Veja o que dizem as avaliações
Nemeco doet precies wat het belooft. Goede onderdelen, betaalbaar houden en toch snel leveren. De olie van Mannol is van Premium kwaliteit en scherp geprijsd. Ik koop graag mijn (Amerikaa... Ver mais
Arthur versicherte mir dass der dpf für mein Fahrzeug passt. Leider war diese Information falsch und meine Auto Mechaniker mussten den dpf mit weiterem finanziellem Aufwand aufwendig korrigieren u... Ver mais
Voor het bestellen gevraagd of er pakkingen meegeleverd werden bij een betreffende oliepomp. Zeer snelle reactie gekregen en vanuit die reactie besteld. Levertijd komt overeen met hetgene wat op de si... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Nemeco Autoparts, uw betrouwbare bestemming voor hoogwaardige auto-onderdelen en een ongeëvenaarde klantenservice. Bij Nemeco Autoparts begrijpen we de behoeften van autoliefhebbers en professionals, en streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Uitgebreid assortiment: Ontdek een uitgebreide selectie van auto-onderdelen voor diverse merken en modellen. Wij hebben wat u nodig heeft. Kwaliteit gegarandeerd: Bij Nemeco Autoparts geloven we in kwaliteit boven alles. Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten, en we waarborgen de duurzaamheid en prestaties van elk onderdeel dat we leveren. Eenvoudig online winkelen: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het winkelen moeiteloos. Blader door ons assortiment, vind wat u zoekt en plaats eenvoudig uw bestelling met slechts een paar klikken. Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons op! Snelle levering: We begrijpen het belang van snelle levering, vooral als het gaat om het herstellen van uw voertuig. Bij Nemeco Autoparts streven we ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te verzenden, zodat u snel weer de weg op kunt. Klanttevredenheid is onze prioriteit: Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij elke stap van het proces. We streven ernaar om uw vertrouwen te winnen en een positieve winkelervaring te bieden. Bij Nemeco Autoparts zijn we gepassioneerd door auto's en streven we ernaar om uw eerste keuze te zijn als het gaat om hoogwaardige auto onderdelen. Vertrouw op ons voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bezoek vandaag nog onze webshop!
Informações de contato
Jagersweg 2A, 4726SL, Heerle, Holanda
- nemecoparts@gmail.com
- nemecoautoparts.nl
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
vrindelijk
Все було супер ціна достава і якість на…
Все було супер ціна достава і якість на висоті
Wisselstukken Zoals beschreven op de…
Wisselstukken Zoals beschreven op de site en goedkoop
Fantastisch
Een zeer snelle afwikkeling en een zeer nette prijs en onderdeel compleet geleverd.
Prima ervaring
Goede prijs, was bij andere winkels stuk duurder. Snel bezorgd, en werkt ook nog eens goed.
Die Hutablage passt gerade so
Die Hutablage passt gerade so. Geht beim Aufmachen der Kofferraumklappe nicht nach oben.
Snel en goede informatie over levering
Snel prijsvriendelijk en behulpzaam
Super behulpzaam aan de telefoon
Hele snelle levering
Goede prijs
Snel en super geregeld 👍 onderdeel…
Snel en super geregeld 👍 onderdeel besteld maar bleek verkeerd besteld en zwaar beschadigd door koerier. Dag erop gelijk andere geleverd 👍 super service 👌
Ik had nog nooit eerder met dit bedrijf…
Ik had nog nooit eerder met dit bedrijf gewerkt. Maar ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik had een product besteld wat van goede kwaliteit was en niet duur. Ook de verzending was snel. Dus al met al erg tevreden.
Geen retourkosten vergoed
Aardige keuze aan artikelen, goedkoop geprijsd. Artikel dat geleverd was wel het juiste artikel, maar was niet passend (hoedenplank). De retour-verzendkosten werden helaas niet terugbetaald.
Goede beschrijving en foto's.
Goede beschrijving en foto's waardoor de juiste keuze voor het onderdeel mogelijk was. Snelle verzending.
redelijk snelle levering
redelijk snelle levering, maar behalve de order bevestiging geen tussentijdse update over de levertijd ontvangen. Opeens stond de bezorger voor de deur en gelukkig was er iemand aanwezig
Product voldoet aan verwachting
Product voldoet aan verwachting. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Top bedrijf
Goed gesprek gehad, duidelijk, onderdeel besteld verwachte levertijd 3 a 4 dagen , na twee dagen onderdeel al goed verpakt in huis, perfecte pasvorm en prijstechnisch. Zeer voordelig , 480,- euro bij mijn leverancier en 169,- euro bij Nemeco . Dus een eerlijk bedrijf echt een aanrader .
Ik ben zeer tevreden
Ik ben heel voorzichtig met bestellen op internet, bij Nemeco Autoparts een subframe besteld , levertijd 3 a4 dagen omdat deze uit Duitsland moest komen, met verbazing al na twee dagen een mooi ingepakte subframe , kosten 169,- euro excl 55 euro bezorgkosten excl btw , bij mijn eigen vaste leverancier waar ik al 40 jaar klant ben 480,- euro excl bezorgkosten excl btw .
Bedankt voor de uitstekende service en bedankt voor het fijne gesprek . Subframe goede kwaliteit en een perfecte pasvorm
Nemeco heeft de materialen snel…
Nemeco heeft de materialen snel geleverd en de kwliteit lijkt goed te zijn. De praktijk zal het moeten uitwijzen. Ik heb in 1e instantie het verkeerde artikelnummer besteld en inmiddels teruggestuurd. Dat moet financieel nog worden afgehandeld maar men zegt dat het in behandeling is genomen en dat dat goedkomt. Even afwachten dus.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.