Tragiczny czas dostawy i ciągłe przesuwanie terminów! Przy zakupie na stronie deklarowano dostawę do 4 dni. Zakup zrealizowałam 10 września, co w teorii powinno oznaczać dostarczenie do około 14 wrze... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Ver mais
Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Ver mais
Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.
Informações de contato
Kniewska 3/7, 70-846, Szczecin, Reino Unido
- mytrendyphone.pl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nie polecam tej strony
Nie polecam tej strony - mało przejrzysta komunikacja. Wystarczyło napisać że towar jedzie z innego kraju a nie obiecywać 1-4 dni.
Towar dotarł po tygodniu - i myślę że to było spowodowane „mocną” wymiana e-mailów
Jakoś dostarczonego towaru - bardzo dobra
Dlatego podwyższam ocenę do 3
Dałem drugą szansę - zamówiłem produkt i zero informacji gdzie co jak - nie ma co marnować czasu na tej stronie.
Szukajcie innych stron- sklepów bo jest ich pełno

Wszystko ok
Torebka męska
Zamówiłem torebkę męską. Produkt był zgodny
z oczekiwaniem i nadesłany wciągu tygodnia.
Na zadane pytanie otrzymałem szybką odpowiedź.
Jestem bardzo zadowolony.
Polecam.
Dramat wysyłają inny produkt niż ten…
Dramat wysyłają inny produkt niż ten który wybierzecie.

Szkła do okularów
Troche dłużej czekałem na dostawę....ale się doczekałem😁
Wystawiają towar którego nie mają
Wystawiają towar którego nie mają, zamówiłem dla dziecka na prezent stan magazynowy było 2 szt po kilku dniach kontaktuje się czas oczekiwania 25 dni bo nie maja na stanie...

Resposta da MyTrendyPhone.PL
Zamówiłem etui na iphone 17 a…
Zamówiłem etui na iphone 17 a przysłaliście mi iphone 17 pro z dużym wycienciem z tyłu na obiektywy .Zamówienie 16872076 z dn.16.01.2026

Zlodzieje
Zakupiłam towar w firmie. Nie spodobał mi się i go odesłałam. Minęły juz ponad 2 tygodnie a pieniędzy mi nie zwrócono. To złodzieje!! Ludzie uważajcie!

Resposta da MyTrendyPhone.PL
Firma sprzedaje produkty z chińskich platform
Firma sprzedaje produkty z chińskich platform w wyższych cenach. Czas dostarczenia produktu różni się od deklarowanego na stronie. Produkty podobno wysyłane są z Danii. Etui na telefon, które kupiłam było za małe na dedykowany aparat… firma zaproponowała zwrot produktu na, uwaga, mój koszt. Odradzam.
Jeszcze w sprawie odpowiedzi od firmy: nie, nie chcę się już z wami kontaktować. Był na to czas. Po prostu traktujcie klientów poważnie.

Pilot jest w porządku
Pilot jest w porządku, odrazu działa i mnie to cieszy 👍👍👍Dziękuję za dobry towar!
Towar ok
Towar ok. Ale czas realizacji zamówienia mógłby by być krótszy
Prezent na święta do dnia dzisiejszego…
Prezent na święta do dnia dzisiejszego tj 29.12 nie został wysłany. Zakupiono 20.12 wysyłka miała być 22.12 i nadal nie została przekazana kurierowi.
BRAK REALIZACJI ZAMÓWIENIA OD 17 GRUDNIA
Produkty kupione 17 grudnia.
List przewozowy utworzony 17 grudnia, ale paczka do tej pory nie została nawet nadana.

Resposta da MyTrendyPhone.PL
I still didn’t received my shipment.

Szybka i sprawna dostawa
Szybka i sprawna dostawa
Ogólnie jestem zadowolona
Szybka i bezproblemowa obsluga
Szybka przesyłka
Szybka przesyłka, etui zgodne z opisem, bardzo dobrej jakości skóra . Polecam
I had an excellent experience shopping…
I had an excellent experience shopping at this online store. The website is easy to navigate, the prices are great, and my order arrived quickly and in perfect condition. The customer service was friendly and helpful, which made the whole process even better. I will definitely shop here again and highly recommend it to others!
All good
Everything with the product and delivery is correct.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.