Wordt niet geleverd
Wordt niet geleverd. Oplichting.ntrap er niet in.
Wordt niet geleverd. Oplichting.ntrap er niet in.
Bestelling nooit ontvangen.
Bericht gekregen dat ik mijn juist adres niet had doorgegeven.
Verschillende mails gestuurd, geen reactie!
Geen klantendienst terug te vinden.
Ik ben mijn geld dus kwijt.
Fake bedrijf en oplichters!!!!
Ik heb op 21 april bij deze firma besteld voor 3.50 euro een snelle levering belooft moest deze link wel aan klikken anders kon ik helemaal niet bestellen! Nu 26 -4 nog niets ontvangen krijg ook geen contact ! Triest vandaag 4 mei nog niets ontvangen ben bang dat ik ook niets meer krijg
SChandalige praktijken. Leveren niet maar innen wel d centen. Je kan ze niet bereiken evenmin
Heb 6 maart al besteld niets ontvangen. Heb emails gestuurd maar volgens hen heb ik het wel ontvangen dit is dus niet het geval. Ga vandaag nog 1 mail sturen dat zij mijn betaling moeten terug storten zoniet ga ik aangifte doen. Hoop dat meer mensen dit gaan doen.
dit zyn dikke oplichters dat daar niet tegen opgetreden word is erg
Bestaat dit bedrijf eigenlijk wel? Op hun website staan 3 producten en leverdatum blijft abracadabra. Je krijgt een mail dat als je na 21 dagen het product niet hebt ontvangen je weer bij hen aan de bel mag trekken. Riekt een beetje naar vervelende zaakjes.
Ik had een retinol crème besteld en betaald a €38,94 op 24/01/26 na ettelijke vragen en aan maningen.eerst werd er 3 x gevraagd mijn adres te geven .
Steeds vriendelijke antwoord : bedankt voor het door geven enz ook dank u voor uw geduld en en bij het willen nazien van mij steeds op een onduidelijk site info ,,, wat er niet was dus,,
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.