Svindler firma. Lukker boksen. Mangler en pakke fra dem. Skriver til dem på mail, Instagram og på deres nye firma. Der kommet intet svar. Jeg er endda blevet blokeret af den ene part på Instagra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har kun haft gode oplevelser når jeg har bestilt fra Naturlig atlet. Helt fra september 2022 til nu😮💨🤩 Naturlig Atlet formår at øge kvaliteten mere og mere hvert år og til hver lancering... Ver mais
Besøgte jeres bod ved DFNA I gjorde hele weekendens oplevelse helt unik med alle jeres fede produkter! Fruen købte en kasket-shorts-DFNA T-shirt plus NA sokker til mig som jeg er utroligt glad fo... Ver mais
A empresa respondeu
Mit sidste køb hos jer var håndleds-straps som giver det bedste greb om stangen, så hænderne ikke glider, når man løfter tungt med svedige håndflader, så kan helt sikkert anbefales til andre at købe.... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Find træningstøj i høj kvalitet til styrketræning, løb og fitness hos Naturlig Atlet. Vi tilbyder højkvalitets sportstøj til både mænd og kvinder, designet til optimal ydeevne og komfort.
Informações de contato
Engvej 169, 2300, København S, Dinamarca
- anton@gmail.com
- naturligatlet.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering - og høj kvalitet på produkt!

Hurtig levering
Hurtig levering og jeg er tilfreds med tøjet. Jeg synes dog det er et mærkeligt brand navn når man sponsorerer dopet atleter.

Resposta da Naturlig Atlet
Drengene laver dejlig tøj i…
Drengene laver dejlig tøj i topkvalitet, og leverer en pissegod service samt hurtig levering.

Resposta da Naturlig Atlet
This is a good place to use a stolen…
This is a good place to use a stolen credit card. Even though owner of credit card contact them they dont do anything. For me it seems they don't care if buyer use their own or stolen credit card numbers.
Service og kvaliteten af produkterne er…
Service og kvaliteten af produkterne er helt i top

Verdensklasse kundeservice samt…
Verdensklasse kundeservice samt produkt. Edermame ikke sidste gang jeg køber herfra! Den eneste løftede pegefinger herfra ville være at produkterne gerne må være lidt hurtigere på lager, de bliver udsolgt for hurtigt!!

Resposta da Naturlig Atlet
Man mærker klart passionen for at lave…
Man mærker klart passionen for at lave lækkert træningstøj. Fantastisk kvalitet, behageligt og mega niiiice.
Altid fantastisk service.
Kæmpe anbefaling herfra

Klasse kvalitet
Klasse kvalitet, stilrent, hurtig levering! Jeg er meget glad for mit køb og jeg er meget imponeret over jeres forretning! Keep it up🚀

Resposta da Naturlig Atlet
Super hurtig service og rigtigt god kvalitet…
Super hurtig svar på mail en sen aften før jul! (krise for var bange for at jeg ikke kunne nå at bestille den perfekte julegave!!) lagde ordren inden 8.00 næste dag og havde den dagen efter (den 23/12), det må man kalde service på et højt niveau!! Min søn er utrolig glad for sine shorts og det er bare super kvalitet for pengene. Ikke sidste gang vi handler med Naturlig Atlet.

Lige i skabet
Armen gutter, det er sku lige i skabet!
Min kæreste er yderst tilfreds med sin julegave.
Fedt med oversize t-shirts til højre brede gutter.

Mega god kvalitet
Mega god kvalitet! Nem returnering og levering:) Det ville dog være endnu bedre, hvis man lidt bedre kunne se, hvilken størrelse, man skal have.

Resposta da Naturlig Atlet
God hurtig levering og kompetent…
God hurtig levering og kompetent håndtering af forkert bestilling (egen fejl) - super service

Super lækkert!
Super lækkert!
Super lækkert materiale i alt tøj! Virkelig behageligt! :)

Resposta da Naturlig Atlet
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.