Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lekkert undertøy og badetøy. Jeg har opplevd at noe av det jeg har kjøpt har vært større eller mindre enn vanlig størrelse, men det er vel vanlig for fler merker. Jeg syns utvalget er bra, men at det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med undertøyet jeg bestilte fra MyMuse. Undertøyet hadde god passform og var av god kvalitet. Det var også pakket pent inn, så er perfekt som en gave. Behagelig og fint undertøy. De har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har vert fast kunde siden 2016, og aldri vert misfornøyd med en levering. De leverer kvalitetsundertøy til de fleste størrelser. Undertøy til enhver smak, sammen med rask levering, fin innpakning,... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt gikk ganske knirkefritt når det kommer til retur, da settet som ble bestilt ikke passet… til tross for å ha fulgt måleskjema, så ble BH-en alt for stor rundt som resulterte i null støtte. Men sett... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas

Escrito pela empresa

Sensuelt undertøy og tilbehør til kvinner. For de som ønsker det lille ekstra. 1-4 dagers levering. Kjøp i dag! Gratis bytte. Cup-størrelser A-M. Unikt - kun på nett. Bredt størrelsesutvalg. Gratis bytte. Kun høykvalitetstekstiler. Typer: Undertøy, Badetøy.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,4

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Bestilte 3 string alle hadde flere tråder stikkende ut. Dårlig søm så d rakknet bare opp. Kan ses at stoffet er klippet hakkete med saks. Etter en dags bruk så de ikke ut lengre..

15 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service!

Bestilte et sett fra Linni m. Sin kolleksjon samme dag som det ble landsert, ventet og ventet ingenting skjedde. Prøvde etter en stund å ringe da la dem bare på... etter noen dager fikk vi kontakt og fikk beskjed om at dem hadde gjort en feil og dermed ikke fått sendt men den var på vei nå, 30.min etterpå får jeg mail om at dem ikke har min str. Inne og lurer på om dem kan sende meg en mindre. Ble irritert og ringte igjen å sa at jeg bestiller jo det jeg skal ha og da kan dem ikke sende mindre så sier dem "okei men vil du bare kansellere bestillingen" og etter en pause " eller skal vi prøve og fikse det?" Så jeg svarte at ja selfølgelig prøv og ordne opp! Men 2 dager etterpå får jeg beskjed om at dem ikke får ordnet og at jeg dermed må kansellere bestillingen.... altså! Ærlig talt! GÅR DET ANN?!?

13 de fevereiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lång leveranstid

Lång leveranstid, inget spårningsnummer, när paketet fanns på utlämnings ställe så fick jag inte ut det eftersom kolli nr var fel mot det jag fick.
Få kontakt med deras kundservice är hemsk, långt ifrån att ha kund i fokus..

18 de dezembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Produkter er dyre

Produkter er dyre, men fine. Stropp løsnet på bh jeg fikk i gave fra min kjære. Fikk byttet den, men løsnet igjen... dårlig kvalitet?

1 de maio de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fikk feil vare

Bestilte 2 artikler, den ene bh'en var av feil type og den andre trusen hadde et utseende som minnet mer om en billig kinavare bestilt fra ebay, selv om det var riktig type. Til å ha betalt tilsammen rundt 900 kroner synes jeg dette var drit!

3 de dezembro de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais