Snelle en superfijne service. Alleen jammer dat zij benadeeld zijn door post.nl die de bestelling na bijna drie weken nog niet had bezorgd. Na een mail hierover kreeg ik nieuwe plaatjes opgestuurd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het was jammer dat ik m'n bestelde voordeur naambordje niet helemaal volgens de opgegeven specificaties kon krijgen, maar ik ben hier netjes over opgebeld en er is overlegd over een alternatief. Ook h... Ver mais
Naam- en huisnummerborden voldeden volledig aan de verwachting en zagen er keurig netjes uit. Snelle levering en goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Eerder ook al bij besteld en levert dus cons... Ver mais
Ik wilde een messing plaatje met coördinaten. Meneer aan de telefoon heeft mij prima geadviseerd hoe het op te geven. Later heeft hij mij nog teruggebeld over de bestelling. Het resultaat is een prach... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Persoonlijke Naamplaatjes in diverse stijlen, materialen en vormen bestel je eenvoudig online bij Naamplaatmaker.nl vanaf €7,95. Bestel je Naamplaat online!
Informações de contato
Holanda
- naamplaatmaker.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Altijd snel en goed
Altijd snel, altijd goede kwaliteit, altijd met extra bevestiging geleverd
De bestelling kwam snel en zag er goed…
De bestelling kwam snel en zag er goed uit en was voorzien van schroefjes om te monteren, alles prima zoals besteld
Aanrader!
Snelle levering, mooie kwaliteit, inclusief schroefjes geleverd. Erg blij mee.
Snel geleverd en precies volgens…
Snel geleverd en precies volgens ontwerp. Blij mee!
heel makkelijke site en goede kwaliteit
heel makkelijke site, goede kwaliteit, supersnelle levering. Top
Wij hebben een emaille look besteld
Wij hebben een emaille look besteld. Maar lijkt totaal niet op emaille, je betaald gewoon voor een stukje dik plastic met een sticker. Ook gemeld dat het product bij binnenkomst erg tegenviel maar geen reactie mogen ontvangen. Jammer, anders hadden we liever een andere keuze gemaakt.
Gewoon heel goed en makkelijk voor een goed resultaat.
Het maken van de naamplaat en het bestellen ging heel makkelijk. Het resultaat was ook heel mooi.
Zag er keurig uit en erg snel
Eenvoudige ontwerpmodule
Eenvoudige ontwerpmodule, maar bovenal - werkelijk snelle levertijd - binnen 1 werkdag waargemaakt!
Alles was precies zoals het zijn moest…
Alles was precies zoals het zijn moest en ik werd zelfs nog opgebeld om mij te vragen of ik geen fout gemaakt had. Gewoon goed werk.
Snelle levering en goede kwaliteit
Geweldig en super snel geleverd!!!Goed…
Geweldig en super snel geleverd!!!Goed bedrijf!!!!!!