Nemax har underlättat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, färgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskärl, schemalagda hämtningar och sköter rapporteringen till Naturvårdsverket.... Ver mais
trevligt bemötande av samtlig personal från kundservice till chaufför.När man beställer ut boxar för att hämta gammal färg så kommer boxarna ut i tid tyvärr så har det hänt flera gånger när man ringt... Ver mais
Än så länge har det inte varit några problem, tvärtom har det varit något så har ni löst det åt mig på enklast tänkbara sätt. Så än så länge är jag väldigt nöjd med Nemax. Tror att det kommer förbli s... Ver mais
Smidigt och enkelt. Synd att man inte kan välja när man behöver sin hämtning. Vi är en liten salong och vi behöver inte hämtning så ofta som i dagsläget. Vi har knappt halvfulla påsar som hämtas.... Ver mais
Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.
Skoftesta Gård, 69293, Kumla, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Bra support, enkelt att boka, snabb och tydlig feedback med dokument efter avhämtning!

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Fick väldigt bra support från första kontakten via telefon

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Enkelt och snabbt och det bara funkar så som det ska vara :) detta frisör dybar tid för oss.

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
får inga sms inför upphämtning, när sms väl kommer står det inget datum.
får sällan det vi beställt när vi ska ha det.

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Vi kan inte vänta i 28 dagar från beställning till att ni hämtar spilloljan hos oss då var det bättre med ragnsells då kom dom inom 2 veckor från beställning.

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Min beställning var inte rätt. Nästa gång när jag göra en beställning försöka göra det på rätt sätt som jag beställt.

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Hemsidans beställningsblankett ur funktion. Någon typ av missförstånd vid telefonbeställningen gjorde att ett kärl förblev otömt, vilket inte uppmärksammades förrän lastbilen lämnat. Vi fick inte heller någon orderbekräftelse efter beställningen så vi kunde kontrollerat att allt blev med.
Och trots att jag försäkrade mig om att bli kontaktad innan hämtning för att vi skulle ha möjlighet att ta fram avfallet så stod plötsligt chauffören här utan avisering, vilket gjorde att han i sin tur fick onödigt stillestånd.

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Lätt och smidigt att ha och göra med, sköter all inrapportering mm

Resposta de Nemax Miljöhantering AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.