Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar denna bh! Jag har smal omkrets men större byst och man får bra stöd med de lite bredare axelbanden men samtidigt snygg form på bysten. Brösten blir lite ”spetsigare” och pekar rakt framåt. N... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hemsidan är tydlig och enkel att navigera. Betalningsalternativen finns i olika upplägg. Spårningen av leveransen samt tiden för leveransen är rimlig och inte alls för långdragen. Enkelt att hämta u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt Primadonna BH har blivit min favorit. Har många färger i Primadonna, kan aldrig få för många och nya färger kommer till. Så bara att shoppa. Tog lite tid med leveransen men den ska gå... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det är lite lustigt att be om recensioner innan jag fått mina varor. Väntar fortfarande på mitt paket som skulle levererats i förra veckan. Tillägg: tack för hjälpsamt svar. Mitt paket kom idag, se... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie
  2. Loja especializada em roupas íntimas

Sedan 2006 har Netlingeri.se erbjudit underkläder online för kvinnor i alla storlekar. Våra medarbetare är experter på underkläder och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Vårt uppdrag är att ge dig möjligheten att köpa nya underkläder när det passar dig bäst. Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det perfekta setet för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av underkläder, kläder, bikinis och baddräkter – så chanserna är stora att du hittar något som passar perfekt. I vårt lager har vi enbart kvalitetsmärken såsom Marie Jo, Hunkemöller, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Triumph, Rosa Faia och Falke, för att nämna några. Dessutom har vi en praktisk BH-guide som hjälper dig att hitta din perfekta BH-storlek.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

134 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Paketet blev skickat till en annan…

Paketet blev skickat till en annan stad. Trots att jag valt leverans ställe.

25 de julho de 2025

Resposta da Netlingeri.se

Tack för ditt meddelande. Din beställning har skickats till den paketbutik som anges på din beställning. Jag ser att det är den första paketbutiken på listan som systemet automatiskt väljer. Om du vill ha en annan paketbutik måste du välja den på listan. Det är naturligtvis beklagligt att den förvalda paketbutiken ligger cirka 16 kilometer bort, men som kund har du möjlighet att välja en annan paketbutik.
Om du har lämnat varukorgen för att fortsätta handla och sedan återvänder till varukorgen för att slutföra köpet, måste du komma ihåg att välja önskad paketbutik igen.

Kundtjänst, Netlingeri

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fel lagersaldo...

Blev så glad när jag såg att de hade den bikiniöverdel, enda i den storleken, samt bikinitrosa jag varit på jakt efter! Lade genast en beställning. Två dagar senare får jag mejl från dem, fel i lagersaldot... överdelen fanns inte. Trosorna var förstora, så de skickade jag tillbaks. Beställde en storlek mindre istället. Mejl igen, fel på lagersaldot...
Tredje gången gillt blev allt klockrent! Supernöjd.😃

4 de julho de 2025

Primadonna

Primadonna - världens absolut bästa BH. Använt i minst 30 år, och handlar ofta just det märket på Netlingeri. Inte ofta, för BHarna håller för daglig användning i flera år. Supersnabb leverans, fantastiska produkter, supernöjd helt enkelt.

26 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kritisk till hur retur går till

Beställningen kom som den skulle bra så. Men att man vid eventuell retur skickar med en reuretikett till ett annat inlämningsställe än det man valt hämta ifrån och dessutom säger det är för att det är mer ekonomiskt för mig som kund är under all kritik. Jag har flera mil till ett sådant inlämningställe och det är åt helt fel håll så det skulle bli betydligt dyrare för mig.

31 de março de 2025

Kära kund

Tack för din feedback.

Enligt våra handelsvillkor står kunden själv för returfrakten. För många kunder underlättas returprocessen när en returetikett medföljer, som kan användas. Vi förstår att det kan kännas besvärligt om det tyvärr inte är enklare för dig.
Du är självklart välkommen att returnera paketet utan att använda vår returetikett, men vi rekommenderar att du skickar det som ett försäkrat paket och att du sparar spårningsnumret, så att du kan följa paketets väg.

Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Bra utbud

Bra utbud, hittade den behå som jag sökte och det var bra pris. Bonus var att den ena färgen var på rea. Leveransen kom på utsatt dag.

25 de dezembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Är Bh original eller kopior? Jag köpte Bh märken jag tidigare haft…

Jag köpte Bh märken jag tidigare haft med rätt storlek. Varorna upplevdes som kopior och satt illa.

27 de dezembro de 2024

Resposta da Netlingeri.se

Tack för din anmälan. Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse hos oss – jag kan dock garantera dig att vi enbart säljer originalprodukter oavsett vilket varumärke du handlar hos oss!

Om passformen eller kvaliteten på de köpta varorna inte motsvarar dina förväntningar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till med ett eventuellt byte och kan samtidigt vidarebefordra feedback till produktansvariga hos våra leverantörer.

Camila // Netlingeri

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd

Frakten tog lite tid. Men det fick jag besked om innan jag bestämde. En var varorna var väl kanske inte det jag tänkt mig. Men det kan jag knappast skylla på någon. Så är det när man inte kan känna på grejerna innan man köper. Men i övrigt var allt enligt förväntan.

7 de outubro de 2024

Bra kundtjänst

Råkade beställa fel storlek, mailade, och fick det fixat direkt. Snabb leverans dessutom.

29 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.