Nabelo Avaliações 535

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dette firma. En stjerne gives for en venlig tone i retur svaret for min henvendelse. Jeg modtog en sommerkjole som ikke svarede til beskrivelsen, det var en skrækkelig kvali... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan desværre ikke give 0 stjerner 🤬. Købte 2 fodfile - som så ikke kan lades op. Som kompensation tilbyder de et gavekort på 50 % af købsprisen - som om man vil handle der - ever……. Skrald produkter... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

“Mobile phone video amplifier enlarged screen magnifier” Køb 1 og få 1 gratis, men pengene er smidt lige ud af vinduet. Skærmen er noget tyndt bras der overhovedet ikke virker. Snyd og bedrag. Køb a... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er den absolut dårligste kundebehandling, jeg har været udsat for. Produktet jeg købte viste sig, ar være ubrugeligt. Derfor skrev jeg, at produktet ville jeg returnere. Det kunne ikke lade sig gø... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 9% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kinalort

Fimaet ligger åbenbart i Kina, selv om det hedder Nabelo.dk, så returnering vil koste mere end varens pris, som tydeligt indikerer at det er Kinalort. Varen er total ubrugelig, så den kommer på genbrugspladsen
:-(

8 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har modtaget den grimmeste kjole

Har modtaget den grimmeste kjole. Billigt stof i kostume-kvalitet. Farven er helt forkert og også størrelsen.
Er spændt på at se hvad en returnering kommer til at koste, når de selv sender en forkert vare

4 de fevereiro de 2026

Fabelo

Det er et fake firma. Hver dag skriver de at det er sidste dag med 40% of?? Alle henvendelser til den bliver ikke besvaret.

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Navnet antyder et dansk firma

Navnet antyder et dansk firma, så man tror varen kommer i løbet af et par dage, men måtte dog vente hele 12-13 dage.
Varen viste sig at være meget lille men virker dog. Derfor 2 stjerner.

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte sikkerhedssele forlængere og…

Jeg købte sikkerhedssele forlængere og de passede IKKE til bilen. Så da jeg ville returnere dem skulle jeg udfylde formularer som ikke var online + sende foto og video. Det virker tll at de forventer at jeg betaler for retur porto. Nabolo får første præmien for et usædvanligt stort fupnummer

30 de janeiro de 2026

Uduelige seleforlængere til bilen

Uduelige seleforlængere til sikkerhedssele i bilen. Efter at have betalt kr.300,00 dukkede varen endelig op. De kan ikke holde sikkerhedsselen fastspændt og er direkte livsfarlige at køre med .300.00 kr. lige i skraldespanden!
Desværre så jeg ikke advarslerne på Trostpilot inden jeg købte.
Et firma jeg ALDRIG vil handle hos igen.

31 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ADVARSEL- køb ikke hos dette firma

Jeg bestilte beklædningsgenstande via deres flotte danske hjemmeside, som ikke indikerer, at dette ikke er et dansk firma. Varerne var længe undervejs - dårlig kvalitet og pasform - ville derfor returnere, men efter en lang kompliceret returneringsformular + mailkorrespondance ,erfarede jeg ,at det var næsten lige så dyrt at returnere varerne, som værdien af samme, da jeg skulle returnere til en adresse i Kina.
Så det har jeg opgivet og varerne ryger direkte til genbrug.
Den ene stjerne er for hurtig svar på mails.

28 de janeiro de 2026

Surt

Jeg har købt 2 engle, som skal hækles , men der er ingen opskrift med. Kan åbenbart ikke få en. Syntes ikke at det er ok, at man betaler næsten 300kr og så varen kommer fra Kina

18 de janeiro de 2026

I får kun 1 stjerne .

I får kun 1 stjerne ..
er så skuffet over mit produkt som skulle bruges til min kat ..

Den kan famne ikke sidde på gulvet som den skal den der gummi ting er da noget af det mest øv jeg har oplevet og brugt en formue !. Øv!!

22 de janeiro de 2026

Jeg har godt nok modtaget min vare

Jeg har godt nok modtaget min vare
Den er megen til til den i sælger
Men hold nu kæft den virker af rigtig meget IKKE godt
Det jeg skriver om er en hanske du kan nullre hunde / katte hår sammen så det bliver en lang pølse
LAD VÆRE MED AT KØBE DEN

14 de janeiro de 2026

Fup firma

Fup firma - dyre produkter, som slet ikke lever op til prisen- er blevet snydt - aldrig aldrig køb fra dem.

2 de janeiro de 2026

Usand service

Kan kun tilslutte mig dårlig service og lang leveringstid.
Kom jo også fra Kina .
Lange forklaringer hvorfor pakken ikke indeholdt det viste på billeder.
Børn der blev skuffede.

11 de janeiro de 2026

Fup og svindel !!

Varerne er mega lang tid om at komme. Da de endelig kom er de forkerte, og kundeservice skriver ikke tilbage. Total scam firma.

16 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der står at varen sendes samme dag hvis… og hvis. Det gør de slet ikke. Der kan gå en uge.

Der står at varen sendes samme dag hvis bestilt inden 2300. Og at firmaet er fra Danmark.

Det tager flere uger at modtage varerne som sikkert kommer fra Kina, direkte og ikke Danmark. Hvor det loves at alle varer er under et tag.

Betal med Paypal så har du i det mindste chance for at få dine penge tilbage hvis varerne ikke lever op til forventningerne.

9 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais