Det er et fusker firma. Hun/han har annoncer på dba/gul og gratis. Du betaler for en vare også kan hun/han ikke nå på posthuset. Også har Fhovedet snydt dig for pengene. Hold jer væk !!!!!!!
Veja o que dizem as avaliações
Pas på! Denne såkaldte "nye ejer" af MyPods.dk svindler, og jeg vil fraråde alle at købe af hende. Hun hedder Charlotte Carstens, og har også annoncer på dba.dk. Lav ikke nogle betalinger/overførsle... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er kæmpe tilfreds med mit køb. Kvaliteten er i top. Jeg var lidt usikker på kvaliteten, eftersom prisen er relativt lav, men jeg er godt nok blevet positivt overrasket. Lyden er suveræn. Hertil op... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har stadig ikke modtaget min…
Har stadig ikke modtaget min høretelefoner. De er bestilt for over en uge siden nu

Super service
Super service, kvaliteten er i top og hurtig levering - Kan kun anbefale

Fantastisk service
Fantastisk service. Gode produkter, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Hvad mere kan du ønske dig

Produktet er absolut fremragende
Produktet er absolut fremragende! Virkelig god kvalitet og behagelig at bruge, derudover fik jeg en perfekt service, der besvarede mine spørgsmål hurtigt. Det kan bestemt anbefales!

Hele oplevelsen var 1
Hele oplevelsen var 1. klasse. Meget hjælpsomt personale via telefonen. Varen ankom til tiden.

Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og rigtig god teknisk support

Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt! God lyd, behagelig at have på. Kan stærkt anbefales.

Strålende service
Strålende service, hurtig levering og god kommunikation fra start til slut

Fantastiske medarbejdere
Fantastiske medarbejdere. Fremragende service og meget hjælpsomme og kommunikative, hvis der opstår problemer eller spørgsmål. Generelt er det virkelig godt.

Strålende service
Strålende service, hurtig levering og god kommunikation fra start til slut

Hurtig levering
Hurtig levering, personlig service, kan stærkt anbefales til alle.

Resposta da MyPods
Jeg blev positivt overrasket over hvor…
Jeg blev positivt overrasket over hvor gode de er, lyden er rigtig god og de sidder super godt.
Fik hurtigt svar på spørgmål, og modtog hurtigt efter bestilling. Kan helt sikkert anbefales :-)

Værdi for pengene!
Virkelig god kvalitet ift. prisen på mine nye Airpods. Jeg er færdig med at betale overpris rundt hos forskellige udbydere. Jeg kan klart anbefale MyPods. Værdi for pengene. TAK!

Resposta da MyPods
Virkelig godt produkt og service !
Produktet er helt igennem super! Virkelig god kvalitet og behagelige at bruge, derudover fik jeg en perfekt service der besvarede mine spørgsmål hurtigt. Kan klart anbefales!

Virkelig godt produkt!!
Virkelig godt produkt! God lyd, behagelig at have i øret. Kan klart anbefale 💪🏽

Resposta da MyPods
Fantastisk produkt og pris!
Mine airpods gik desværre i stykker efter kort tid, så jeg måtte investere i nye høretelefoner. Jeg gav derfor MyPods chancen, og jeg er overrasket. Lydkvaliteten er fantastisk, - så tak for et billigere alternativ!

Resposta da MyPods
Super produkt og virksomhed!
Super produkt og ikke mindst virksomhed! Jeg havde nogle spørgsmål i forbindelse med min første ordrer og henvendte mig derfor til kundeservicen, hvor jeg hurtigt fik svar (perfekt for en utålmodig person som mig). Jeg modtog mit produkt i sidste uge og har ikke været andet end tilfreds - virkelig god lyd og batteritid, til en virkelig god pris!
MyPods kan helt klart anbefales til alle som ønsker trådløs lyd til en overkommelig pris!

MyPods 100%
MyPods Danmark jeg vil bare sige at jeres produkt har været overraskende gode! Dog har jeg ventede på min pakke i 2uger.. men jeg fik dem. Og jeg er ret glade for dem 🙂
Mypods er slet ikke ligesom Blxckpods. Sorry to say.. Men jeg vil helt sikkert gerne lave en sammenligning video mellem jeres produkt og blxcpods når jeg får tid! 5stjerne for jeres produkt og kundeservice! Dog lidt ærgeligt med langtid ventetid. Men jeg er så tilfreds med jeres produkt!

Resposta da MyPods
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.