Vi skiftede fra gas til varmepumpe Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet før de forlod ma... Ver mais
A empresa respondeu
Jamen det fungerer bare at have Nærvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder øje med at det kører som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortæller hvad man skal g... Ver mais
A empresa respondeu
Fint servicebesøg, meget behagelig tekniker, god til at forklare, på en forståelig måde. Var meget kompetent. Kom til aftalt tid. Super besøg ! Kan jeg få navn og telefon-nr. på service-tekn. Tak. Ca... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Haster det? Vi er klar!

Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super profesionelle folk lige fra første planlægning til den færdige opstilling af anlægget.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Jeg venter på at der kommer en mand og gør det færdig. Alle rørende er ikke gjort færdig jeg synes at det hele er løst lagt op.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Efter 5 år som kunde, jeg lejer et anlæg, så har der kun været en enkelt gang anlægget drillede - og service kom prompte ! Jeg kan kun rose dem.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Jeg fik en mail der fortale hvornår der ville komme sevice på vores vand-varme pumpe. Han kom på det tidspunkt som der stod i mailen. Jeg fulgte ham hele vejen rundt. Da jeg er lidt af en nørd, hvad angår styring af anlæget, havde jeg spørgsmål der omhandlede dette. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, og det uden at jeg følte, jeg var for meget.
Jeg er yderst tilfreds med services fra jeres firma, samt yders tilfreds personen som ydede servicen.
Vh Torben.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Jeg er meget tryg og glad for nærvarme
Og det fungerer upåklageligt

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Vi skiftede fra gas til varmepumpe
Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse
Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os
Gennemgang af produktet før de forlod matriklen
Her dagen derpå, det kører, så lækkert med gulvvarme
Vi kan VARMT anbefale nærvarme

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Godt produkt, god service og altid klar til at hjælpe, også i weekender.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
det var en meget behagelig mand som var her , nu har vi haft varmepumpen i 3 år og har aldrig haft problemer, de kan varmt anbefales

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Jamen det fungerer bare at have Nærvarme.
De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder øje med at det kører som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortæller hvad man skal gøre eller sender en service medarbejder ud, og løser et evt. problem, så alt kører så optimal som muligt.
Jeg kan helt klart anbefalede Nærvarme.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Kan jeg få navn og telefon-nr. på service-tekn. Tak. Carsten Hansen, Silkeborg.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Reddede os i den koldeste tid, med hurtig behandling og installation❤️
Tusind tak

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
har været kunde hos nærvarme i 5 år og har altid fået den bedste service .
kan varmt anbefale dem .

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Det ser ud til, at rigtig mange har været tilfredse med deres samarbejde med Nærvarme. Vi har overtaget et abonnement i forbindelse med køb af bolig, og det har været helt umuligt at få systemet til at fungere, så det passer til os. Jeg synes, Nærvarme helt overser, at det også kræver noget at være ny bruger, selvom det ikke er en ny installation.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Venlig, flink, imødekommende serviceteknikker, god kontakt før, og svarer godt på spørgsmål mm
Belø vvs ++++ herfra, nærvarme sender god info før og efter og sørger for det hele. Super

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
De giver en god service. De kommer hurtigt, når der er noget galt med anlægget.

Resposta de Nærvarme Danmark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.