Veldig dyktige, motiverte og inspirerende instruktører. Elsker å trene hjemmefra, deilig å slippe og bruke tid på å komme meg til og fra treningsstudio. Jeg bruker også mye timer i opptak, og trener a... Ver mais
A empresa respondeu
Naardic har fabelaktige instruktører, Du kan la skjermen være av, du kan trene på stuegulvet, ikke alltid du trenger utstyr. Stadig nye øvelser, så selv vi som har vært medlemmer i flere år, lærer... Ver mais
A empresa respondeu
Naardic er uten tvil det beste online treningskonseptet jeg har møtt på min vei som PT og gruppetreningsintruktør. Fantastisk dyktige og motiverende instruktører og et utrolig bra utvalg av timer fra... Ver mais
A empresa respondeu
Naardic tilbyr et bredt spekter av treningsklasser som passer for enhver preferanse. Instruktørene er utrolig dyktige og gir klare, motiverende instruksjoner som gjør hver treningsøkt både effektiv... Ver mais
Escrito pela empresa
Naardic.no er Norges største online treningssenter, som tilbyr live treningsøkter med landets beste instruktører.
Enten du ønsker styrketrening, yoga, kondisjon, pilates eller dans, finner du et bredt utvalg av timer som passer for alle treningsnivåer. Med over 20 erfarne trenere, inkludert kjente navn som Yngvar Andersen og Silje Thorstensen, får du profesjonell veiledning i hver økt.
Plattformen vår gjør det mulig med sanntidsinteraksjon, der trenerne kan se deltakerne og gi personlig tilbakemelding for å sikre riktig teknikk og motivasjon. Medlemmene får også ubegrenset tilgang til både live-økter og et omfattende videobibliotek, slik at du kan trene når det passer deg best.
Ønsker du personlig oppfølging? Naardic tilbyr også skreddersydd personlig trening, både online og fysisk, tilpasset dine mål og behov.
Uten bindingstid, daglige økter fra morgen til kveld, og fokus på tilgjengelighet, gjør Naardic det enkelt å ta vare på helsen fra komforten av ditt eget hjem.
Besøk Naardic.no og start din treningsreise i dag!
Gjerdrums vei 11, 0484, Oslo, Noruega
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er så enkelt å komme i gang med trening gjennom Naardic. Gode instruktører og en variert timeplan gjør at man kan få gjennomført en god treningsøkt nesten når som helst. De har økter som varer i alt fra 10 min til opp mot 1 time. Terskelen for å komme i gang og være aktiv har aldri vært lavere!
Stort utvalg av timer. Meget gode instruktører! Liker kombinasjon av at ein kan trene direkte og i opptak!
Eg har fått ein heilt ny kvardag etter at eg starte med Naardic treninger i januar! Dette er mykje bedre enn det som lokalt treningssenter kan tilby. Storkoser meg!! :-)
Syntes dette er helt topp trene nå og hvor du vil👍🏻 timene er passe lange og utrolige flinke instruktør. Jeg får trent mere hjemme end vis jeg må på treningssenter
Setter stor pris på Naardics varierte treningstilbud gjennom dagen/ kvelden. Dyktige og inspirerende instruktører som motiverer til innsats. Ekstra + for muligheten til å kunne se tidligere økter på video.
Mange og varierte typer treninger å velge mellom, flotte alle dem jeg har vært med på.
Naardic motivates me. With so many time points, finding a time that fits all my other duties during the day is always possible.
Varierte og gode økter. God forklaring. Motiverende instruktører👍
Gode trenere, varierte timer og supert å kunne være med på både "live" treninger og se på videoer av de timene jeg ønsker når det måtte passe meg.
Professional and pleasant instructors. Great to attend classes from home.
Veldig bra timer og gode trenere. Enkelt å komme i god form med Naardic!
Stor variasjon i økter ein kan trene. Ein kan velge om ein vil trene live eller trene ved å sjå videoopptak. Flinke trenarar.
Mange ulike timer å velge mellom, dyktige instruktører som er skikkelig gode til å lage varierte og morsomme økter. Det er også veldig lettvint når man kan trene hjemme, eller der man er. Vi liker også veldig godt at man kan kjøre de timene man ikke rakk live i video senere. Naardic anbefales til alle!
The online concept is much better than I expected. Very good coaches with a lot og energy, motivation an knowledge. Still feels very personal despite the distanse.
Sometimes I wish especially for the yoga classes it would be longer.
Flinke instruktører og i det hele tatt genialt opplegg! Treningssenter i heimen på en veldig enkel og grei måte.
Jeg digger Naardic! Mange ulike timer å velge mellom, dyktige instruktører som er skikkelig gode til å lage varierte og morsomme økter. Det er også veldig lettvint når man kan trene hjemme, eller der man er. Jeg liker også veldig godt at man kan kjøre de timene man ikke rakk live i video senere. Naardic anbefales til alle!
Mange ulike treningsformer, finner alltid noe som passer både min form og treningshumør. Veldig fleksibelt, siden jeg kan trene når og hvor jeg vil, hjemme eller på ferie, og jeg kan trene med live-trener eller trene med opptak.
Hadde aldri trodd jeg skulle bli trenende morgenfugl. Men se på meg nå! Spretter opp i treningstøyet kvart på sju, slår på PCen og ruller ut matta for å trene! Naardic er ren treningsglede!
Flinke trenere, varierte økter og fleksible treningstidspunkter. Foretrekker liveøktene, men passer bra i en hektisk hverdag å kunne trene i opptak:)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.