Vid beställning: Lätt att få kontakt och alltid ett trevlig och proffsigt mottagande. Vid hämtning: Ringer alltid och man får SMS inför hämtning. Funkar perfekt. Rapporter kommer omgående när det ä... Ver mais
Vi vill ge beröm till killen som hämtade vårt avfall på vår lilla verkstad. Otroligt trevlig, hjälpsam och serviceinriktad. Eftersom det var första gången ni hämtade hos oss uppskattade vi verkligen a... Ver mais
Kommunikationen Den har varit riktigt dålig, vi får ett sms max en dag innan där vi ska vara på plats 9-18. Vi hade önskat att man fick en lucka på 2h då vi har mycket hembesök och därför kan vi int... Ver mais
Nemax har underlättat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, färgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskärl, schemalagda hämtningar och sköter rapporteringen till Naturvårdsverket.... Ver mais
Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.
Skoftesta Gård, 69293, Kumla, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Super bra service! Det ni borde jobba på är att bara skicka ut en faktura i månaden det är lätt att missa när en är 0kr och den andra är på beloppet som ska betalas.

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
Jätte skönt att någon kommer och tar hand om mitt avfall så jag slipper handskas med det .

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
Klart och rakt besked vad vad det kostade att bli av med avfallet

Komm när dom skulle
Trevliga om allt fungerade så här bra skulle mitt jobb bli mkt enkelt i stället för att ringa o tjata på alla aktörer.
Så tack för fin kommunikation och ett bra arb.

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
Skickade in en fråga gällande upphämtning av Oljor i ett dödsbo.
Fick då kontakt med David på nemax,
Fick snabba svar på mina frågor , och bra information gällande priser som låg en bra bit under det pris jag fått av en konkurrent.
Beställde inhämtningen av oljorna på måndag Förmiddag och tisdag morgon fick jag ett sms av chauffören vilken tid som hon räknade med att vara på plats.
Då ingen var på plats så fick hon hämta upp innehållet utan att någon var närvarande, vilket inte var några problem, Hon återkom även med frågor hur jag ville göra med vissa dunkar som inte var fulla, Jag själv hade inte riktigt full kontroll på hur stor mängd det var.
Proffsigt hanterat. skulle jag behöva ha kontakt igen för inhämtning av oljor så vet jag vart jag kommer vända mig.
Mikael Gustafsson, för HG mekano Dbo

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
Blev fel fakturerade fast vi hade påpekat detta. person Leif Andersson, Malmberga gård 635 35 Stora Sundby vi med företag Malmberga Gård HB, Västermo Malmberga, 635 35 Stora Sundby fick faktura, t elefonnummer stod vårat och ej Leif Andersson,

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
Fick hjälp att lösa mitt problem relativt snabbt.

Trevlig personal.
Men fick inget sms dagen innan ni hämta så jag kunde köra ut boxern. Men som tur var var jag på plats nör ni kom

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
Bra bemötande när de kommer ut på gården. Glada, sociala.

Resposta da Nemax Miljöhantering AB
alltid trevlig personal och hjälpsam kundtjänst. det negativa r att de inte hinner med. varej gång man får sina tider blir de sena eller kommer inte alls för att e inte hinner. dete är synd. de ringer alltid och sägr till men då har man väntat och kanse behövt gjort annat.