Naprapatlandslaget - Bryne Avaliações 189

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Jernbanegata 4, 4340 Bryne, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blir tatt godt imot og behandler bryr seg. Forklarer om behandlingen og utsikter. Og ikkje minst, holder tidsskjemaet i en travel hverdag. Veldig fornøyd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefaler Martin på det varmeste. Trygg, blid, engasjert og tok meg skikkelig på alvor. Han var tilgjengelig kjapt og jeg merka raskt bedring etter behandling hos han. Jeg følte meg sett og godt ivare... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Osteopatia

Escrito pela empresa

Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blir tatt godt imot og behandler bryr…

Veldig fornøyd.

12 de maio de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Så fint å høre:) Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Raske og gode

God og hyggelig tone- flink

22 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Så fint å høre. Tusen takk for omtale og for at du tok deg tid. Velkommen tilbake:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får den behandlingen jeg trenger

Jeg får den behandlingen jeg trenger. Lokalene er fine og hyggelige folk som jobber der

7 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag og for at du tok deg tid. Velkommen tilbake:)

All good

Godt fornød med behandlingene

8 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Så fint å høre. Takk for tilbakemelding og for at du tok deg tid:) Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Meget gode behandlere!

Meget gode behandlere!

24 de março de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag videre:)

Fikk rask og god hjelp

Fikk rask og god hjelp. Skaden ble fikset etter noen få behandlinger.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Tusen takk for flott omtale!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naprapatlandslaget gir en god og allsidig behandling.

Jeg ble tatt imot på en vennlig og god måte. Fikk komme til raskt med første time. Følte trygghet med behandlingen og ble bedre av denne etterhvert. Vil spesielt fremheve effekt ved bruk av nåler i behandlingen, samt tips til øvelser. Takknemlig:)

19 de janeiro de 2026

Takk for fin omtale!

Kjempe fornøyd.

Kjempe fornøyd.
Bedre i kneet etter første behandling.

26 de dezembro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Tusen takk for fin omtale!

Må prøves🤩

Jeg får alltid god hjelp når jeg trenger det hos Naprapatene på Bryne. De er dyktige, behagelige folk som virkelig ser meg og vondtene mine. Behandlingen er profesjonell og tilpasset, og jeg går alltid derfra med en følelse av å ha blitt godt ivaretatt. Behandlingen hjelper ALLTID mot smertene.
Anbefales på det varmeste!

5 de dezembro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Bryne

Tusen takk for kjempefin omtale.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais