Naprapatlandslaget - Spydeberg Avaliações 40

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Wilses vei 1, 1820 Spydeberg, Viken, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kristian er en naprapat i særklasse! Det mest imponerende er evnen hans til å lese kroppen; han vet nøyaktig «hvor skoen trykker» før jeg i det hele tatt har rukket å forklare utfordringen eller... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ingenting annet enn positivt å si. Jeg har gått til samme naprapat i mange år, og jeg anbefaler Naprapati og spesielt min faste behandler varmt til alle som spør meg om jeg kan anbefale noen f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Osteopatia

Escrito pela empresa

Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Naprapat i særklasse!

Kristian er en naprapat i særklasse!
Det mest imponerende er evnen hans til å lese kroppen; han vet nøyaktig «hvor skoen trykker» før jeg i det hele tatt har rukket å forklare utfordringen eller lagt meg på benken.

​Det er tydelig at dette ikke bare er en jobb for ham. Han brenner virkelig for å finne årsaken til problemet.
Han er utrolig flink teknisk og forklarer pedagogisk hva som skjer i kroppen.
​Anbefaler på det sterkeste.
Terningkast 6!

8 de maio de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt. Tusen takk for veldig flott tilbakemelding og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake:)

Anbefales på det varmeste

Kristian er utrolig dyktig! :) Har hjulpet meg med vond nakke og hodesmerter. Anbefales!

18 de março de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Så fint å høre, takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Anbefales!

Hadde min første time hos Kristian i dag, han er kunnskapsrik, flink og veldig hyggelig! Takk for kjempe god behandling! :)

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Takk for at du tok deg tid til å gi oss omtale. Det var hyggelig lesning!

Stor fornøyd hver gang

Han hjelpe meg stadig vekk med problemene i nakke eller ryggen. Veldig hjelpsomt.

12 de julho de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for fin omtale.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gikk inne til behandling med stor…

Gikk inne til behandling med stor bekymring om jeg klar å starte nye jobb å fikk beskjed om at det tar omtrent 6 behandlinger å det stemte 100 % stor respekt til Kristian han vet hva han gjør 👍

30 de maio de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for fin omtale. Det skal meddeles Kristian.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke hatt utbytte av timene i hele…

Har ikke hatt utbytte av timene i hele tatt.
Dels skyldes d at han ønsket bilder av den vonde behandlingsparti.

23 de maio de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Jeg beklager å høre at vi ikke klarte å møte forventningene dine denne gangen.

Jeg har dessverre ikke mulighet til å kommentere detaljer fra individuelle konsultasjoner. Hos oss er pasientsikkerhet alltid høyeste prioritet, og det kan være at terapeuten din ønsket en radiologisk vurdering av problemområdet for å sikre best mulig behandling.

Hvis du ønsker å gi oss mer informasjon om det som skjedde, er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til info@naprapatlandslaget.no. Da kan jeg videreformidle dette internt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fornøyd med naprapat Kristian Olsen

Fornøyd med naprapat Kristian Olsen. It opplegg m.best.av time ok,men umulig å få avbestil time.Dette er for dårlig,bør gjøres om omgående.

22 de abril de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Hei. Takk for omtale og tilbakemelding, det skal ikke være noe problem med å avbestille eller endre timen sin. Send oss gjerne mer informasjon på hvordan du har forsøkt å avbestille timen til info@naprapatlandslaget.no så vi får sett gjennom rutinene våre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hatt en bra sliten kropp og rygg

Hatt en bra sliten kropp og rygg, og etter bare 1 session er jeg en helt annen person.Råder alle til å ta seg en tur innom for en good time😍😎

18 de março de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for flott omtale. Så bra vi kan hjelpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Jeg vil gjerne takke min fysioterapeut…

"Jeg vil gjerne takke min fysioterapeut for utmerket og profesjonell behandling. Du var svært dyktig og hjelpsom, og jeg setter stor pris på innsatsen din. Takk for alt!"

4 de março de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for flott omtale. Det var hyggelig å høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En naprapat jeg trygt kan anbefale

En naprapat jeg trygt kan anbefale. Har vært til behandling flere ganger for ryggproblemer og er meget fornøyd med resultatet. Meget dyktig naprapat, alltid blid og hyggelig og setter seg raskt inn mine ryggproblemer. Han kan jeg trygt anbefale.

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for fin omtale. Det var hyggelig lesning.

Kristian ved Naprapat landslaget

Kristian er en super hyggelig fyr, veldig imøtekommende og er veldig profesjonell. Har gått med plager i mange år, hos en rekke kiropraktorer og osteopater, uten hell, da problemene kommer tilbake kort tid etter behandling. Kristian fant problemet og har jobbet med meg en rekke behandlinger nå og blir bedre i både helse og kropp for hver gang. Anbefales på det sterkeste!

20 de novembro de 2024

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Tusen takk for flott omtale. Det var hyggelig lesning.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Man må like alternativ behandling

Naprapaten var sikkert flink, men behandlingen var ikke slik jeg forestilte meg og dermed ikke hadde lyst til å fortsette med.

6 de junho de 2024

Resposta da Naprapatlandslaget - Spydeberg

Takk for din tilbakemelding, vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais