MyPlanet Resor Avaliações 613

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens

Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.

MyPlanet Resor
MyPlanet är ett av Skandinaviens äldsta resebolag och ledande specialist på resor till världens samtliga kontinenter. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 100.000 resenärer att uppfylla drömresan. 98% av våra gäster säger att de kan tänka sig att resa med oss igen. Värdesätter du trygghet, kvalitet och att resan går bekymmersfritt? Då ska du boka din resa med oss!
100% skräddarsydda resor
MyPlanet erbjuder privata, skräddarsydda och fullt supportade resor till mer än 40 olika länder. Våra reseexperter har många års erfarenhet och kan ge det lilla “extra” inför din drömresa.
Personligt och engagerat
Vi arbetar tätt ihop med våra samarbetspartners och flygbolag på våra olika resmål. Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända områden som mindre kända unika platser som få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

613 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vår kontakt på MyPlanet gjorde ett kanonjobb

Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Alla bokningar under fyra veckor har funkat helt friktionsfritt och precist. Vi fick det vi betalade för + mer därtill. Supernöjd med MyPlanet.

23 de março de 2026

Hej Peter!

Stort tack för din fina feedback!
Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda med er resa till Nya Zeeland.

Roligt att Rod kunde hjälpa er att skapa en resa som överträffade era förväntningar – just lyhördhet och dialog är något vi alltid strävar efter. Att allt fungerade smidigt under hela resan betyder mycket för oss.

Tack för att ni valde MyPlanet – och varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa äventyr!

Kvalité utöver det vanliga

Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har fungerat ypperligt proffsigt bra. Camilla har varit fantastiskt duktig och ett bra bollplank med snabb respons till beställning och åter respons. Ser med stor förväntan fram emot resan.

8 de março de 2026

Hej Anders,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både planeringen och servicen. Roligt att höra att Camilla har kunnat vara ett bra stöd och bidra till att planeringen känts både smidig och trygg.

Australien är en fantastisk destination, och vi är övertygade om att ni har en oförglömlig resa framför er. Vi ser fram emot att höra om era upplevelser när ni är tillbaka.

Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågor innan avresa – vi hjälper gärna till.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VI har fått jättefin hjälp av Roderick…

VI har fått jättefin hjälp av Roderick Ferguson inför vår resa till Japan i höst. Snabb återkoppling på frågor som uppkom längs vägen och nu har vi en resa bokad som vi verkligen tror kommer bli fantastisk.

4 de fevereiro de 2026

Hej Christina!

Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du har fått bra hjälp av Rod inför er resa till Japan. Vi är glada att kunna hjälpa till längs vägen och att allt nu är bokat inför vad som låter som en fantastisk resa.

Vi önskar er en riktigt härlig upplevelse i Japan i höst och tveka inte att höra av er om ni har fler frågor innan avresa!

Drömresa till paradiset

Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta detalj, bara packa väskan och åka. Kan varmt rekommendera My Planet då vi tidigare även har åkt med er hjälp till Kanada. Stort tack, vi kommer att åka med er igen!

23 de janeiro de 2026

Hej Louise,

Stort tack för era fina ord och för att ni delar med er av er upplevelse. Det gläder oss att höra att resan till Maldiverna blev så lyckad och att Iru Veli levde upp till förväntningarna. Att allt fungerade smidigt och var planerat in i minsta detalj är precis den känsla vi vill att våra resenärer ska ha.

Det är också väldigt roligt att ni var så nöjda med Rod och den hjälp ni fick inför resan. Engagemang, tålamod och personlig service är något vi värdesätter högt.

Att ni dessutom valt att resa med oss tidigare till Kanada och nu återigen gett oss ert förtroende betyder mycket för oss. Stort tack för er varma rekommendation – vi ser fram emot att få hjälpa er planera nästa drömresa.

Drömresa till Maldiverna

Vi bokade en resa för familjen till Maldiverna och fick otroligt bra hjälp hela vägen.

7 de fevereiro de 2026

Hej Elin,

Stort tack för din fina recension!
Vi är så glada att ni är nöjda både med resan och hjälpen ni fick inför er familjeresa till Maldiverna.

N är varmt välkomna att höra av er när det är dags för nästa äventyr!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd med hela planeringen av min drömresa till Cook Island, Australien och Bali i 5 veckor som blev helt fantastiskt tack vare Susanne Larsson på Mytravel. Susanne lyssnade på mina behov och önskemål och skräddarsydde hela resan på allra bästa sätt. Alla utflykter som förbokades var 5 stjärniga och alla tips jag fick inför resan var ovärderliga. En stor fördel är att Susanne hade varit på alla resmål och kunde tipsa om ännu mer personliga tips. Jag kommer alltid ta hjälp av Susanne i framtiden när jag ska boka resor jag aldrig gjort förut/ Tack Susanne för att du gjorde min drömresa oförglömlig👌

26 de dezembro de 2025

Hej Jeanette!

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att din drömresa till Cook Islands, Australien och Bali blev precis som du önskade. Vi är så glada att du är nöjd med både planeringen, de förbokade utflykterna och tipsen inför resan.

Tack för att du valde att resa med oss, och varmt välkommen tillbaka när det är dags att planera nästa äventyr!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Välplanerad resa, väl värd sitt pris.

Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt roliga. Vi tycker vi fick väldigt mycket för det vi betalade och när vi tvingades boka om några aktiviteter pga väder fick vi hjälp av My Planet. Nya Zeeland är dessutom ett otroligt vackert land med väldigt trevliga människor.

10 de fevereiro de 2026

Hej Ulrika,

Tack för din fina recension!

Det gläder oss att höra att er skräddarsydda bilresa runt Nya Zeeland fungerade så bra och att ni fick uppleva mycket under era fyra veckor. Extra roligt att ni uppskattade boendena och att ni kände att resan var väl värd sitt pris.

Tack också för att ni lyfter vår hjälp när vädret påverkade era aktiviteter – vi finns alltid nära till hands när något behöver justeras under resans gång.

Proffshjälp!

När det är många olika moment som ska klaffa med flyg, hotell, campervan etc känns det tryggt att ha en proffsorganisation i ryggen, som My Planet är. Andra gången de hjälper mig med resa till Nya Zeeland och är supernöjd

7 de fevereiro de 2026

Hej Petra,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att ni uppskattar tryggheten i att låta MyPlanet samordna resans alla delar – från flyg och hotell till campervan. När många moment ska klaffa är noggrann planering avgörande.

Ert återkommande förtroende för resor till Nya Zeeland betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa er även med nästa äventyr.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fått fantastisk hjälp av Camilla…

Vi har fått fantastisk hjälp av Camilla att boka en resa till Nya Zeeland och Australien. Trevligt bemötande, stor kunskap och goda tips på vad vår resa ska innehålla för att passa just oss. Vi är så tacksamma och längtar och ser fram emot vår resa senare i år!

15 de janeiro de 2026

Hej Ann-Sofie,

Tack för din fina återkoppling. Det är roligt att höra att Camilla har kunnat bidra med både kunskap och inspiration i planeringen av er resa till Nya Zeeland och Australien.

Vi uppskattar verkligen ert förtroende och är glada över att få hjälpa er skapa en resa som passar just era önskemål. Vi hoppas att resan senare i år blir en riktigt fin upplevelse och finns självklart till hands om ni behöver stöd även framöver.

Vi rekommenderar varmt MyPlanet

Vi fick utmärk guidning och tips på platser att besöka utifrån våra önskemål. Vi fick dessutom all tänkbar service och hjälp inför bokningen av vår resa till NZ.

24 de janeiro de 2026

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att ni var nöjda med både guidningen, tipsen och servicen inför er resa till Nya Zeeland. Att kunna skräddarsy resor utifrån våra resenärers önskemål är precis det vi brinner för.

Vi hoppas att resan blev minnesvärd och att vi får möjlighet att hjälpa er igen i framtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

...Johanna har hjälpt oss på allra…

...Johanna har hjälpt oss på allra bästa sätt att planera vår 2026 resa till Kanada-USA...lyhörd för våra önskemål... kunnig och professionell med intressanta och klara tips och rekommendationer...hjärtligt tack tjejen...LIVE LONG AND PROSPER...

23 de janeiro de 2026

Resposta de MyPlanet Resor

Stort tack för ert mycket fina omdöme – det uppskattas verkligen.

Det gläder oss att höra att ni upplevt planeringen av er resa till Kanada och USA 2026 som lyhörd, kunnig och professionell. Johanna gör ett fantastiskt arbete, och det är roligt att hennes engagemang och råd har varit till hjälp i er reseplanering.

Vi önskar er en mycket minnesrik resa och finns självklart här om har fler frågor framöver.

Med vänliga hälsningar
Anna
MyPlanet Resor

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi hade en fantastiskt fin resa till Australien

Vi hade en fantastiskt fin resa till Australien tack vare vår reseplanerare Camilla som verkligen gjorde allt för oss för att allt skulle bli perfekt. Underbara utflykter från Perth, bl.a till Busselton, Cape Leeuwin lighthouse, Margret River och otroliga grottor. Rottnest Island.Därefter med tåget Indian pacific, som oxå var en spännande upplevelse, till Adelaide och där en 2-dagars tur till Kangaroo Island, härlig tur. Efter dessa 14 fullspäckade dagar flög vi till Melbourne för att hälsa på dottern med familj 🥰. Vi åkte den 9 November från Sverige och kom hem den 7 December. Underbar resa.

11 de novembro de 2025

Hej Margaretha!

Stort tack för ditt fantastiskt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att ni hade en så lyckad och innehållsrik resa till Australien. Vi är väldigt glada att Camilla kunde hjälpa er att skapa en resa där allt fungerade perfekt. Utflykterna runt Perth, tågresan med Indian Pacific, upplevelserna på Kangaroo Island och tiden i Melbourne låter verkligen magiska.

Extra härligt att resan också gav er möjlighet att träffa dottern och hennes familj. Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Ni är varmt välkomna att resa med oss igen i framtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lyhörda för våra önskemål och en…

Lyhörda för våra önskemål och en trygghet genom hela resan. Trevliga, kunniga och mycket professionella. Bästa resan vi upplevt baserat på våra önskemål och deras kunskap.

25 de outubro de 2025

Hej Helén,

Tack för din fina återkoppling!
Det betyder mycket för oss att höra att ni känt er trygga, väl omhändertagna och lyssnade på genom hela boknings- och reseupplevelsen. Vårt mål är alltid att skapa resor som verkligen motsvarar era önskemål.

Vi är så glada att ni fick er bästa resa hittills, och vi hoppas att vi får möjligheten att hjälpa er att skapa fler minnesvärda upplevelser framöver. Tack för att ni reste med MyPlanet!

Vänlig hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tack till Rod Ferguson för…

Stort tack till Rod Ferguson för fantastisk hjälp med att planera vår bröllopsresa till Maldiverna! Allt var genomtänkt in i minsta detalj och resan blev helt perfekt. Vi kunde verkligen koppla av och njuta tack vare din noggrannhet och service. Rekommenderas varmt!

6 de setembro de 2025

Hej Nicole!

Tack så mycket för er fina återkoppling!
Det gläder oss enormt att höra att er bröllopsresa till Maldiverna blev precis så fantastisk som ni hoppades på. Det betyder mycket för oss att veta att ni kände er trygga och väl omhändertagna.

Vi önskar er allt gott i framtiden. Ni är varmt välkomna tillbaka om ni vill ha hjälp med fler drömresor framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We have been on a safari tour to…

We have been on a safari tour to Tanzania with guide/driver Erasto Sukumba from Leopard Tours. It was a real pleasure and we were well taken care off. Erasto was incredible and we got to see many animals and sites. Our trip would not have been half as good without him and the planning of the trip was also great.

26 de outubro de 2025

Hi Sofia,

Thank you so much for sharing your wonderful feedback!

We’re thrilled to hear that your safari in Tanzania was such a memorable experience and that the guide Erasto from Leopard Tours helped to make it truly special.

We’re also delighted that the planning met your expectations — it’s always our goal to ensure every detail contributes to an unforgettable adventure.

Thank you for traveling with us, and we hope to welcome you on another journey soon!

Kind regards,
Anna

Älskar My Planets koncept

Har från början älskat My Planets koncept - att vi får svara på frågor för att vistelsen ska anpassas till våra behov. Att vi fick Rod som personlig kontakt blev en bonus, han har varit på just den här resorten vid två tillfällen och har också erfarenhet från en liknande resort. Det hjälpte oss att välja. Han har svarat på alla frågor jag haft på telefon vid mer än ett tillfälle och varit starkt bidragande till att vi nu inför avresan känner oss trygga och otroligt positiva.

25 de outubro de 2025

Hej Marie!

Stort tack för din fina återkoppling! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar MyPlanets sätt att skapa resor – där vi utgår från dina önskemål för att forma en upplevelse som känns både personlig, unik och välplanerad.

Så roligt att Rod kunnat bidra med sina egna erfarenheter och göra planeringen enklare och tryggare för er. Det är precis den typen av personliga möten vi strävar efter!

Vi ser fram emot att få höra mer om resan när ni har varit iväg, och hoppas att ni får en helt fantastisk upplevelse!

Varma hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättenöjda med planering av vår resa!

Jättenöjda med planering av vår resa!
Camilla har varit toppen och gjort ett fantastiskt jobb med bokning och planering av vår kommande resa!

12 de setembro de 2025

Hej Anette!

Stort tack för din fina recension! Så härligt att höra att ni är nöjda med planeringen av resan och med den hjälp ni fått av Camilla. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Varma hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så jättenöjda med Camillas hjälp att…

Så jättenöjda med Camillas hjälp att planera och boka vår resa. Precis så som vi önskat och känns tryggt att ha en så professionell kontakt att bolla idéer och tankar med! Ser fram mot vår resa!

13 de junho de 2025

Resposta de MyPlanet Resor

Tack snälla för de fina orden! Det gläder oss att höra att ni är nöjda med Camillas hjälp och att planeringen har känts både trygg och smidig. Vi önskar er en fantastisk resa och ser fram emot att höra hur ni haft det när ni är tillbaka!

Med vänliga hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Minst lika bra som förra gången

Professionellt och mycket trevligt bemötande samt adderade det lilla extra i all kontakt vi hittills haft.

10 de junho de 2025

Hej Hans!

Det gläder oss att höra att du känner dig väl omhändertagen – det är precis den upplevelse vi alltid vill ge. Du är varmt välkommen tillbaka. Vi ser fram emot att hjälpa dig med nästa äventyr!

Anna, MyPlanet Resor

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.