Jako jednostavna i brza kupnja. Cijenim brigu o kupcu od trenutka narudžbe do isporuke (poziv za potvrdu narudžbe i informiranje o vremenu dostave, ljubazan i uslužan dostavljač koji se na dan dostave... Ver mais

A empresa respondeu
Dostava točno na vrijeme. Dostavljač se najavio i sve telefonski objasnio, jako ljubazan. Komoda - boja kao na slici. Mučili smo se jedino s uputama za sastavljanje koje nisu najjasnije, ali nekako sm... Ver mais
A empresa respondeu
Iskustvo kupovine sto se tiče djelatnika je bilo dobra i brzo su se povratno javljali. Kvaliteta kupljenog proizvoda u odnosu na cijenu je jako loša. Drvo je sirovo i nezasticeno. Čak je gornja ploča... Ver mais
A empresa respondeu
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dogovori su bili precizni i ispoštovani. Isporuka brza i točna, ljudi ljubazni, kvaliteta proizvoda jako dobra. Jako smo zadovoljni.

Resposta da Namjestaj.hr
Komunokacija s korisničkom službom i isporuka. Još nisam sastavio proizvod.

Resposta da Namjestaj.hr
Lezeći Lauc nisi ga mogao gornji dio spustiti nakon dugo sati vidjeli smo da na jednoj strani 26cm na drugoj strani gdje su šarafi 23cm zato se nije kauč mogao spustiti onda smo novu rupu busili za tri cm sad se može nekako spusti
Meni gosti dolaze inače bi vam vratila natrag više nikada neću kod vas naručiti

Resposta da Namjestaj.hr
Quality product, payment with the card when the product was entered in the flat, many payment options, no delays in delivery.

Resposta da Namjestaj.hr
Brza i točna isporuka. Fantastičan odnos dostavljača s obzirom da je otežan pristup objektu isporuke. Svaka čast.

Resposta da Namjestaj.hr
Dostava je bila brza i prema dogovoru, artikli su u odličnom stanju, zadovoljna sam izgledom, kvalitetom, uslugom i cijenom.

Everything was on time and I like what I ordered

Resposta da Namjestaj.hr
Everyone was polite and I have received exactly what I expected

Resposta da Namjestaj.hr
Prezadovoljna proizvodom, dostava i rok dostave kako je dogovoreno, dostavljac uljudan i izuzetno korektan.

Resposta da Namjestaj.hr
Poštovani, sve pohvale za Vaše poslovanje! Ne trebate ništa mijenjati, nastavite tako. Poslovni ste i pouzdani, sretno dalje !

Resposta da Namjestaj.hr
Jako sam zadovoljna kvalitetom proizvoda
Također sve pohvale ljubaznom osoblju i dostavljali.Hvala Vam

Resposta da Namjestaj.hr
Šta sam naručio to sam i dobio i to u roku od pet radnih dana uključujući i vikend. Sve informacije o dostavi dobivene na vrijeme, br. mob. dostavljača, vrijeme dostave koje je ispoštovano, dostavljač ljubazan, uslužan i susretljiv
Kvalitetu proizvoda ne mogu ocijeniti jer sam ga tek počeo koristiti. Vrijeme će pokazati.

Resposta da Namjestaj.hr
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.