Har varit egen företagare i snart 40år. Ibland stöter man på människor som, tyvärr i dagens samhälle, är unika. De är duktiga på sitt arbete. Erik Bårring är en sån unik människa. Han är så duktig på... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Inga betalningsanmärkningar. Bra lön. Inga lån utöver CSN. Normal hyra. Får inte lånet beviljat utan medlåntagare. När vi skickar in medlåntagare lägger dom utan att först informera om lånet på min me... Ver mais
Hallå My Money. Det är mycket trevligt att ha med er att göra. Hela teamet är alltid behjälpliga och har tålamod och ett glatt humör, vi vill även speciellt utmärka en medarbetare vid namn Konstant... Ver mais
Detalhes da empresa
På MyMoney är vi specialister inom finansiering och service. Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Smidig och säker hantering med en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad vi brinner för. Det är enkelt att ansöka om lån hos MyMoney. Du kan givetvis ansöka både på dator eller smartphone och du signerar snabbt och tryggt digitalt med BankID.
Informações de contato
Södergatan 24, 211 34, Malmö, Suécia
- 0770176060
- kontakt@mymoney.se
- mymoney.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Inga problem
Inga problem, gick igenom lånevilkoren och godkände och ansökan gick på en sekund.
Så nöjd.
Jag vill berömma Kostantin för denna…
Jag vill berömma Kostantin för denna fantastiska tjänst när jag behöver hjälp. Alltid snäll, hjälpsam och finns alltid för hjälp. Resten av personalen är också alltid hjälpsam och de är riktig snälla.
Tack att ni finns!
Bra bemötande
Hallå My Money.
Hallå My Money.
Det är mycket trevligt att ha med er att göra. Hela teamet är alltid behjälpliga och har tålamod och ett glatt humör, vi vill även speciellt utmärka en medarbetare vid namn Konstantin som alltid gör det extra för att göra kunden, stort tack. Vänliga Hälsningar Emil
Smidigt och enkelt vid bilköp.
Snappt och enkelt
Tack för allt
Tog ett lån i samband med bilköp hos…
Tog ett lån i samband med bilköp hos bilhandlare som jag ville lösa direkt utan avbetalningar , gick hur bra som helst. Bra service och snabb återkoppling.
Bästa att göra med !
Bra upplevelse
Snabbt, lätt och fungerat bra. MyMoney och de var väldigt tillmötesgående när jag betala in fulla lånet.
allt gick klockrent tillväga 👍
allt gick klockrent tillväga 👍
perfekt 👌
Snabbt, enkelt och trevligt bemötande
Snabb och enkel process och trevligt bemötande med samtal och information
highly recomand to any one
highly recomand to any one. I am very satisfied with their immidiate response.
Hej! Jag skulle vilja rekommendera mina vänner Ica Banken för ni är bäst och betalningen kan ni ta ifrån mitt konto den: 19’de varje månad tack för då får mig Pensions Utbetalningar
Hej! Det gick snabbare beslut att bevilja ett lån och är mycket tacksam för det lån ni ville godkänna mig som låntagare och detta gjorde mig mycket mycket gladaste i hela mitt liv och den gladaste Jag blev av eran handlingen därför skulle vilja tacka Er för vänlighet m.m
Tackså hemsk mycket Ännu en gång det fina upplevelsen!
Högaktningsfullt
Mehmet
Hej vill säga att en viss person…
Hej vill säga att en viss person Antonia som ger bästa service när vi ringer in med tålamod samt Återkooplar alltid när hon lovar det vilket vi uppskattar ,
Hon förtjänar en löneökning tycker vi här på Bergsson bil arlandastad
Hej Mycket bra och snabb service. All ära
Hej Mycket bra och snabb service, inget negativt.
Mvh nebojsa Djordjevic
Jag har fått hjälp snappt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.