Naturlig Atlet Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindler firma. Lukker boksen. Mangler en pakke fra dem. Skriver til dem på mail, Instagram og på deres nye firma. Der kommet intet svar. Jeg er endda blevet blokeret af den ene part på Instagra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun haft gode oplevelser når jeg har bestilt fra Naturlig atlet. Helt fra september 2022 til nu😮‍💨🤩 Naturlig Atlet formår at øge kvaliteten mere og mere hvert år og til hver lancering... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besøgte jeres bod ved DFNA I gjorde hele weekendens oplevelse helt unik med alle jeres fede produkter! Fruen købte en kasket-shorts-DFNA T-shirt plus NA sokker til mig som jeg er utroligt glad fo... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit sidste køb hos jer var håndleds-straps som giver det bedste greb om stangen, så hænderne ikke glider, når man løfter tungt med svedige håndflader, så kan helt sikkert anbefales til andre at købe.... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas desportivas

Escrito pela empresa

Find træningstøj i høj kvalitet til styrketræning, løb og fitness hos Naturlig Atlet. Vi tilbyder højkvalitets sportstøj til både mænd og kvinder, designet til optimal ydeevne og komfort.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fejl i shorts, fik nyt par

Jeg købte et par shorts, der desværre gik i stykker efter 4 gange vask. Skrev til dem og fik tilsendt et nyt par med det samme. 5/5 service!

2 de outubro de 2023

Hej Nicolai

Vi bestræber os på at have den højeste kvalitet på marked, derfor er det også vigtigt for os at håndhæve dette i praksis.

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du havde en positiv oplevelse hos os!

Den bedste service

Den bedste fysiske service, med en helt fantastisk stemning meget få butikker har!

Deres nye storts toppe/ sports BH, er udentvivl den bedste, blødeste og mest behaglig sports top jeg har ejet.
Der er tydeligvis taget højde for alle slags former, hvilket er helt fantastisk🫶🏼

Virkelig en virksomhed som er værd at støtte!💪🏼

2 de outubro de 2023

Hej Emma

Kanon kvalitet

Kanon kvalitet, rigtig flinke gutter der styrer showet!👍🏽

Super hurtig levering

5 de setembro de 2023

Hej Andreas

Ekstraordinært god kundeservice

Ekstraordinært god kundeservice, som virkelig sørger for, at kunden for den aller bedste oplevelse på trods af forsinkelse og fejl i produktionen!

Kæmpe skulderklap herfra!!

18 de setembro de 2023

Hej Josefine

Super

Hurtig og præcis levering.

7 de setembro de 2023

Hej Allan

Shorts

Købte nogle nye shorts her ved NA. Indtil videre elsker jeg dem, det er nogle jeg kan gå med til hverdag og i træningscenteret, fordi de er det mest behagelige par trænings shorts jeg har haft

3 de setembro de 2023

Hej Jacob

Vores yndlings-træningstøj!

Hos os er vi vilde med de over-sized T-shirts fra NA. Min søn har mindst 1 i hver farve, og jeg har selv købt flere sorte. Selv morfar repræsenterer NA når han er til gangtræning. Der er også købt Tech Pants, som er på yndlingslisten.
God kvalitet, behageligt at have på. Træner ikke gerne i andet. Håber på nogle tights i fremtiden!
Besøg i butikken er altid en hyggelig oplevelse. Søde mennesker. Kan varmt anbefale Naturlig Atlet!

11 de setembro de 2023

Hej Pernille

Verdensklasse!

Nu har jeg købt hos Naturlig Atlet 2 gange og det er bare verdensklasse hver gang! Pakken bliver hurtigt sendt og der er aldrig noget galt med varen.

31 de agosto de 2023

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt med bestillingen.

Nemt med bestillingen.
Tech pants er geniale, passer til alt. Verdensklasse.
Oversized - T-shirt - Hvid, er jeg lidt skuffet over i kvaliteten.
Ellers er alt som det skal være.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig hurtig levering og så er…

Dejlig hurtig levering og så er kvalitet af trænings tøj bare blandt de bedste i DK, hvis ikke det bedste😮‍💨🤌🏼 De drenge gør det så godt🙌🏼

Super komfortabelt

Jeg har købt 2 par Tech pants og 3 oversize tee's og det er det mest komfortable træningstøj jeg nogensinde har prøvet, og som enhver kan se, så ser det møj lækkert ud. Jeg er 198 cm og vejer omkring 120 kg og bruger XXL i alle produkterne hvilket passer helt perfekt👌

Foretrukne tøj Brandt

Hurtig levering og rigtig god kvalitet

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Shorts sprækker hurtigt :(

Var som udgangspunkt utrolig tilfreds med de shorts som jeg har bestilt hos jer. Kører på mit tredje par.

Må dog erkende, at levetiden ikke har været den bedste. Pasformen sidder lige i skabet, men 2/3 er efter kort tid sprækket bag i efter de gentagende gange er udsat for dybe squats.

Håber i i fremtiden laver shorts der er mere "stretchy" men samtidig beholder pasformen og modellen.

Hvis dette sker, så er jeg klar på at købe endnu flere par!

3 de agosto de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode produkter

NA har nogle virkelig gode produkter i fantastisk kvalitet.

16 de julho de 2023

Hurtig levering

Bestilte en T-Shirt torsdag morgen og havde den allerede omkring middag fredag. God kvalitet.

5 de julho de 2023

Altid gode produkter

Altid gode produkter, der holder til at træne og chille i…. Hurtig levering og fornuftige priser.

1 de julho de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig håndtering og levering

Super hurtig håndtering og levering af min ordre - bestilt fredag, leveret mandag - whats not to like - og når du så modtager den fedeste hoodie i en super kvalitet, så er der kun 5 stjerner at give

29 de junho de 2023

Tak - god træning!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais