Nada Café Aalborg Avaliações 6

4,2

Detalhes da empresa

1. Ambulatório

Escrito pela empresa

Kom og oplev roen ved Nada Øreakupunktur. Nyd stilheden i vores hyggelige lokaler på Østerbrogade 148 i Nørresundby. Ingen tidbestilling der er bare walk in. Husk at checke vores åbningstider på hjemmesiden, eller på vores Facebook eller Instagram.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling herfra! Helt fantastisk!

Jeg hørte om Nada fra min søster. Hun er gymnasielærer, og har elever med eksamensangst, som har brugt Nada med stor gavn.
Jeg havde selv problemer med at slappe af i mit nervesystem og falde i søvn. Jeg var stresset i mit system og havde enkelte episoder med angstanfald. Nada hjalp mig til at slappe af og se ting mere klart. Det prikkede, bogstaveligt talt, hul på en masse følelser. Tårerne væltede ud hver gang jeg kom hjem derfra. Hvorefter trætheden kom og jeg kunne sove. Jeg har haft spiseforstyrrelser hele mit liv, som da jeg begyndte på Nada, var på sit værste. Og det blev tydeligt for mig, efter et par uger med Nada, at jeg skulle række ud efter mere hjælp. I dag har jeg fået hjælp af en coach. Jeg er fri af de værste spiseforstyrrelser. Jeg dyrker meditation, og arbejder fortsat med min psyke og opdager mere og mere. Nada gav mig det sidste skub til at opdage, at noget var helt galt i mit indre.
Derudover har jeg været vidne til personer med tourettes syndrom, der på mirakuløs vis oplever stilhed fra deres sygdom. Meget rørende at være vidne til. At se hvordan de selv bliver berørt af, at de i 45 min får en pause fra deres tics.
Jeg er efter en længere pause begyndt igen, da der er nye “lag” der dukker op i mit indre følelsesliv, grundet mange års overbelastning. Jeg har fået en skulderskade, der giver konstante smerter især om natten. Allerede efter første gang igen kan jeg nu sove meget længere uden at tage smertestillende. Det er fantastisk.
Stor anbefaling herfra!

21 de março de 2026

Hej Belinda,

1000 tak for den gode anmeldelse. Mega godt at høre at Nada virker for dig til det som det er tiltænkt : et rigtig godt supplement til anden behandling. Bh Lars

Af hjertet tak .❤️

Af hjertet tak .❤️
Efter allerede en behandling føles en større ro i hovedet, en afslappethed i kroppen - jeg længe ikke har haft / mærket …
Efter et kræft forløb, en uforberedt skilsmisse og en flytning stod jeg med en angst i livet..

Jeg ved nu at Nada mærkes og ser frem til at Nada behandlingen følger mig videre i livet med en større ro, væk fra angst og tankemylder….

19 de maio de 2025

Hej Diana,

1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for du allerede nu kan mærke den store ro som Nada kan give.

Hjertevarm anbefaling

Afslappende omgivelser med meditativ musik der indbyder til fuldstændig ro for krop og sjæl.

Nada giver mig og mit nervesystem en pause fra hverdagens stress og hvad der ellers måtte fylde - det støtter den mentale balance.

Hjertevarm anbefaling herfra 🤍

27 de novembro de 2024

Hej Helena,
Mange tak for de skønne ord. Det er dejligt at Nada også virker så godt på dig som det gør.

Fantastisk oplevelse

Jeg besluttede spontant en dag sidst i juli 2024 at besøge NADA Café Aalborg. Jeg var desperat efter noget der kunne få min stressede/overbelastede nervesystem i ro og efter at have læst om det tænkte jeg at give det et skud.
Jeg havde ingen forventninger til det for jeg var i forvejen meget skeptisk overfor akupunktur.
Men den skepsis blev skudt helt i jorden. Jeg har besøgt NADA Cafeen hver uge lige siden den dag. Det hjælper mig virkelig meget med at få stressniveauet ned og jeg sover bedre efter en omgang NADA. Det har endda hjulpet mig med at komme ud med uforløste følelser (tårer) jeg har holdt inde alt for længe og som faktisk havde sat sig til fysisk ubehag.

For mig er det ikke kun nålene, der gør oplevelsen god. Omgivelserne i den hyggelige gamle bygning med en indbydende og hyggelig indretning og stemning med fx stearinlys og mindfulness musik samt det at man ikke snakker og dermed får ro, gør at jeg får meget mere ud af akupunkturen, da Cafeen derfor er et sted hvor jeg er "tvunget" til bare at slappe af i 45 minutter. Jeg tror på at man får mere ud af nålene hvis man slapper af samtidig.

Derudover får man serveret en kop NADA te som også bidrager til oplevelsen.

Og så er Lars der driver cafeen super flink og nede på jorden.

Der er intet dårligt at sige!

26 de novembro de 2024

Hej Line,
Tak for at dele dine oplevelser med Nada. Det er lige netop dette det kan - give lidt ro. Og tak for de pæne ord.

Gode Sager

Et trygt og dejligt sted med en god herre der sørger for en god stemning
Har haft hjælpende effekt på os!

12 de novembro de 2024

Hej Magnus,
Tak for de gode ord om Nada og stedet/mig. Bh Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hjælp til smerter og uro

Jeg har cerebral parese, hvilket betyder, at jeg har mange muskelspændinger dagligt. Det påvirker i perioder min søvn rigtig meget og jeg oplever generel uro og smerter i kroppen som følge heraf. Jeg har hørt om NADA-behandling til blandt andet uro og tænkte at det var værd at give et forsøg.

Lars var rigtig god til at forklare behandlingen og nålenes placering. Der var ro og nærvær så snart man trådte indenfor.

Jeg har fået behandlingen mange gange efterhånden og må bare konstatere at det virker. Jeg sover markant bedre - i kombination med den te, jeg også har fået anbefalet som supplement. Det har mine varmeste anbefalinger. Jeg mærker tydelig forskel når jeg ikke har haft tid til at prioritere den times tid, behandlingen varer, så jeg forsøger altid at afse tiden.

14 de agosto de 2024

Hej Julie,
1000 tak for at dele dine gode erfaringer. Skønt det også virker på dig. Bh Lars

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais