Myhospi Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Central de Comunicações

Ons doel is dat alle studentenhuizen frustratievrij een nieuwe huisgenoot kunnen regelen. Het zoeken van een huis(genoot) moet geen opgave maar leuk en makkelijk zijn. Het is essentieel dat jouw nieuwe huisgenoot bij het huis past. Daarom wil je als studentenhuis een goed beeld van kamerzoekers. In onze studententijd hebben we ondervonden hoe tijdrovend het kan zijn om een hospiteeravond te organiseren. myHospi maakt hospiteren makkelijker en leuker! Hét platform voor het vinden van jouw nieuwe huis(genoot)!! 🍺🍺

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

16 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel beperkt aanbod en lijkt wel een…

Heel beperkt aanbod en lijkt wel een datingapp voor vrijgezelle cougars. Veel 60+ jarige dames die geen man meer hebben en iemand gezellig zoeken waar je eens per week mee moet gaan zitten eten. Veel van dat soort ads dus. Ding is, heb op meerdere kamers gereageerd. Krijg nooit antwoord. Lijkt wel nep

12 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nep aanbod

Nep aanbod

Deze partij doet alsof huizen het aanbod echt op hun app zetten, maar ze trekken alles van Facebook af en plaatsen dat sneaky op hun app. Hierover verkopen ze gewoon abonnementen nadat je vijf keer hebt gereageerd.

Hoe ik dit weet? Ik heb zelf een kamer op Facebook staan die ineens op Myhospi staat. Ik heb dit van verschillende vrienden gehoord.

Je wordt voor de gek gehouden. We kunnen je geen eens terugmailen om uit te nodigen.

3 de março de 2026
logotipo da Myhospi

Resposta da Myhospi

Beste Bob,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat hier verwarring over is ontstaan.

De betreffende Facebookgroepen maken onderdeel uit van myHospi. In deze groepen worden regelmatig hospiteer-advertenties gedeeld om het bereik te vergroten. Dat gebeurt juist om kamerzoekenden en aanbieders beter met elkaar in contact te brengen.

Wanneer een advertentie via onze groepen wordt gedeeld, worden reacties automatisch doorgestuurd naar het e-mailadres dat bij de Facebook-post is vermeld. Op die manier komen geïnteresseerden gewoon bij de juiste persoon terecht.

Er zit dagelijks een team achter myHospi dat actief bezig is om het platform en de groepen vrij te houden van spam, scammers en misbruik. Dat vraagt tijd en inzet, maar vinden we belangrijk om de kwaliteit hoog te houden.

Daarnaast is myHospi in de basis volledig gratis te gebruiken. Iedereen kan reageren op kamers en een kamer vinden zonder te betalen. We bieden alleen optionele extra functies aan, zoals extra zichtbaarheid of aanvullende inzichten. Deze zijn niet verplicht om succesvol een kamer te vinden.

Mocht er toch iets niet goed zijn gegaan of heb je vragen, neem dan gerust direct contact met ons op via info@myhospi.nl. We kijken graag met je mee.

Team myHospi

Goed functionerende app

Myhospi is gratis te gebruiken en werkt gemakkelijk en intuïtief. Het aanbod van kamers is wel erg klein. Maar ik kreeg op 2 reacties die ik schreef meteen een uitnodiging voor een hospi, terwijl dit bij andere, duur betaalde, sites zelden lukt. Je bent echt met studenten onder elkaar, dat maakt het verschil denk ik.

6 de agosto de 2025

Top systeem!

Alles sprak voor zich en werkte naar behoren! We hebben daardoor snel genoeg reacties kunnen krijgen en een nieuwe huisgenoot gevonden :)

9 de janeiro de 2025

Zonder gedoe kamer vinden

Zonder gedoe kamer vinden, geen gezeik, je hoeft niet 30 euro te betalen om alleen maar te zoeken en niks te vinden. Hulde naar de makers van deze app

28 de junho de 2023

geniaal!

Ik heb twee kamers gevonden via myHospi. Echt een top platform, eigenlijk gek dat het er nog niet eerder was. Het is heel overzichtelijk en ik vond de push mails prettig omdat zij precies wisten in welke stad ik welke kamer zocht. Het reageren was ook veel meer 'puur' doordat je gewoon jouw profiel verstuurt naar een huis. Contact verliep vlekkeloos en leuke site/app.

5 de abril de 2023