11 maja zamówiłem zegrek. Na stronie było napisane że już kolejnego dnia może być u mnie. Po zakupie od razu dostałem w inposcie numer przesyłki i od tego czasu cisza. 13 maja anulowalem zamowienie bo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zamówiłam iPad i rysik za pobraniem zamiast jednej przyszły 2 paczki i obydwie do zapłaty (po1500 zł) nie przyjęłam rysika bo nie będę płacić 2 razy większą sumę niż była umówiona mieli zwrócić paczkę... Ver mais
Zamówiłem towar na sklepie 5 maja. Z uwagi na to, że poza informacją że zamówienie przekazano do realizacji dzisiaj postanowiłem się skontaktować z siecią. Po godzinie czekania na infolinii Pan powi... Ver mais
Uwaga!!!Skandaliczne traktowanie klienta!!!!,Zapłaciłem za tablet-zero reakcji!!!!!Dostałem info ze nie są w stanie zrealizować zamowienia-wiec anulowałem -ponownie zero reakcji!!!! Sprawa zostanie o... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ostrzegam przed zakupami w Neonet
Ostrzegam przed zakupami w Neonet. Sprzedają towar z ekspozycji mówiąc, że jest nowy, fabrycznie zapakowany. Kupiłam robota Bosch Optimum, niby fabrycznie zapakowany, a okazał się towarem z ekspozycji. Popalcowany, ubity korpus, brak foli zabezpieczającej wagę, zakurzony, ulotka Boscha brudna, podarta. Tak wg sklepu wygląda towar prosto z fabryki. Żenujące podejście do klienta. Nie uwzględnili reklamacji. Są zwykłymi oszustami. Jeszcze oferują 50 zł jak wycofa się negatywną opinię z Ceneo. Śmiechu warte. Nie kupujcie nic w tym sklepie, szczególnie teraz kiedy są w upadłości.
Nie polecam już 2 tygodnie czekam na…
Nie polecam już 2 tygodnie czekam na zwrot pieniędzy zakupu ktury cofnąłem tego samego dnia co kupiłem
Oszuści i złodzieje
Zakupiłem zegarek REALME WATCH 2 PRO, po kilku miesiącach dotyk w zegarku przestał działać. Oddałem zegarek na gwarancję na której rozbili czujki i uszkodzili płytę główną i odmówili naprawy urządzenia.
Nie polecam, zamówiłem zegarek galaxy watch 5, na stronie byla dostępność , zapłaciłem, potwierdzenie na maila przyszło oraz informacja że w ciągu 2godzin otrzymam maila z informacją szczegółową, czekając 8 godzin nie dostałem nic na maila , sam postanowiłem zadzwonić na infolinię, gdzie powiedziano mi że towar jest niedostępny i pytanie czy chce czekać czy chce zwrot na konto, oczywiście wybrałem zwrot a na infolinii informacja że zwrócą pieniądze do 5 dni roboczych.... zablokowali pieniądze z których miał byc prezent , bez kasy i zegarka.... porażka ,nie polecam
The worst service ever
The worst service ever. They sent me used product instead of new one and now they are not replying on my emails.
very bad
I do not recommend this store, NEONET installed unlicensed software and took money for it, technical support does not solve the problem, constant excuses
Zamówiłam pierwszy i ostatni raz
Raz złożyłam zamówienie i było ono zarazem pierwszym i ostatnim. Złożyłam zamówienie i je potwierdziłam. Jak przeszłam do płatności (może max 1 minutę później), pokazała się zupełnie inna kwota do zapłaty. Zadzwoniłam, żeby sobie to wyjaśnić ze sklepem. Powiedzieli, że właśnie zmienili ceny na stronie. Na uwagę, że jak zamawiałam i potwierdziłam zamówienie były inne ceny, więc nie rozumiem, dlaczego mam płacić więcej stwierdzono, że nic na to nie poradzą. Anulowałam zakup. To jakaś paranoja.
Wszystko ok
Póki co kupiłam tylko 2 rzeczy ale wszystko poszło bardzo sprawnie, w ciągu kilku dni odebrałam zamówienie w sklepie niedaleko mnie.
Obsługa Naciągająca
Naciąganie i oszukiwanie l Brak Doświadczenia w produktach RTV-AGD
Mówię O Sklepie W Chełmnie
Proces reklamacyjny - katastrofa
Obsługa posprzedażna na poziomie dramatycznie niskim, stanowczo odradzam. Pralka przyjechała niesprawna. Zdarza się, ale proces reklamacyjny trwa już 2 miesiące. Nikt do mnie nigdy nie zadzwonił, sam musiałem wielokrotnie do Neonetu dzwonić i pisać. Po dwóch miesiącach uznali reklamację, ale zaproponowali mi odbiór pralki i zwrot środków ponieważ nie mają takiej samej, jednak bez uwzględnienia poniesionych przeze mnie kosztów wniesienia i zamontowania sprzętu. Na prośbę, żeby przysłali mi pralkę podobną, odpowiedzieli że "nie mają", a na argument, żeby gdzieś kupili - otrzymałem odpowiedź że "nie mogą" po czym zamknęli zlecenie reklamacyjne!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.