Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat ik enkele vragen had gesteld en snel reactie had ontvangen, Mijn scherm voor mijn nissan qashqai besteld. Binnen een paar dagen was de scherm binnen en kon meteen een afspraak maken voor mon... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben netjes te woord gestaan via WhatsApp. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Website ook zeer duidelijk. Bestelling gedaan en laten inbouwen. Kortom Service was top.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Toen ik de doos openmaakte schrok ik van de draden en er zat een minimale handleiding bij. Waaronder QR codes. Die ook maar slecht te volgen was. Het laten inbouwen was beter geweest maar de afstand 1... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nico was erg behulpzaam en hield goed contact, ook toen het bestelde apparaat langer op zich liet wachten. Ondanks wat problemen met de installatie (zekering kapot) waardoor het wat langer duurde is a... Ver mais

Detalhes da empresa

803 avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Klantvriendelijkheid en vakkundig

CarPlay systeem een halfjaar geleden in laten bouwen door NaviCenter naar volle tevredenheid. Uitleg, kop koffie, klantvriendelijk. Echter wilde toch extra microfoon. Die is vandaag vakkundig ingebouwd. Bijna onzichtbaar. Keurig en ik kan nu weer telefoneren. Diverse microfoons uitgeprobeerd. Ook diverse test telefoontjes. Nico neemt alle tijd. En een kop koffie natuurlijk. Super zaak, super vakwerk.

27 de outubro de 2025

Oplichting

Geen enkele communicatie meer
Vraagt portkosten om een artikel te verzenden. Is overgemaakt en dan niks meer en dat na meerdere vragen van mezelf!
Ruikt naar pure oplichting!!!!

16 de agosto de 2025

Inmiddels een week geleden

Inmiddels een week geleden, een CarPlay systeem in onze mini uit 2011 laten inbouwen. Wij zijn super tevreden en blij met deze aanwinst. Ik ben keurig geholpen en kreeg een prima uitleg bij het ophalen van mijn auto.

30 de setembro de 2025

Snelle en transparante service

Zelf geprobeerd om de carplay in mijn eigen auto te installeren. Dat was helaas niet gelukt en mijn scherm deed het helemaal niet meer.

Contact opgenomen met NaviCenter en mijn auto kon dezelfde avond nog langs. Via de telefoon ben ik op de hoogte gehouden en goed geinformeerd wat de stand van zaken was.

De volgende dag kon ik mijn auto (met werkend scherm en Carplay) ophalen.

4 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag in topklasseeen andere auto ook een car…

Vandaag in een andere auto ook een car play systeem laten inbouwen. Omdat ik over de eerste keer ook zeer tevreden was. Vandaag ook weer top aan car play systeem ingebouwd. Mijn dank hiervoor alles werkt super. En het was geen makkelijk “inbouwtje”.

1 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer ontevreden na klantenservice!!

Een Road Master Car Play
8core Ford Focus Mk3 Android13
4ram 64gb 545€ + camerafgesproken + installatie ,eens ter plaatse blijkt dat de achteruitcamera op de auto zat van slechte kwaliteit was, beweerde een betere camera met beter kwaliteit , wat extra kosten met zich mee bracht.tijdens de montage bleek dat de bleutooth niet operationeel werkte , zonder te vragen heeft Nico een andere radio gemonteerd dezelfde maar een 3ram 32gb. Maar 100 goedkoper was maar was in orde. Deze was niet wat ik had gewenst , maar aangezien ik van België kom en 630km moet afleggen had ik geen keuze, wij mochten niet naar de auto blijven staan, eens alles gemonteerd was blijkt op de eerst zicht alles werkt, toen ik naar huis kwaam vroeg Nico vlug voor een review die ik ook deed, maar eens dat ik thuis was blijkt dat de achteruit camera begon het beeld storing te geven en plots geen signaal, Ik probeer Nico te bereiken en zei ik zal mijn leverancier contacteren, bij het opzoek van het toestel blijkt dat deze van AliEXpress komt en blijkt ook nog een oudere model te zijn, en ook een heel groot verschil in prijs, nu om terug te komen wat het probleem heb ik de camera bekijken camera merkt perfect dan gelijken naar de radio deze blijkt ook te werken, maar dan zie ik plots dat de video kabel een paar keer is doorgeknipt en terug aan mekaar gedaan met ducktape geplakt is op 3 verschillende plaats deze moest Nico gezien hebben maar hij zei niets wat jammer is, Deze is echt een kleine probleem die gemakkelijk konden opgelost worden, aangezien de bekabeling maar slechts 2euro97 kost ook bij AliExpress, nu heb ik terug Nico gecontacteerd op een maandag en ik krijgt als antwoord terug dat hij de maandag niet werkt terwijl dat op ze website staat dat hij open was van 9u blijkbaar deze klot ook niet hij werkt vanaf 10u maar op dinsdag, Ik leg alles uit en vroeg of hij die bekabeling kon krijgen en deze eventueel kunnen opsturen aangezien ik alles betaald heb materiaal werkuren alles erop en eraan, blijkbaar kost die kabel bij hem 15euro want hij moet ze garage betalen??? Terwijl dat die bekabeling maar 2.97 kost hij zou die kabel kosteloos opsturen maar ik moet wel de zending betalen prijs hijvoor is 8,95 terwijl dat deze niet mijn fout is, dus deze is niet kosteloos, en als ik verder kijk bij de review ben ik niet de eerste en zal ook niet de laste zijn, Ik raad dan aan om zelf bij AliExpress of bij temu te bestellen is ook goed koper en als er iets is met het artikel is ook gratis retour mogelijk zel met een compensatie erbij , moet ik ook zeggen dat ik zeer teleur in Nico want tis ook de tweede keer dat ik bij hem gaat en tis altijd iets geen grote problemen maar kleine probleem waar hij heen gemakkelijk kan opgelost worden en een zeer tevreden klant kan maken, tis ook de laste keer dat ik bij hem gaat

9 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pas geleden een nieuw systeem laten…

Pas geleden een nieuw systeem laten installeren en dat ging op zich prima,er was alleen een probleem met de dab+ module. Jammer maar dat is later gewoon ook prima opgelost. Kan niet meer zeggen dan bedankt en tot de volgende.

18 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nico heeft prima werk geleverd

Nico heeft prima werk geleverd. Een nieuw apple CarPlay systeem in onze mercedes uit 2012. Het systeem functioneerde in 1e instantie niet helemaal goed maar werkt nu top!!!

23 de setembro de 2025

Goed geholpen

Goed geholpen met de installatie van een carplay radio in mijn auto. Ik moet nog wel even terugkomen voor het oplossen van een airbag-melding en iets anders, maar dat gaat helemaal lukken. Bedankt voor de goede service vandaag en tot binnenkort

20 de setembro de 2025

Superfijne ervaring met NaviCenter

Superfijne ervaring met NaviCenter. Reageren snel via whatsapp. Had dezelfde dag al een afspraak!
Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal blij met m’n nieuwe scherm. Daarnaast zeer geduldig geholpen hoe alles werkt.

18 de setembro de 2025

Uitstekende (2e) ervaring!

Gisteren voor de 2e keer bij Messy geweest in het NaviCenter Den Haag. Wederom een hele goede ervaring. Ze werken op afspraak - zelfs in het weekend en op zondag als het kan - en de service en het contact is erg goed. Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit van het werk is top. Complimenten aan Messy en zijn compagnon! Een aanrader en het is waard om ervoor om te rijden!

14 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

14 dagen retourbeding wordt niet in…

14 dagen retourbeding wordt niet in acht genomen. Telefoontjes geblokkeerd en mail en whatsapp genegeerd, mailtjes worden niet beantwoord...

Er wordt gelogen over hoe het product teruggestuurd is en beloftes dat het product teruggestuurd wordt worden niet nagekomen.

Koop hier niet online!

15 de setembro de 2025
logotipo da NaviCenter Den Haag

Resposta da NaviCenter Den Haag

Beste Erna,

Uw review bevat ernstige beschuldigingen die absoluut onjuist zijn en die wij niet onbeantwoord kunnen laten.

U heeft bij ons een autoradio aangeschaft, deze volledig ingebouwd, gebruikt en vervolgens beschadigd retour gestuurd. Het product vertoonde duidelijke montage­sporen en krassen. Dit is geen “testen”, maar intensief gebruiken. Volgens de wetgeving geldt het herroepingsrecht uitsluitend om een product te beoordelen alsof men dit in een winkel bekijkt. Een gebruikt en beschadigd product valt daar niet onder en kan logischerwijs niet retour genomen worden.

Daarnaast willen wij benadrukken dat wij géén telefoonnummers blokkeren. Wel hebben wij ons in dit geval geïntimideerd gevoeld door de manier waarop u ons telefonisch en via WhatsApp benaderd heeft. Wij staan altijd open voor normaal en respectvol contact, maar zullen ons team nooit blootstellen aan intimiderend gedrag.

Dat u desondanks eist dat wij het beschadigde product retour nemen en ons publiekelijk wegzet als “scam”, is onterecht, misleidend en schadelijk voor onze reputatie. Wij wijzen deze beschuldiging dan ook nadrukkelijk van de hand. Wij handelen volledig volgens de wettelijke regels en accepteren zonder probleem retouren mits ze in originele staat zijn. Het door u beschadigd geretourneerde artikel zal dan ook netjes weer naar u worden teruggestuurd.

Voor andere klanten willen wij duidelijk maken: wij staan altijd open voor eerlijke klachten en correcte retouraanvragen. Wat wij echter niet zullen accepteren, zijn onterechte aantijgingen die neerkomen op smaad. Valse en beschadigende uitlatingen kunnen juridische gevolgen hebben.

Groeten,
NaviCenter

Heeft nieuw navigatiesysteem…

Heeft nieuw navigatiesysteem ingebouwd,keurig gedaan trouwens had daarna een probleem ,kon de auto weer brengen ,vervolgens zeer professional opgelost en vriendelijke behandeling,vraag of er kosten aan verbonden waren antwoord “nee”
Hand geschud en de auto doet het prima. Dank!

8 de setembro de 2025

Slecht

Voor iedere auto wat ik hè. Gehad daar gekomen
De laatste keer mis gegaan was anders gegaan met installeren en zouden daarna nogmaals afspraak maken voor opnieuw vervolgens 1 maand overheen gegaan niks gehoord
Toen gezegd stuur maar op alles dan doe ik t zelf paar keer overheen moeten gaan en uiteindelijk na paar weken kwam alles aan
Geïnstalleerd verkeerde bekabeling
Gestuurd naar bedrijf pas naar paar keer reactie daar kwam uit het lach aan mij niet aan het bedrijf terwijl bedkabeling van daar gekregen
Gezegd tt het niet goed is maar dat kon niet
Toen gezegd alles terug te sturen of terug te brengen als ze het geld terug hebben. En tot op heden niks op gehoord nu 5 maanden later

25 de fevereiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.