Top Service, obwohl die Anlieferung der Ware durch DHL komplett schief ging, hat sich Natuurproduct sehr kulant gezeigt. Das ist richtig guter Kundenservice! Vielen Dank und ich werde auf jeden... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heel snelle verzending en mega goede klantendienst. Ik ben binnen de 15 minuten mega goed geholpen toen ik iets klein voorhad en ze zijn super vriendelijk. Heel groot assortiment, voor een heel mooi... Ver mais
Besteld op 26 januari 2026 ’s avonds, de volgende dag(27 januari) stond het al voor de deur. Dat is snel. Ik hoefde zelf niks te vragen, de automatische mails en updates waren precies goed: bevesti... Ver mais
Een vlekkeloze en snelle afhandeling van mijn eerste bestelling. Ik had graag 5 sterren gegeven, ware het niet dat de aflevering door DHL verzorgd werd. Terwijl ik thuis was werd het pakket 50meter ve... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De Webwinkel met topkwaliteit natuurproducten tegen de scherpste prijzen. Gedroogde kruiden, thee, noten, vruchten, zaden, granen, groenten bestellen.
Informações de contato
Holanda
- natuurproduct.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top Service
sich Natuurproduct sehr kulant gezeigt.
Das ist richtig guter Kundenservice!
Vielen Dank und ich werde auf jeden Fall wieder bestellen.
Heinz
Livraison rapide de produits de qualité
Goed verpakt
Goed verpakt, snel geleverd. Producten zijn geweldig.
Perfecte winkel, snel en vriendelijk
Heel groot assortiment, voor een heel mooie prijs.
Dikke aanrader, ik ga hier zeker en vast nog vaak kopen en ik ga deze plaats heel zeker aanraden aan iedereen.
Fijne kruiden en service
Fijne kruiden en er werd direct meegedacht toen ik iets anders besteld had dan ik had gedacht.
alles was volledig naar wens
Vlot geleverd
Vlot geleverd. Mijn ervaring is dat de producten van een goede kwaliteit zijn
Super producten, top service
Mooie producten in ruime verpakkingen, groot assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, en fantastische service; er miste iets uit mijn bestelling, die avond een mailtje gestuurd en gelijk de volgende ochtend was het super opgelost! Ik kom hier zeker terug!
Prima
Prima! Snel geleverd. Lekker kruiden, ruiken erg goed.
Het enige nadeel vind ik dat zelfs de kleinste zakjes kruiden nog een grote hoeveelheid zijn. Voordeel daarvan is dat ik het teveel aan kruiden deel met mijn uitwonende dochter.
Snelle levering en het klopt allemaal
Snelle levering en het klopt allemaal
Ik ben zeer tevreden over de producten
Ik ben zeer tevreden over de producten, en ze zijn zeer vlug en goed aangekomen.
Dankjewel
Vriendelijke groeten
Liliane
Prima gember stukjes voor goede prijs…
Prima gember stukjes voor goede prijs en snelle levering
snelle levering en goed verpakt
TOP PRODUCTEN
Super vriendelijke service.
Hele goeie producten voor een lage prijs.Zo blij om jullie te leren kennen 🙏
Goede kwaliteit producten goed verpakt…
Goede kwaliteit producten goed verpakt en snel geleverd.
Snelle en nette levering van goede…
Snelle en nette levering van goede kwaliteit. Aanrader!
Lapsang Souchong
Mooie lange theebladeren, prettige rokerige geur. Jammer dat bij het zetten toch een deel van die geur verdwijnt. Bezorging prima, verpakking wel wat groot voor 1 zak.
Helaas ben ik niet helemaal tevreden…
Helaas ben ik niet helemaal tevreden met de service.
Mijn bestelling werd niet tijdig bezorgd.
Eerst nadat ik contact heb opgenomen en een klacht heb ingediend is er actie ondernomen.
De oplossing is ok, maar desalniettemin blijft het een vervelende situatie.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.