Naturigin Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste hårfarve til dato. Har brugt den 1-2 år nu og ask blond er den eneste der bliver flot i mit hår, da jeg har mange røde hårpigmenter. Dertil skånsom og dufter dejligt uden kemi♥️🤗🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig livering samt god kvalitet jeg er vild med jeres produkter . Stærk anbefaling til ale . Hajra T .

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget kedelig oplevelse med jeres hårfarve, Light Ash Brown 5.2 Jeg har brugt jeres produkter nu to gange og med samme dårligt resultat Det dækker ikke ordentligt udvokset grå hår. Håret bliv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve been using NATURIGIN hair color for a while now and it’s the first brand that made me stop experimenting with other products. The color comes out rich and natural looking, not flat or “boxed,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Escrito pela empresa

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

172 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super tilfreds tak

Super tilfreds tak

6 de fevereiro de 2026

Hej Bettina, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds og har lyst til at dele din oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Farven er flot men mængden af…

Farven er flot men mængden af farvemiddel er lige i underkanten. Jeg har selv forholdsvis kort hår og en pakke var ikke nok.

13 de fevereiro de 2026

Hej Birgitte, tak for din anmeldelse 🌿

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med farven.
Mængdebehov kan variere afhængigt af både hårets længde og tykkelse, og vi tager naturligvis din feedback med videre.
Vi håber at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Hilsen Clara // NATURIGIN 🌻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lugtfri og virker ikke ødelæggende på…

Lugtfri og virker ikke ødelæggende på hovedbunden.

10 de fevereiro de 2026

Hej Anny, tak for din anmeldelse 🌿

Skånsomhed og naturlighed er kernen i det, vi laver – så det betyder meget at høre, at du oplever netop det.
Vi håber at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse. Gode hårfarver og hurtig levering. Tak

10 de fevereiro de 2026

Hej Tina, tak for din flotte anmeldelse 🌿

Vi er glade for din fortsatte tillid til os. Det betyder meget, at du vender tilbage og har gode oplevelser hver gang.
Vi ser frem til at handle med dig igen.

Hilsen Clara // NATURIGIN ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super produkt

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Naturigin

Mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for, at du deler din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at produktet fungerede godt – vi håber at byde dig velkommen på webshoppen igen snart.

Hilsen Clara // NATURIGIN 🌻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget flot resultat og mit hår virker…

Meget flot resultat og mit hår virker sundt efter at have brugt farven. I har fået en fast kunde 🙌

9 de fevereiro de 2026

Hej Nina, tusind tak for din anmeldelse 🌿

Vi er så glade for at høre, at du både har opnået et smukt resultat, og at dit hår føles sundt efter brug. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give. At du vil være fast kunde, betyder utrolig meget for os – vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Hilsen Clara // NATURIGIN ✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

fungerede godt men manglede…

fungerede godt men manglede engangshandsler

Hej Ditte 🌿

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at produktet fungerede godt for dig. Handskerne burde have været fastgjort til brugsanvisningen, og vi beklager naturligvis, at de ikke var med denne gang. Det må du undskylde.

Tak fordi du handlede hos os. Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på webshoppen igen snart.

Clara // NATURIGIN ✨

Alt er perfekt

Alt er perfekt. Hårfarven er lækker og nem at fordele. Levering var hurtig.

Hej Alexandra, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for, at du er tilfreds med hårfarven og synes den er nem at bruge. Vi værdsætter din feedback.

Gode hårfarver

Gode hårfarver, er rigtig godt tilfreds

6 de fevereiro de 2026

Hej Grethe, mange tak for din anmeldelse 🌿

Dejligt at høre, at du er tilfreds med hårfarverne og synes de fungerer godt. Vi værdsætter din feedback.

29 de janeiro de 2026

Hej Grethe, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi værdsætter din feedback.

Meget god service

Meget god service, tak for det .

4 de fevereiro de 2026

Hej Margaret, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og værdsætter din feedback.
Vi håber at se dig på vores webshop igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tilfreds denne gang blev alle…

Super tilfreds denne gang blev alle mine grå hår dækket, jeg skulle bare bruge 2 flasker, til mit hår
Hårfarven for min anbefaling ❤️❤️❤️

Hej Jeanne, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for, at du er tilfreds og har fået det ønskede resultat. Tak for anbefalingen ❤️

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN

Hurtig forsendelse

God produkt , bare pga. min sort hår når jeg farver bunden med grå hår skal blive længere tid. Dejlig duft og skader ikke håret :)

Hej Judd, mange tak for din anmeldelse 🌿

Skønt at høre, at produktet fungerede godt for dig og at du kunne lide duften. Din feedback er meget værdsat.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Travel size runs out far too quickly

The product itself works well, but the travel size is extremely small. I bought it for a one-week trip, used it once a day very sparingly, and it still didn’t last the full week. Considering the price, this feels like poor value for money.

5 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Naturigin

Hi Diana, thank you for your review🌿

We always appreciate feedback – whether the experience has been positive or highlighted areas for improvement.
We’re happy to hear that the product itself worked well for you. The travel-size version is designed as a compact option for short trips or for trying out the product, and for most customers it typically lasts longer with daily use. That said, usage can naturally vary from person to person.
We appreciate your comment regarding the size and value and will take it into consideration. For longer trips, we would recommend our full-size version to ensure the best experience. Please feel free to reach out if we can help you find the option that best suits your needs.

Best regards Clara // NATURIGIN 😊

Hej Bodil, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at du kan lide hårfarven og håber vi ser dig på webshoppen igen snart.

Venlig hilsen NATURIGIN // Clara 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god produkt- dækker godt

Super god produkt- dækker godt , lugter ikke af kemikalier- det er kun en uge siden jeg har farvet håret, derfor ved jeg ikke hvor langt den holder. Jeg vil bestille flere .

19 de janeiro de 2026

Hej Sahadete, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at du kan lide hårfarven og håber vi ser dig på vores webshop igen snart.

Hilsen NATURIGIN // Clara 😊

Virkelig god hårfarve

Virkelig god hårfarve. Nem at bruge og giver god naturlig farve uden kløe og irritation af hovedbund.

19 de janeiro de 2026

Hej Johanna, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at du synes det er en god hårfarve og håber vi ser dig på vores webshop igen snart.

Hilsen NATURIGIN // Clara 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Allergisk reaktion

Produktet var årsag til en allergisk reaktion, med påvirkning af respirationen samt svimmelhed.

Kundeservice var dog venlig i dialogen.

Dette blot for at informere omkring en eventuel risiko.

25 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes, dialogen med kundeservice var fin.

Du nævner en risiko ved hårfarvning, og det er helt rigtigt. Allergiske reaktioner kan nemlig opstå på baggrund af alle former for ingredienser – både kemikalier, men også ingredienser som er naturlige / økologiske. Derfor anbefaler vi altid, at man tester farven på et lille område af håret og hovedbunden, inden man farver hele håret.

Venlige hilsner fra Trine // NATURIGIN

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais