Useriøst firma! Hvilket også tilkendegives i andre anmeldelser her på siden og på en Facebook skimmelsvampe gruppe og skræmmende historik med konkurser. Jeg har anmodet om en skimmel afrensning og de... Ver mais
A empresa respondeu
Super fin oplevelse med ness. Fredag morgen kl 07.00 stod der to friske gutter klar på en skimmelsvamps sanering. De blev færdig relativt hurtigt og efterlod uden det store oprydningsarbejde på trods... Ver mais
A empresa respondeu
Useriøst nyt firma, kan IKKE anbefales..!.! Update: ejer/direktøren *Navn fjernet* har anmeldt at han ikke kender mig selvom han også har bekræftet det i svaret på min anme... Ver mais
Skimmelsvamps undersøgelse og sanering af skimmelsvamp
nygårds plads 6, 2605, Brøndby, Dinamarca
Rigtig god service, og gode priser. Jeg er godt tilfreds med deres arbejde, de har gjort det super i min lejlighed.

Resposta da Ness
Jeg har anmodet om en skimmel afrensning og de skriver at de ringer tilbage, det sker dog aldrig og nu har jeg givet op og må søge videre. Skuffende.

Resposta da Ness
De fjernede skimmelsvamp fra kælderen og affugtede rummet. Det gik lige til. De kom til tiden og udførte arbejdet til en fast pris. God service

Resposta da Ness
Fantastisk service! Dejligt man kan ringe og få rådgivning efter endt forløb. Desuden klaret rigtig hurtigt. Vi meget tilfredse.
John & Signe

Professionelt og hurtigt
Allerede dagen efter jeg henvendte mig så var det klaret, jeg er særdeles tilfreds med jeres arbejde.

Resposta da Ness
Tusind tak for fin rådgivning efter skimmelsvamps undersøgelse.

Resposta da Ness
"Det var lige til, glad for i kunne komme ud på så kort varsel og ordne opgaven."

Resposta da Ness
Ness har hjulpet mig med et skimmelsvamps angreb jeg havde. De Kom til tiden udførte arbejdet med grundighed og jeg er super tilfreds! Der var rengjort efter arbejdet. De foretog også kvalitetstest og viste mig at der ikke længere var skimmelsvamp at spore!

Resposta da Ness
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.