Naturlig Atlet Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindler firma. Lukker boksen. Mangler en pakke fra dem. Skriver til dem på mail, Instagram og på deres nye firma. Der kommet intet svar. Jeg er endda blevet blokeret af den ene part på Instagra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun haft gode oplevelser når jeg har bestilt fra Naturlig atlet. Helt fra september 2022 til nu😮‍💨🤩 Naturlig Atlet formår at øge kvaliteten mere og mere hvert år og til hver lancering... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besøgte jeres bod ved DFNA I gjorde hele weekendens oplevelse helt unik med alle jeres fede produkter! Fruen købte en kasket-shorts-DFNA T-shirt plus NA sokker til mig som jeg er utroligt glad fo... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit sidste køb hos jer var håndleds-straps som giver det bedste greb om stangen, så hænderne ikke glider, når man løfter tungt med svedige håndflader, så kan helt sikkert anbefales til andre at købe.... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas desportivas

Escrito pela empresa

Find træningstøj i høj kvalitet til styrketræning, løb og fitness hos Naturlig Atlet. Vi tilbyder højkvalitets sportstøj til både mænd og kvinder, designet til optimal ydeevne og komfort.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Størrelsesguiden er ret off

Størrelsesguiden er ret off, så jeg endte med et par bukser, der var alt for store i livet og for korte i benene. På hjemmesiden står der, at man kan få gratis retur, hvis man i første omgang fik forkert str., men jeg endte alligevel med at betale fragt. Jeg fik ombyttet bukserne til en anden model, som stadig er for store (igen størrelsesguide er ikke retvisende), men jeg orker ikke at betale igen for at sende retur. Alt i alt, lidt mærkelig kundebetjening (og lidt underligt at der kun er herremodeller, når I både har dame og herre sektion?)

25 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en fantastisk handel .

Tak for en fantastisk handel .
Kan kun hjertelig anbefale denne webshop

30 de setembro de 2024

Hej Dorota

Tak for de rosende ord, vi er glade for du havde en god oplevelse hos os.

Rigtig god dag og træning.

Vh

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har købt 2 par 2-in-1 shorts sort

Har købt 2 par 2-in-1 shorts sort, 1 par i large og 1 par i xl.

Positivt:
Shortsene er en lækker kvalitet og har god pasform. Og der er elastik i den snøre der er i livet, det er mega vigtigt!💪

Det der kan forbedres:
Synes personligt det ville være bedre at placere snøren på indersiden i stedet for ydersiden så den ikke er synlig, det ikke så Nice at have en stor sløjfe på 😁
Og så er materialet yder shortsene er lavet af ikke det mindste elastisk. Synes det er virkelig ærligt, da det virkelig kan mærkes, selv ved almindelig gang. Og det gælder begge størrelser og det passer fint, det ville ikke hjælpe at gå en størrelse op. Da jeg passer large helt fint, og problemet er der stadig ved xl.

Håber det bliver tænkt ind i næste generation af 2-in-1 short

23 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Casper

Mange tak for din feedback. Det hjælper os med at hæve barren og udvikle os konstant.

Som svar på din kritik, kan jeg fortælle, at vi netop nu lægger sidste hånd på vores nye active shorts. De vil være lavet af et materiale med mere stræk, have en snøre på indersiden i stedet for ydersiden, lynlåslommer og meget mere.

Vi forventer, at vi i starten af det nye år kan tilbyde to forskellige slags shorts, Active Shorts som indenholder alt det du efterspørger også vores klassiske performance shorts.

Jeg håber, at det giver dig lyst til at prøve vores nye shorts, når de lander i begyndelsen af det nye år.

Rigtig god dag og god træning.

Venlig hilsen

Lækkert kvalitet

Har købt 2 t-shirt og 2 par strømper, og det er simpelthen den lækreste kvalitet !

2 de outubro de 2024

Hej Kamilla

Tak for de rosende ord, vi er glade for du havde en god oplevelse hos os.

Rigtig god dag og træning.

Vh
Naturlig Atlet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais