Jeg sidder med en webshop for en smykkehandler, og oplevede diverse problemer, som Sebastian straks løste og beskrev for mig. Super professionelt, gode toner og et arbejde udført til perfektion. N... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg ejer Proudstone Jewelry ApS, og vi har brugt Nem Digital til design, udvikling og opsætning af dansk webshop og engelsk landingpage. Vores samarbejde var helt perfekt, og de var hurtige, e... Ver mais
Godt arbejde fra start til slut - virkelig en god proces, men god sparring undervejs. Super flot resultat. Tak for samarbejdet. På vegne af Remien Ejendomme, Thomas Padkjær
Detalhes da empresa
Sobre Nem Digital
Escrito pela empresa
Vores primære arbejdsområder består af CMS systerne WordPress og Shopify. Indenfor markedføring arbejder vi primært med Google Ads.
Vi vægter på det personlige samarbejde, derfor har vi nøje fokus på den enkelte kunde og deres behov.
Informações de contato
Brassøvej 6, 8240, Aarhus, Dinamarca
- 61209824
- kontakt@nemdigital.dk
- nemdigital.dk
Super professionelt, gode toner og et arbejde udført til perfektion.
Nem Digital er hurtige til at spotte fejlen, løse problemet og dernæst så er de super nemme at komme i kontakt med. Jeg giver mine bedste anbefalinger herfra, og vil selv til en hver tid bruge Nem Digital igen!
Fantastisk Samarbejde
Vores samarbejde var helt perfekt, og de var hurtige, effektive og fleksible, hvilket er super dejligt for en start-up som os.
Grundet corona endte opgaven med at forløbe sig over næsten et helt år.
På trods af det, var de var bare super gode til at få lavet, alt det vi kunne fra gang til gang samt hurtigt samle op, hvor vi slap, når der kom ny information, billeder el.lign.
Alt i alt var det bare en super god og professionel oplevelse at arbejde med Nem Digital.
Godt arbejde fra start til slut
På vegne af Remien Ejendomme,
Thomas Padkjær
Nem Digital er dygtige og fleksible!
Jeg skulle have hjælp til at lave hjemmesiden stemnikolaj.dk til mit folketingskandidatur. Helt fra start var Sebastian fra Nem Digital ekstremt hjælpsom og imødekommende. Slutresultatet er jeg meget tilfreds med, og Sebastian var hele vejen igennem meget fleksibel. Stor anbefaling herfra!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Nem Digital, hvor vi har fået lavet vores hjemmeside.
Servicen er god og effektiv. Hurtig svartid på problemstillinger.
Kan varmt anbefales!
Super hurtig og efektiv hjælp :) kan…
Super hurtig og efektiv hjælp :) kan varmt anbefales :)
Jeg har fået hjælp til at lave en enkel…
Jeg har fået hjælp til at lave en enkel og brugervenlig hjemmeside til min virksomhed. Derudover er der altid hurtig hjælp at hente hvis der skulle være problemer eller hvis der skal ændres noget. Rigtig god service!
hurtig hjælp
jeg kontakte sebatian fra nem digital og fik nok den bedste service jeg skulle have et plugin på vores hjemmeside og kl var 19. på trods af han havde lidt ferie sprang ham til med det samme, det kalder jeg sku god service og alt alt klare ham opgaven til ug. kan varmt anbefale sebatian.
Dbh Tommy fra baboodating-livecam
Den bedste hjemmeside jeg har fået…
Den bedste hjemmeside jeg har fået lavet længe (Y)
Kan klart anbefales
Hurtig løsning på vores udfordring.
Kontaktede nem digital vedr. spørgsmål omkring brug af shopify handelsplatform.
Fik konkret og hurtigt løst vores udfordring.
Meget fin service.
Dbh.
Terese R.
Maqjewelry.dk

Fantastisk service
Jeg fik hurtig og professionel hjælp fra Sebastian, der hurtigt opfangede mit problem og fandt en løsning. Jeg kan kun anbefale ham til alle andre!

Resposta da Nem Digital
Hvis nogle virksomheder mangler hjælp i…
Hvis nogle virksomheder mangler hjælp i form af en webshop, så kan jeg varmt anbefale NemDigital. Du kommer i bekendtskab med to dybt professionelle gutter som ved hvad de kan og ikke kan, de er ikke bange for at prøve ting af og prøve sig frem for at skabe de bedste resultater samt imødekomme alle dine foreslag og ideer. Hvis jeg selv skulle sige det så får man langt mere end hvad man betaler for. Hvis jeg kunne give dem flere stjerner havde jeg gjort det, men de må nøjes med 5/5 denne omgang. Kæmpe klap på skulderen til Sebastian og Marcus, de gør det skide godt og kan varmt anbefales!

Super fed oplevelse
Super fed oplevelse!
Nogle super fine gutter der kan deres ting og jeg har ikke en finger at sætte på det! Fuldt ud professionelt hele vejen igennem! De kan deres ting og er altid til at få fat på :D
5/5 herfra!
Rigtig god service
Jeg har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med nemdigital.dk
Nogle fantastiske gutter som kan deres arbejde, og er altid til at få fat på når man har brug for dem. Deres priser er i øvrigt også fornuftige.
De får min varmeste anbefalinger herfra.
Yderst kompetent og effektiv hjælp
Yderst kompetent og effektiv hjælp! Kan klart anbefale Nem Digital (Y)
Anbefaling
Super professionelt. Får den opstillede opgave klaret hurtigt og helt perfekt!
Kan klar anbefales.
Jeg er meget godt tilfreds med…
Jeg er meget godt tilfreds med Nemdigtal.
Jeg har haft en rigtig godt samarbejde med dem. Jeg har fået lavet en flot og enkelt hjemmeside som jeg selv ønskede.
Det ønskede arbejde er blevet udført professionelt, og der har altid været en god dialog. Jeg vil fremadrettet gerne tage kontakt til Nemdigtal.

Super god service 😃👍
I am very happy with the fast and professional service
I am very happy, that I found this company. I had some issues with my website and they helped me with everything and fixed it fast, professional and for an affordable price. I will always contact you, and recommend you for everybody!
Good luck! :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.