men jeg spiste den fordi den smagt godt, så drikket jeg mit lemonade men den smagte af tis, så blev jeg sur og de gav mig gratis kebab og et ny drik. bedste oplevelse i mit live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste oplevelse ved et kebabsted nogensinde!

Det her er den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft ved et kebabsted. Forfærdelig betjening, vedkommende bag disken var direkte uhøflig. Jeg betalte 85kr for en boks. Aldrig har jeg oplevet så nærigt et sted. Dressing nærmest ikke eksisterende ovenpå. Antallet af pomfritter kan tælles på to hænder. Min boks var ikke engang halvt fyldt. Jeg kommer aldrig nogensinde til at anbefale det sted her, tværtimod.

7 de setembro de 2025

Wo ist mein Döner?

Wo ist mein Döner?! Ach da – in meinem Herzen 💘

Ich kam rein, hungrig wie ein Löwe nach 3 Tagen Diät. Kaum bestellt, zack – der Döner war da. Warm, knusprig, fleischig… ein Gedicht in Teig gewickelt. Ich hab einmal reingebissen und fast angefangen zu weinen – vor Glück.

Das Fleisch? Besser gewürzt als meine ganze Tinder-Vergangenheit.
Das Brot? So fluffig, ich wollte ein Kissen draus machen.
Die Soße? Hat mein Leben kurz rebootet.

Personal war so freundlich, ich wollte fast einziehen. Also wirklich: Wenn du diesen Döner nicht probierst, hast du in deiner Biografie eine Lücke!

Wo ist mein Döner? Wahrscheinlich schon wieder in meinem Magen. 😋

Immer wieder Gerne Lg
K.Feiler

4 de maio de 2025

Føjjjjj

Først. da min mad kom var den helt smadret,tør og kold.. der var sovs over alt i hele posen og intet kød, blev mere sovset ind hele mit ansigt, maden faldte fra hinanden og tog 45 Mintutter for at komme!! Det er 1 kilo meter fra mit hjem, ik køb det fra hvis du ik vil ligne en gris, og få sit mad koldt.

30 de março de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Maden var virkelig lækker, og alt var tilberedt perfekt. Servicen var venlig og hurtig, og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Jeg vil helt klart anbefale dette sted til andre og kommer selv tilbage igen. Tak for en dejlig oplevelse!

20 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais