Bestilte 3 varer. Modtager de 2. Selvom to af produkterne egentlig er en en samlerpakke med rabat, så er der ikke givet rabat (sikkert fordi jeg har lagt dem i enkeltvis, så det skal man være... Ver mais
A empresa respondeu
Magnesium fra Nani har været svaret på mine problemer med læg- og skinnebenskramper om natten. Siden jeg har taget en daglig kapsel med magnesium, har jeg sagt farvel til kramperne. Nattesøvnen er o... Ver mais
A empresa respondeu
Da jeg første gang hørte om produkterne blev jeg nysgerrig. Jeg læste og hørte om holdningen, meningen og tankerne bag det at skabe produkter, der for kroppen er nemme optage. Jeg har været igennem de... Ver mais
A empresa respondeu
God service og kvalitets produkter. Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min søn på 4 år, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der f... Ver mais
Danske Nani laver plantebaserede og organiske kosttilskud håndplukket af alt det bedste fra naturen. Lavet på en form som din krop kan forstå - nemlig mad. NANI er Nutrients As Nature Intended 🌱
Kejlstrup Tværvej 6, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Naturlige produkter, hurtig levering, dejlige vareprøver fulgte med

Resposta da Nani
Jeg elsker at det er Dansk🇩🇰, høj kvalitet og lavet på planter🌱.
Har brugt NANI flere år, før under og efter graviditet.
Vores søn har spist Omega 3 Vildlaks kapsler fra 6mdr og runder snart 2 år. 🐟 Han elsker det lige så meget som vi gør.
Energien løftes i dagligdagen med samspillet af de forskellige produkter. Der er god guidning i hvordan og hvad der spiller godt sammen for netop at få det optimale resultat i DIN krop.
Kundeservice er altid søde og rare, og faktisk rigtig gavmilde med lidt rabat. Deres nyhedsbrev er ret informativt hvis man er til dét der med at blive klogere på naturen og den power! 🌱

Resposta da Nani
Kim og teamet hos Nani har et vildt serviceniveau, som udspillede sig på mest gelinde facon i forbindelse med en manglende rabatkode, som jeg havde glemt at tilføje ordren. Nu glæder jeg mig til at prøve produkterne, som landede lynhurtigt på trappestenen efter bestilling.

Resposta da Nani
Love the products from Nani, their supplements really help combat my menopause symptoms and support my immune system and physical and mental well-being. Can really recommend their products!

Resposta da Nani
Nani er de bedste produkter, og deres betjening er imødekommende og professionel. De er altid villige til at forklare om produkterne. Varm anbefaling herfra :-)))

Resposta da Nani
Dejligt med en åbenhjertelig og oprigtig tilgang til sin virksomheds produkter, som til fulde lever op til den lovede kvalitet ;-)
Super service og meget nemme at få kontakt med...
Tak til jer!

Resposta da Nani
Altid til tiden og høj service niveau. Og vigtigst af alt, så er produkterne super gode!

Jeg skrev en besked for en uge siden ,ventet på svar ? Vh Britt
Super god service og skønne naturlige produkter 🌸
Hurtig levering 🤩

Resposta da Nani
God service og kvalitets produkter.
Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min søn på 4 år, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der fandt jeg nani børn multivitamin som lignede vingummi bamser, men stadig var af høj kvalitet og optagelighed. Og nu bruger både min søn og jeg produkter fra nani og vi er så glade ved det! 5 stjerner herfra
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.